Tii Jézusban vagy az oltásban hisztek?
"Alomvilagban elsz de az ebredes fajdalmas lesz"
Nekem nem, mert Jézusban való hitben élek. Neked fáj az élet, mert magadra hallgatsz. Javaslom, hogy erősítsd a hited és Jézusban bízz, ne a saját cselekedeteidben, mert azok nem fognak üdvözíteni.
Tudod, ha Jézus velem van, ki lehet ellenem. Ha majd erős hívő leszel, te sem fogsz csapongani, ahogy a világ szele fúj
A kérdezőnek szerintem abban igaza van, hogy vagy/vagy, valaki vagy beadatja magának a vakcinát, vagy nem! Nem lehet be is adni, meg nem be adni is.
Aki pedig beadatta magának, az választott! Azt választotta, hogy hisz a vakcinában, hisz a tudományban, hisz az e-világ dolgaiban!
Persze mondhatja utána, hogy én azért továbbra is hiszek Jézusban, közben pedig a cselekedetei ennek pont ellene mondanak!
Mert aki a világ tudományának hisz, az-az e-világ jutalmát kapja meg, aki pedig Jézusban hisz, az Jézus jutalmát kapja meg!
Én megértem persze, hogy nehéz elfogadni azt, hogy ennek a világnak a fejedelme a sátán! Az e-világ fejedelme nem árul egy gyékényen Jézussal! Az e-világ fejedelme a világosság angyalának a képét ölti magára, jónak láttatja magát, filantróp szerepekben tűnik fel és sokat "jótékonykodik", "hatalmas" tudományos eredményeket ér el azért, hogy ha lehet, még a választottakat is megtévessze!
De aki ismeri Jézust, az tudja, hogy Jézus soha sem állt volna be a sorba, hogy beoltassa magát és megvédje a mulandó életét egy (fogalmazzunk akkor megengedően) bizonytalan és számos Istenben hívő szakértő által károsnak és mérgezőnek tekintett oltással!
Tehát ez a védőoltásnak nevezett beoltásnál egy "jelet" is amgára vesz az ember, ezért csak vagy/vagy hozzá állás lehetséges, mert a cselekedeteink által az igenünk az igenné válik, a nem pedig nemmé! Ami ezt meghaladja (nem -igen, igen-de mégse nem stb.) az mind a gonosztól van!
Ha azonban valaki beoltotta magát, és azt később megbánta, akkor még mindig fordulhat Jézushoz irgalomért, pld. mondhatja azt, "hogy bocsáss meg Uram, mert nagyon megijedtem és féltem, elhagytalak és nem benned bíztam, hanem az e-világban! Tévedtem, kérlek bocsáss meg!" Akkor az Úr megbocsát, mindig megbocsát, ha valaki megbánta amit tett!
De azt nem tudja megbocsátani, ha valaki úgy megy hozzá, hogy "Rád hivatkozom Uram, amikor elkövettem ezt a hitetlenségemet, mert nyilván Te is azt akartad, hogy sokáig éljek itt a földön, és a tudomány már van annyira fejlett, hogy nekem ebben segíteni tudott"!
Ez utóbbi estben nem csak, hogy vétkezett az illető, hanem még a vétkét Jézussal is akarta igazolni, ami már olyan bűn, ami a Szentlélek elleni bűn, az-az megbocsáthatatlan! Nem azért, mert Jézus annyira kemény lenne, hogy ne tudna megbocsátani, hanem azért, mert a vétkező a vétkét jónak tartotta, ezért nem is lehet megbocsátani!
"Te még aludsz mert tomkodod magadba az oltásokat es valószínűleg mikrochippet is majd beulteted az agyadba hisz Jezus is ezt tette volna nem?"
Úgy néz ki, hogy a chip már a te agyadban van. És ahogy írod, Jézus nem tette volna, amit te teszel.
Folosleges szelmalomharcot vivok. Szemben az árral akik mennek a szakadékba.
Nem is akarjak ertelmezni amit irok hanem egybol satanista vagyok szerintük... Nagyon bizar :D
"A Jézusban való hit és az , hogy valaki úgy dönt , hogy elfogadja a covid elleni oltást , tényleg nem zárják ki egymást. Ha Jézus elítélné az embereket azért mert orvoshoz mennek gyógyulás reményében , nem mondta volna azt , amit a Máté 9:12-ben mondott."
A beszédeinkben az igen, legyen igen, a nem pedig nem!Ami ezt meghaladja: az a gonosztól van!
Egyébként meg kizárják egymást, mert a vakcinákban olyan anyag van, aminek az elfogadásával lemondasz a szabad akaratodról! Olyan anyagok, amik jelenleg csúcstechnológiát képeznek, és ezért orvosoknak alig van fogalmuk annak működéséről, hatásáról, legfeljebb csak azoknak a biotechnológiai cégeknek, amelyek kifejlesztették azokat!
Nem Jézus ítéli el azokat akik magukra veszik a fenevad jelét, hanem az emberek saját magukat ítélik el magukat, mert a mulandó értékeket választották az örök élet helyett!
Jobban hittek az e-világ tudományában, mit Jézusban, ,mert "aki meg akarja menteni életét, elveszíti azt, aki elveszíti életét Jézusért, az nyeri meg azt"! Mt.16.25
Jézus mindig is a lélek gyógyulására helyezte a hangsúlyt, és soha sem a test (mulandó anyagi gyógyulásra) gyógyítására! A test gyógyulása csak mint következménye a lélek gyógyulásának, de fordítva soha sem tette Jézus! Ha figyelmesen elolvasod a Mt9.11-12 akkor talán ez érthető!
Máté9.11. és amikor a farizeusok (ezt) látták, (így) szóltak (ezt mondták), a tanítványaihoz: miért eszik a (tanító)mesteretek vámszedőkkel és bűnösökkel együtt ?
Máté9.12. Jézus pedig amint ezt (meg)hallotta, így szólt (ezt mondta) nekik: nem az erő(telje)seknek van szükségük orvosra, hanem a rosszullévőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!