Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Pár mohamedán miért gondolja,...

Pár mohamedán miért gondolja, hogy helyes hazudozni a keresztények bemocskolása érdekében?

Figyelt kérdés

Korábban nem annyira ismertem a mohamedán vallást, csak amit történelem órán tanultunk és néha szemem elé akadt egy-egy érdekes cikk, azt elolvastam. (Én például a terrorizmust se közöttem ehhez a valláshoz, hanem ettől függetlenül kezeltem.)

Viszont a fórumot olvasva, látva Mohamed követőinek néhány hozzászólását, teljesen elborzadtam. Szó szerint rossz, s talán fájdalmas volt olvasni azt a sok gyűlöletet, amivel hazug rágalmaikat megfogalmazták. Pedig tényleg olyan egyszerű dolgok tekintetében, amire fél perc alatt rá lehet keresni interneten is, vagy amit gimiben mindenki tanult.

Lényegében ilyen sárdobálást még a legfanatikusabb, keresztényellenes ateistáktól se hallottam, pedig olvastam néhány ilyen kiragadott mondatukat.

Azt gondolják, hogy saját istenük majd jó néven veszi ezt a sok hazudozást?

2021. ápr. 19. 17:24
 381/415 anonim ***** válasza:
12%

"Vagy csak muszlimok nézhetik hülyének a keresztényeket és sajnálhatják le őket? Nevetségesek vagytok."

Ilyet senki nem mondott. Szó nincs hülyének nézésről. Arról van szó hogy a keresztények nem őszinték magukhoz. Ahhoz hogy a keresztény vallást elfogadja valaki, minden nap hazudnia kell magának. Sok keresztényt egyébként már nem is érdekeli a keresztény vallás, mert csak kultúrkeresztények. Akik viszont olvassák a Bibliát látják az ellentmondásokat de inkább hazudnak maguknak ami belső feszültséget okoz náluk, amit gyűlölködés formájában adnak ki például a muszlimok és az iszlám elleni gyűlölködés formájában.

2021. ápr. 30. 10:08
 382/415 anonim ***** válasza:
33%

#381: Egyetértek.

Abdullah

2021. ápr. 30. 10:14
 383/415 A kérdező kommentje:

Ámen, én is egyetértek!

Ilyet senki nem mondott. Szó nincs hülyének nézésről. Arról van szó hogy a muszlimok nem őszinték magukhoz. Ahhoz hogy az iszlám vallást elfogadja valaki, minden nap hazudnia kell magának. Sok muszlim egyébként már nem is érdekeli az iszlám vallás, mert csak kultúrmuszlimok. Akik viszont olvassák a Koránt látják az ellentmondásokat de inkább hazudnak maguknak ami belső feszültséget okoz náluk, amit gyűlölködés formájában adnak ki például a keresztények és a kereszténység elleni gyűlölködés formájában.

2021. ápr. 30. 10:24
 384/415 anonim ***** válasza:
97%

Itt inkább arról van szó, kicsit sem kedves muszlim barátocskám, hogy te nem vagy őszinte magadhoz. Nap mint nap hazudnod kell magadnak hogy az iszlám ellentmondásait (lásd a másik kérdés alatt) szőnyeg alá söpörhesd. És emiatt annyira gyenge vagy a hitedben, hogy semmi másban nem vagy képes önigazolást találni, minthogy mindenki más világképét szüntelenül gyalázod, és még ez is csak úgy megy ha ehhez is hazugságokat ismételgetsz nap mint nap.

Szomorú amikor valaki ilyen mélyre süllyed. Most attól függetlenül hogy rengetegszer rámutattam a hazugságaidra, személyes ellenérzésem nincs veled szemben. Inkább sajnállak hogy idáig jutottál.

2021. ápr. 30. 10:33
 385/415 anonim ***** válasza:
17%
A másik kérdés szép példája annak, keresztények hogyan hazudoznak az iszlámról. Szándékosan félreértelmezik a verseket és így hazudoznak. Nézd, ha te keresztény akarsz lenni, te dolgod. Ha te Jézust akarod imádni Isten helyett, az bálványimádás, de a te dolgod. Aztán majd Isten előtt beszámolhatsz miért tetted. Ha az iszlám vallás tanít valamit és te nem fogadod el, megteheted, te dolgod, majd Isten előtt beszámolhatsz miért tetted. Szóval vallásszabadság van. De a problémák ott kezdődnek mikor hazudoztok az iszlámról mint itt vagy a másik kérdésnél.
2021. ápr. 30. 10:48
 386/415 anonim ***** válasza:
28%

És mindkét esetben nyíltan ők provokàlnak minket.

Illetve sokan közülük simàn trollkodnak szerintem.

Abdullah

2021. ápr. 30. 10:54
 387/415 anonim ***** válasza:
100%

"Szándékosan félreértelmezik a verseket és így hazudoznak"

Az nem szándékos félreértelmezés hogy a megtermékenyített petesejtnek semmi köze a vérröghöz, az agyagnak pedig semmi köze a porhoz. Ezek egyszerű tények.

2021. ápr. 30. 11:08
 388/415 A kérdező kommentje:

Tehát ha egy muszlim tesz fel hasonló kérdéseket, az nem provokáció, ha egy keresztény vagy ateista, akkor már provokáció, igaz?

Ha egy muszlim rágalmazza a keresztényeket bálványimádással és más dolgokkal, mint te is tetted, az teljesen helyénvaló, ha egy keresztény ír hasonlót, az már csúnya üldözés és fúj keresztények.

Amúgy követem a fórumot egy ideje, nagyjából senki se foglalkozott a muszlimokkal, amíg te és kis barátod el nem kezdeték provokálni a keresztényeket, hazugságokkal rágalmazzátok a keresztényeket, lenéző stílusban beszéltek a keresztény hitről. Majd mélységesen fel vagytok háborodva, amikor az ocsmány szintű kérdéseitek, hozzászólásaitok után megjelenik valami hasonló kérdés rólatok.

Lásd itt is:

"Egyetértek. Csak látom a sok idős keresztény nénit akik szegénykéim életük végéig olvassák a Bibliát, de valójában sohasem fogják érteni... :("

De nyugodtan hülyézed az általad "szegénynek" titulált keresztény néniket, hogy nem értik miben hisznek, majd mélységesen felháborodsz, amikor egy keresztény írja pont ezt a muszlimokról.

Az egészben pedig az a poén, hogy ez a provokáció, ocsmány stílusotok pont kontra produktívan hat és egyre több ember látja meg, hogy milyen utálatos az iszlám valós arca.

2021. ápr. 30. 11:08
 389/415 anonim ***** válasza:
36%

De én nem nézem hülyének ! Sajnàlom, mert úgy érzem, hogy az egyhàza kihasznàlja a hitét a Földön, és jobb lenne Neki ha muszlim lenne, mert akkor a Paradicsom, a Kert vàrna rà.

Miért lennék én rosszindulatú ?

Annyira nincs szövegértésed hogy félelmetes. És végig így beszélgettünk. Gyakorlatilag alig értesz valamit.

Értsd màr meg, nem nézem a néniket hülyének, sajnàlom őket, és aggódom értük. Aggódom mi lesz Velük a Feltàmadàs Napjàn.

Ha én valakinek is azt kívànom, hogy nyíljon ki a szíve az Iszlàm felé, azzal én csak jót akarok az illetőnek.

Abdullah

2021. ápr. 30. 11:35
 390/415 A kérdező kommentje:

"és jobb lenne Neki ha muszlim lenne, mert akkor a Paradicsom, a Kert vàrna rà."

"Miért lennék én rosszindulatú ?"

Például ezért. Miből gondolod, hogy nem az üdvösség vár rá, s rád pedig a pokol?

"Értsd màr meg, nem nézem a néniket hülyének, sajnàlom őket, és aggódom értük. Aggódom mi lesz Velük a Feltàmadàs Napjàn."

"Csak látom a sok idős keresztény nénit akik szegénykéim életük végéig olvassák a Bibliát, de valójában sohasem fogják érteni"

Sajnos az a baj, hogy te már azt se érted, amit te magad írsz. Olvassák, de miért ne értenék meg? Értsd már meg, hogy nem mindenki annyira hülye, mint te és van aki képes megérteni a Bibliát. Sőt elég sokan vannak ilyen emberek.

"Ha én valakinek is azt kívànom, hogy nyíljon ki a szíve az Iszlàm felé, azzal én csak jót akarok az illetőnek."

Nézőpont kérdése. Keresztény nézőpontból nyilván nem, mert pont a kárhozatot kívánod neki. A Korán szerint mi is a büntetése annak, akik elhagyja az iszlámot?

2021. ápr. 30. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!