Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tii Jézusban vagy az oltásban...

Tii Jézusban vagy az oltásban hisztek?

Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 17:54
 91/139 anonim ***** válasza:

"Ha te elveted a jelenések konyvet ami Isten szava akkor te rosszabb vagy az ordognel Is"

Én a te szavadat vetem el, nem a Jelenéseket. Miért hallgassak hívőként egy sátánistára?:)

Neked totális fogalomzavarod van. A megtörtént nálad elvetést jelent. A 99% az 100%-ot. Nem csoda, hogy nem érted a Bibliát

2021. szept. 21. 10:45
 92/139 A kérdező kommentje:
#91 Az a satanista aki szerint a jelenesek konyve nem Elohim szava
2021. szept. 21. 10:47
 93/139 anonim ***** válasza:

"Biblia nem egy szekta hanem egy konyv csak ertelmezni kellene"

TEhát egy Biblia nevű sátánista szekta tagja vagy. Értem. Nagyon frappáns névválasztás.

A Bibliát a páli levelek értelmezik, nem te és a sátán főnököd.

"Oltas mar egyértelműen a fenevad belyegenek elokepe efelol semmi ketsegem nincs"

Most akkor az oltás a fenevad bélyege, vagy annak előképe? Döntsd már el:)))

2021. szept. 21. 10:48
 94/139 A kérdező kommentje:
#91 Nem csak evangyeliomból áll a könyv hanem rengeteg más is van benne amit erdemes lenne elolvasni mert anélkül nehéz lesz udvozulni. Az egész konyv maga az evangyeliom bele véve a Mózes öt könyvet is
2021. szept. 21. 10:49
 95/139 A kérdező kommentje:

#93 nincs ilyen szekta. Azt sem ertelmezted amit irtam

Bibliát meg satan konyvenek kitulajdonitani hatalmas istenkaromlas

2021. szept. 21. 10:50
 96/139 A kérdező kommentje:
#93 irtam hogy az elokepe de latszik lusta vagy meg ovasni is
2021. szept. 21. 10:51
 97/139 anonim ***** válasza:
100%

"Nem csak evangyeliomból áll a könyv hanem rengeteg más is van benne amit erdemes lenne elolvasni mert anélkül nehéz lesz udvozulni. Az egész konyv maga az evangyeliom bele véve a Mózes öt könyvet is"

Na, végre beláttad a tévedésed, és leszakadsz végre a Jelenésekről és elolvasod a Bibliát. Akkor megérte vesződni veled. Hidd el, nem vagy elveszve, de most már ne a sátánra hallgass, hanem gondolkozz tovább. Kitartás!

"Bibliát meg satan konyvenek kitulajdonitani hatalmas istenkaromlas"

Hát akkor ne tulajdonítsd a sátánnak. Senki sem kötelez, hogy sátánista legyél. De örülök, hogy beláttad, hogy baj van veled! így kezdődik a megtérés, sok sikert!

2021. szept. 21. 10:54
 98/139 A kérdező kommentje:

#97 Hogy lennek marsatanista? Vicces mert Jezusra is azt mondtak hogy ordog van benne mikor szolta az igazsagot.

Magatokat egetitek

2021. szept. 21. 10:56
 99/139 anonim ***** válasza:

"irtam hogy az elokepe de latszik lusta vagy meg ovasni is"

Semmi baj, tanulj belőle, hogy ha a saját marhaságaidat erőlteted, mindig ellentmondásba keveredsz

2021. szept. 21. 10:56
 100/139 A kérdező kommentje:
#99 Alomvilagban elsz de az ebredes fajdalmas lesz
2021. szept. 21. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!