Tii Jézusban vagy az oltásban hisztek?
"Rengeteg ember panaszkodik rá hogy tonkretette az életét"
És ezt mégis honnan veszed, ha nem a médiából? Én a valóságban még egyetlen emberről sem hallottam, akinek az oltás tönkretette volna az életét. Olyanról viszont igen, akinek a koronavírus tette tönkre. De persze tudom, vírus nem létezik, a Sátán fullasztotta meg szerencsétlent...
"#80 Az a satanista aki szerint màr megtortent a jelenesek konyveben leirt osszes dolog."
Szerencsére ilyet senki sem írt. Csak a magadfajta elmebetegnek egyenlő a 99% a 100%-kal.
Csak a magadfajta sátánista dobja el az evangéliumot és próbálja a hívőket a Jelenések felé terelni
#82 Nem media. Media = tv
Ez egy 40 ezer tagos csoport valos szemelyekkel
Szerintem meg az a sátánista, aki az oltást a fenevad bélyegével azonosítja. De ez a kijelentésem pont annyit ér, mint a tied. Szóval semennyit.
#83 Te beteg vagy! Minden a Biblia része a jelenesek is anelkul ertelmezhetetlen
Ha te elveted a jelenések konyvet ami Isten szava akkor te rosszabb vagy az ordognel Is
"Media = tv"
Tévedés, média = tv + rádió + írott sajtó + internetes sajtó + szociális média. Valós személyek valótlan véleménybuborékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!