A pokolba fogok jutni ha tartom a kapcsolatot a bátyámmal? 16/L
17 éves, 14 évesen jelentette be itthon, hogy ő homoszexuális.
A szüleink ki voltak készülve, a mai napig nem tudták túltenni magukat ezen, ha nem lennék én meg a húgom, valószínűleg teljesen összeroppantak volna.
A bátyám 15 éves kora óta a két utcára lakó nagynénémnél lakik, mert itthon elviselhetetlen volt a hangulat, mióta előjött ezzel. A szüleink nem beszélnek már vele, csak ha valami fontos papírt kell aláírni neki, akkor azt a nagynénim áthozza, de ennyi...
Viszont én online tartom vele a kapcsolatot, de anyukám elkezdett azzal fenyegetni, hogy így én is a pokolba kerülök, mert egyetértek a bátyám bűneivel. De én csak annyit szeretnék, hogy boldog legyen. Meg hiányzik is, nagyon jó testvér, kicsi közöttünk a korkülönbség, is tényleg nem csak testvérekként, hanem barátokként nőttünk fel.
Most van az első párom nekem is, és nagyon rossz belegondolni abba, hogy nekem szabad szerelmesnek lenni, őt meg utálják ugyanezért.
"Ő megbízott a szüleitekben és a szüleitek cserbenhagyták őt."
milyen igaz
keresztény szeretet ilyen, mint ez a kommentszekció
Keresztények:
1. félek / utálom azokat az embereket, mert a biblia azt mondja
2. ignorálok mindent ami azt mutatja, hogy ez a hitem káros
3. keresek olyan dolgokat amelyek még halványan sem bizonyítják az igazam és lehet full kamu mert nem nézek utána
4. ...
5. nyertem
Kérdező
A nénikédet nem zavarja hogy homoszexuális?
A nénikédet nem féltik a szüleid?
"Nem hazugság, olvasd el Joseph Nicolosi könyveit erről."
Te meg olvasd el ezt:
"A reparatív terápia (ritkábban konverziós terápia) olyan áltudományos beavatkozás a pszichológiai, valamint pszichiátriai munkában, amely célja a kliens/páciens károsnak ítélt szexuális viselkedésének, vágyainak, szexuális identitásának, szexuális irányultságának, nemi identitásának megváltoztatása, leginkább a homoszexualis irányultság heteroszexuálissá változtatása érdekében. Jelenleg nem áll rendelkezésre meggyőző tudományos bizonyíték az ilyen jellegű beavatkozások hatékonyságára, miközben egyre növekvő számban állnak rendelkezésre bizonyítékok a megközelítés kockázataira, veszélyességére. Racionális, hiteles érvekkel egyértelműen megkérdőjelezhető az egész.[1] Joseph Nicolosi és Gabriele Kuby neve a legismertebb a témával foglalkozó külföldi könyvek szerzőiként, itthon pedig Szilvay Gergely a Mandiner nevű konzervatív hírportál munkatársa írt róla több művet is.
Mindazonáltal a reparatív terápiás irányzat képviselői gyakran hivatkoznak javarészt anekdotisztikus bizonyítékokra, főleg az ex-gay mozgalomból érkező kvázi-tudományos beszámolókat véve alapul. Ezekben a közös, hogy általában nem felelnek meg alapvető tudományos követelményeknek, és amennyiben hosszmetszeti adatokat bemutatnak, többnyire azokban is egyedül a kliens önbeszámolóját veszik alapul.[2] Különösen nehéz a megközelítés hatékonyságának igazolása amiatt, hogy az emberi szexualitás komplex konstruktumát nem lehetséges ökológiailag valid, ugyanakkor objektív mérőeszközökkel vizsgálni.[3]
....
Az Európai Unió sürgeti minden tagállamát, hogy tiltsák be az ilyen átnevelő terápiákat. Az erre vonatkozó indítványt az Európai Parlamentben 2018. március elején, az alapvető jogok európai uniós helyzetéről tartott megbeszéléseken nagy töbségben megszavazták (435 igen, 109 nem és 70 tartózkodás).[6][7]"
Forrás: [link]
62
tévedés, nem minden keresztény ilyen
nem minden keresztény hiszi azt, hogy a homoszexualitás bun vagy ilyesmi
és messze nem minden keresztény egyház
sajnos, hogy a kérdezo szulei pont ilyenek
te is ilyen vagy, ha ilyen ostoba eloítéleteid vannak, csak más irányban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!