Tii Jézusban vagy az oltásban hisztek?
#120 Osszevissza kitekered amit mondok es a vegen jon az hogy satanista vagyok. Fàrasztó :D
Ne tegyel semmit, hagyd Istent dolgozni de ez egyenes ut a pokolba
Máté evangéliuma 7. fejezet
„Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki CSElEkSZi az én mennyei Atyám akaratát.
#47 vagyok
Jézus valóban nem adatta volna be, de szerintem nem is tiltotta volna. Voltak olyan dolgok, akiket Jézus nem tett, de a tanítványainak szabad, például feleséget venni vagy keresztelni se keresztelt senkit (ha leszámítjuk, hogy az egyház a felsége és Szent Lélekkel keresztelt).
Jézus nem mondta, hogy nem léteznek vírusok, azt mondta, hogy lesznek járványok.
Azt mondod, hogy azért nem szabad beoltani magunkat, mert aki magát beoltja az a földi élet biztonságát választotta, de akkor ez alapján enni és inni sem szabad.
Jézus azt mondta, hogy semmi, ami kívülről megy az emberbe, nem fertőzi meg. Tehát szerintem nem egy pár csepp lötty fertőzi meg az embert, hanem a hazugságok, irigykedések, veszekedések, gonoszságok, paráznaságok.
"Ne tegyel semmit, hagyd Istent dolgozni de ez egyenes ut a pokolba"
Huh, azért jobban is bízhatnál Istenben. Ja, bocs, sátánista vagy
"'„Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki CSElEkSZi az én mennyei Atyám akaratát."
ÉS néha ISten akarata az, hogy hagyd őt dolgozni. Mint amikor Pál is írta, hogy az ő erőtlensége ad lehetőséget Istennek munkálkodnia az életében. Te annyira nem értesz a Bibliához, hogy az fájó. Az ilyenek szoktak a Jelenésekkel operálgatni.
Nagyon javaslom, hogy kezd el tanulni az alábbi dolgokat:
- logikai analízis
- szövegértelmezés a szűkebb és a tágabb szövegkörnyezet alapján,
és ha ez a kettő már elég stabil, akkor kezd el értelmezni és megtanulni a Bibliából a páli teológiát, ami mindennek az alapja.
Ha ez megvan, akkor érteni fogod, hogy a Biblia miért írja egyszer, hogy az ember hitből üdvözül, cselekedetek nélkül, másszor meg, hogy a hit cselekedetek nélkül halott és tudni fogod, hogy ez nem ellentmondás, hanem érteni fogod.
ÉS akkor nem golyózol be az oltástól, mint a fenevad bélyege, hanem tudni fogod, hogy ez sem számít, csak a hit által működő szeretet, és akkor rájössz, hogy már nem lesz fenevad bélyege
"Teologia meg filozofia világi dolgok"
Dehát a páli teológia a Bibliában van, Pál levelei formában. Tehát a Biblia szerinted világi, azaz sátáni. Még hogy nem vagy sátánista.
A Biblia nem írja, hogy lapos a föld. De az tény, hogy a Föld kb. 6-10.000 éves, ezt a természettudomány is igazolta már. És tudom, hogy nem volt evolúció, ezt is igazolta a természettudomány is, de főiskolai tanulmányaim alatt is rájöttem, hogy az evolúció hazugság. De a lapos Föld hazugság.
És a logikai gondolkodás Istentől való, nem a sátántól, ne félj gondolkodni!
#127 Nem pálrol beszélek hanem magáról a szóról.
Föld kizárt hogy gömbölyű legyen a teremtés történet szerint az egek folott víz van tehát egy nagy kupolában vagyunk tulajdonképpen. Persze a nasa meg a többi hoax az embereket megteveszti ezzel a szamitogeppel ossze szerkesztett felvetelekkel de ez hazugsag es ez mar nekem kiskoromban is buzlott mikor eloszor meglattam a felveteleket.
"Föld kizárt hogy gömbölyű legyen a teremtés történet szerint az egek folott víz van"
Ettől még lehet gömb. ÉS lehet az a víz a felhő is
"Ezután felvitte őt az ördög, megmutatta neki a földkerekség minden országát egy szempillantás alatt, 6"
Itt a földkerekség szó szerepel ami a lapos földre utal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!