Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tii Jézusban vagy az oltásban...

Tii Jézusban vagy az oltásban hisztek?

Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 17:54
 111/139 uyscuti ***** válasza:
60%

,,Jobban hittek az e-világ tudományában, mit Jézusban, ,mert "aki meg akarja menteni életét, elveszíti azt, aki elveszíti életét Jézusért, az nyeri meg azt"! Mt.16.25"

Ha Jézusnak ezeket a szavait általánosan az orvoslásra alkalmaznánk , akkor Pál apostol és Timóteusz sem volnának követendő példák , akik az akkori orvosi ismeretek alapján kerestek enyhülést a fizikai bajokra.

E világ tudománya nagyon-nagyon sok esetben arra épít , amit Isten alkotott. Számtalan növényből vonnak ki olyan anyagokat , amelyek gyógyhatásúak akár fizikai , akár mentális betegségekre vonatkozóan.

Sőt köztudott , hogy léteznek úgynevezett gyógynövények is , amelyek fokozott gyógyhatással rendelkeznek az ember különféle betegségeivel kapcsolatban. A különféle (gyógy)növények jótékony hatása nem a véletlen műve. Isten alkotta meg őket ilyen módon.

2021. szept. 21. 12:39
 112/139 anonim ***** válasza:

"#104 nincsen chip bennem de már tervezik be vezetni a sok oltas utan majd jon a chip amin tarolod a szemelyes adataidat, pénzedet mindenedet."

Igen tudom, 1982 óta minden héten érkezik a fenevad bélyege, a chip. :)

"Nem is akarjak ertelmezni amit irok hanem egybol satanista vagyok szerintük..."

Értelmezünk és ez alapján vagy sátánista + ahogy magad igazolod. Kiragadsz a szövegkörnyezetből egy-egy igét és más magyarázatot adsz neki. Ez sátáni szokás

2021. szept. 21. 13:52
 113/139 A kérdező kommentje:
#112 Semmi koze a satanhoz de ezt mar elottem leírták
2021. szept. 21. 14:12
 114/139 anonim ***** válasza:

"Semmi koze a satanhoz de ezt mar elottem leírták"

Komolyan nem értelek. Egyszer azt mondod, hogy a chip a fenevad bélyege, utána meg azt, hogy nincs köze a sátánhoz.

Vagy a másikra írtad? Szerinted a hazugságnak nincs köze a sátánhoz?

Neked amúgy mi bajod van? Oltásellenes vagy, valószínűleg beszari is, ahogy a többi oltásellenes és a Bibliával takarózol. Vállald be, hogy nem oltatod magad és éld az életed és hagyj minket is élni.

2021. szept. 21. 14:15
 115/139 A kérdező kommentje:

#114 Mivel nem akarom ezzel a szeméttel mérgezni magam persze hogy nem adom be

Másrészt ha ez már a fenevad bélyegének előképe akkor meg pláne nem fogom felvenni

2021. szept. 21. 14:20
 116/139 A kérdező kommentje:
#114 Na de itt nem mindegy hogy ki hazudik a világ vagy a Biblia amiben az igazság van? Világ találmánya ez a rengeteg oltás amit érdekes a politikusok eroszakkal lenyomnak a torkunkon. Politikusok meg mind szentek es sosem hazudnak??
2021. szept. 21. 14:21
 117/139 anonim ***** válasza:

"Na de itt nem mindegy hogy ki hazudik a világ vagy a Biblia amiben az igazság van?"

Mivel te a Bibliával ellentétes dolgokat állítasz, egyértelmű, hogy hazudsz.

"Világ találmánya ez a rengeteg oltás amit érdekes a politikusok eroszakkal lenyomnak a torkunkon. Politikusok meg mind szentek es sosem hazudnak??"

És? A hitem Krisztusban megvéd ezektől. Neked nincs hited, azért operálsz vallásos cselekedetekkel. Mint a farizeusok.

"Másrészt ha ez már a fenevad bélyegének előképe akkor meg pláne nem fogom felvenni"

Ok, tedd azt

2021. szept. 21. 14:24
 118/139 A kérdező kommentje:
#117 Hit önmagában halott cselekedetek nélkül.
2021. szept. 21. 14:30
 119/139 A kérdező kommentje:
#117 Szoval nem lehet olyan hogy hiszel de nem cselekszel semmit tehát hagyod hogy beléd tomjek ezt a sok mérget aztán chipet is felveszed akkor egyértelműen eladod magad a világnak es a világ megy a tüzes kemencébe
2021. szept. 21. 14:31
 120/139 anonim ***** válasza:

"Hit önmagában halott cselekedetek nélkül."

Tudtam, hogy nem tudod, mi a különbség a vallásos (üres) és a hitbéli cselekedet között. És ha lenne hited tudnád, hogy sokszor jobb, ha nem csinálunk semmit, hagyjuk Istent dolgozni.

Tehát szerinted ezek szerint a farizeusok helyesen cselekedtek és Jézusnak nem volt igaza. Te tényleg sátánista vagy

2021. szept. 21. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!