Tii Jézusban vagy az oltásban hisztek?
"Ha te elveted a jelenések konyvet ami Isten szava akkor te rosszabb vagy az ordognel Is"
Én a te szavadat vetem el, nem a Jelenéseket. Miért hallgassak hívőként egy sátánistára?:)
Neked totális fogalomzavarod van. A megtörtént nálad elvetést jelent. A 99% az 100%-ot. Nem csoda, hogy nem érted a Bibliát
"Biblia nem egy szekta hanem egy konyv csak ertelmezni kellene"
TEhát egy Biblia nevű sátánista szekta tagja vagy. Értem. Nagyon frappáns névválasztás.
A Bibliát a páli levelek értelmezik, nem te és a sátán főnököd.
"Oltas mar egyértelműen a fenevad belyegenek elokepe efelol semmi ketsegem nincs"
Most akkor az oltás a fenevad bélyege, vagy annak előképe? Döntsd már el:)))
#93 nincs ilyen szekta. Azt sem ertelmezted amit irtam
Bibliát meg satan konyvenek kitulajdonitani hatalmas istenkaromlas
"Nem csak evangyeliomból áll a könyv hanem rengeteg más is van benne amit erdemes lenne elolvasni mert anélkül nehéz lesz udvozulni. Az egész konyv maga az evangyeliom bele véve a Mózes öt könyvet is"
Na, végre beláttad a tévedésed, és leszakadsz végre a Jelenésekről és elolvasod a Bibliát. Akkor megérte vesződni veled. Hidd el, nem vagy elveszve, de most már ne a sátánra hallgass, hanem gondolkozz tovább. Kitartás!
"Bibliát meg satan konyvenek kitulajdonitani hatalmas istenkaromlas"
Hát akkor ne tulajdonítsd a sátánnak. Senki sem kötelez, hogy sátánista legyél. De örülök, hogy beláttad, hogy baj van veled! így kezdődik a megtérés, sok sikert!
#97 Hogy lennek marsatanista? Vicces mert Jezusra is azt mondtak hogy ordog van benne mikor szolta az igazsagot.
Magatokat egetitek
"irtam hogy az elokepe de latszik lusta vagy meg ovasni is"
Semmi baj, tanulj belőle, hogy ha a saját marhaságaidat erőlteted, mindig ellentmondásba keveredsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!