Pár mohamedán miért gondolja, hogy helyes hazudozni a keresztények bemocskolása érdekében?
Korábban nem annyira ismertem a mohamedán vallást, csak amit történelem órán tanultunk és néha szemem elé akadt egy-egy érdekes cikk, azt elolvastam. (Én például a terrorizmust se közöttem ehhez a valláshoz, hanem ettől függetlenül kezeltem.)
Viszont a fórumot olvasva, látva Mohamed követőinek néhány hozzászólását, teljesen elborzadtam. Szó szerint rossz, s talán fájdalmas volt olvasni azt a sok gyűlöletet, amivel hazug rágalmaikat megfogalmazták. Pedig tényleg olyan egyszerű dolgok tekintetében, amire fél perc alatt rá lehet keresni interneten is, vagy amit gimiben mindenki tanult.
Lényegében ilyen sárdobálást még a legfanatikusabb, keresztényellenes ateistáktól se hallottam, pedig olvastam néhány ilyen kiragadott mondatukat.
Azt gondolják, hogy saját istenük majd jó néven veszi ezt a sok hazudozást?
"Akkor még azt sem értetet meg a kommentelő hogy a kérdés lényege az hogy a keresztény Jézus a valós vagy a muszlim Jézus"
Mivel nem ezt írtad ki kérdésként, nagyokos...
"Ha Jézus azt mondta magáról hogy ember, mindenki aki látta embernek nézte, és keresztények szerint is emberként volt itt"
Igen, pont ezt mondom, amikor Jézus eljött emberként, ebből te kiderítetted, hogy... emberként volt itt. Egyszerűen félelmetes a zsenialitásod :D
"Mivel nem ezt írtad ki kérdésként, nagyokos..."
De ezt írtam ki. A kérdés alatti magyarázatból kiderül. Jó hát kell némi szövegértés ami nem megy mindenkinek.
"Igen, pont ezt mondom, amikor Jézus eljött emberként, ebből te kiderítetted, hogy... emberként volt itt. Egyszerűen félelmetes a zsenialitásod :D"
De nm ezt kérdzetem. Ha Jézus azt mondta magáról hogy ember, mindenki aki látta embernek nézte, és keresztények szerint is emberként volt itt, akkor áruld már el, hogy lett belőle isten?
"A keresztények 99%-a szerint Jézus Isten. Ez szerintem nem néhány eset :)"
Már a szövegértés sem megy?
"Akkor biztosan azért van Magyarországon államszinten iszlámellenes gyűlöletkeltés mert én kiírtam néhány, amúgy teljesen jogos kérdést a keresztény vallásra vonatkozóan :)"
Tényleg nem megy. Kezdesz nagyon elbutulni. Jó lenne ha a témánál maradnál, nem másról beszélnél.
"Két dolog. Nem támadok senkit."
Ne hazudj már megint.
"Éppen ellenkezőleg. Szembesítem a keresztényeket az igazsággal."
Vagyis támadod őket, ahogy a magad módján teszed ezt a szembesítést.
" Másik pedig hogy ha keresztények folyamatosan sértegetnek, rágalmaznak, akkor előfordulhat hogy a sokadik után nem úgy válaszolok ahogy kellene, ami nem helyes,"
Azért sértegetnek meg rágalmaznak, mert támadod őket. Ez a válaszreakció. És te tudod, hogy ez lesz, mégis csinálod. Ezért provokáció.
"de talán a keresztényeket is figyelmeztetned kellene hogy ne legyen kettős mérce."
Megtettem. Lásd #30, #34, #37.
"Nem.Ezt úgy hívják hogy nem akartok szembenézni az igazsággal."
Nem mondom, hangzatos név a provokációra... Én személy szerint kissé fellengzősnek érzem, de ha neked így tetszik. Számomra megfelelő a provokáció elnevezés is, az rövidebb, kifejezőbb, célratörőbb.
"De ezt írtam ki. A kérdés alatti magyarázatból kiderül. "
A fő kérdés teljesen mást jelentett, a kérdés alatti magyarázatból pedig az derült ki hogy provokálni akartad a keresztényeket és fölényeskedni a muszlimok javára. A válaszolóknak is ez jött le. Ha mindenki veled szembe megy, te vagy a rossz sávban.
"akkor áruld már el, hogy lett belőle isten?"
Nem lett, eleve az. Ha még ennyit sem tudsz, minek égeted magad?
"Én egyáltalán nem nézem le, hanem őszintén sajnálom őket. Komolyan mondom."
Én is őszintén sajnálom azokat a tanulatlan buta tömegeket, akiket képes volt az iszlám vallás behülyíteni. :(
Remélem, hogy így más sokkal jobb neked, hogy én is ilyen részvétet és sajnálatot érzek.
"Nem mondom, hangzatos név a provokációra... Én személy szerint kissé fellengzősnek érzem, de ha neked így tetszik. Számomra megfelelő a provokáció elnevezés is, az rövidebb, kifejezőbb, célratörőbb."
Ez olyan mintha te állítanád hogy 2+2 egyenlő 5 én meg felhívnám a figyelmed hogy az 4, te pedig erre azt mondanád hogy én ezzel provokállak, sértegetlek, támadom a vallásod stb :)
#376:
"Kétféle ember létezik, amelyik tàrsad a hitben, és amelyik tàrsad az emberiségben"
Ali az Iszlàm negyedik kalifàja.
Kívànom, hogy a jövőben inkàbb Te is ebben a szellemben beszélj nemsokàra 2 milliárd emberről.
Abdullah
Miért, mi volt a probléma a hozzászólásommal? Pont olyan jellegű volt, mint a tiéd. Nekem nem állt szándékomban megbántani senkit, csak kifejeztem őszinte sajnálatomat. Nem de? Vagy csak muszlimok nézhetik hülyének a keresztényeket és sajnálhatják le őket? Nevetségesek vagytok.
"Ez olyan mintha te állítanád hogy 2+2 egyenlő 5 én meg felhívnám a figyelmed hogy az 4"
Nem egészen, mivel a 2+2=4et lehetne bizonyítani. A te eddigi állításaid közül egyet sem sikerült, szóval hiába produkálod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!