Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van esélyem így egy rendes...

Van esélyem így egy rendes keresztény lányt találni és megházasodni?

Figyelt kérdés

24 éves férfi vagyok, homoszexuális. Nem akarok homoszexuálisként élni, de hiába imádkozom már 10 éve, hogy Isten változtasson meg, semmi sem változik.

Megtehetem azt, hogy heteroszexuálisnak hazudom magam és feleségül veszek egy lányt úgy, hogy nem tudok hozzá vonzódni, vagy ez hazugság/csalás lenne?

2021. ápr. 1. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg a legegyszerübb megoldás az lenne, amit már ezerszer meg is filmesítettek, hogy leszbikus hölgyet válassz magadnak. Beszéljed meg vele a problémádat; lehet, hogy kapni fog az alkalmon, és mind a ketten hetero házaspárnak fogtok kinézni. Ìgy a külvilág nem izélget benneteket majd. Persze ehhez hozzá tartozik, hogy ti se adjatok okot a környezeteteknek, hogy pletykáljanak rólatok.
2021. ápr. 2. 14:50
 62/68 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de tönkretenni egy lány életét ezzel a hazugsággal. Bocs, de akkor is szemétség, ha nem vagy keresztény, hanem egy Isten tagadó ateista. Sok ilyen szemét, csalárd ember van a Földön. Most vallástól független mondom. Pl. ez a Szájer is egy genyó ember. Van felesége, családja és kefélgette a tudta nélkül a fiúkákat. Azért sajnálom a nőket, ha nem tudnak kifogni egy normális férfit az életben. Ezek a férfiak teljesen tönkreteszik a nőket...
2021. ápr. 2. 19:03
 63/68 anonim ***** válasza:
95%

Figyi én is ezt csináltam évekig, én bi vagy pán vagyok, valahol a kettő között talán. Így jutottam el az első öngyilkossági kísérletemig, majd másnap reggel rájöttem, hogy hülyeség olyan dolog miatt utálni magad, amit nem lehet megváltoztatni. Mondhatod azt, hogy "Isten meg tudja" nem vagyok a vallásod ellen, de 10 év alatt már megtehette volna, nem mellesleg ha meg a terve ellen lennél, már nem lennél meleg. Nincs mit tenni, a pszichológia is kimondja, hogy nem változhatsz meg, csak bemeséled magadnak, hogy hetero vagy, aztán valamikor kirobban belőled az egész és you know ✨öngyilkossági kísérlet✨. Lehet, hogy nehéz, de a végén úgyis el kell magad fogadnod, persze, hozzámehetsz valakihez akihez nem vonzódsz, de: 1, vagy boldogtalan leszel életed végéig, vagy 2, megcsalod.

Bocs, ez van, megesik. Csak szeresd magad és sokkal könnyebb lesz :)

2021. ápr. 3. 13:32
 64/68 anonim válasza:
100%

"Van esélyem így egy rendes keresztény" életet élni?

"heteroszexuálisnak hazudom magam"

NE HAZUDJ!

Tehát a válasz nem.

2021. ápr. 4. 15:04
 65/68 anonim ***** válasza:

What Does The Bible Say About Homosexuality? // Rev. Matt Miofsky

https://www.youtube.com/watch?v=0JogH3vsfR4

2021. ápr. 4. 19:24
 66/68 anonim ***** válasza:
100%

61-es

"Elméletileg a legegyszerübb megoldás az lenne, amit már ezerszer meg is filmesítettek, hogy leszbikus hölgyet válassz magadnak."

Leszbikus, keresztény házastársat találni már önmagában minden, csak nem egyszerű.

Ez így miért lenne jó? Akkor már két ember lesz szexuálisan elégedetlen egy helyett. Mert gondolom a kérdező nem poligám kapcsolatot értett keresztény házasság alatt.

2021. ápr. 8. 07:08
 67/68 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon sajnállak kérdező, semmi gond nincs veled, csak te is bekeveredtél a vallás megnyomorító, tudományellenes hálójába. Olvasgass picit több tudományos cikket a homoszexualitásról, miután megvilágosodtam ilyen téren, soha többé nem hatott már rám az egyházak pokollal riogató gusztustalan szövege. A szüleid meg sosem szerettek igazán, ha ilyenért meggyűlölnének!
2021. máj. 16. 22:51
 68/68 anonim ***** válasza:
95%
Szia, nem Isten készített téged haver, hanem a szüleid csináltak az ágyban! A kerestény Isten csinált volna nem lennél homi, ezt fogd fel! Jó és rossz Isten sincsen, Isten szar a szádra haver. Nem érdekli, hogy homokláda, mérnök, gyilkos vagy cigány vagy csak az emberek itélkeznek. Nincs pokol vagy mennyország, csak a semmibe kerülsz. A melegség csak addig betegség amíg szenvedsz tőle, szóval az egyetlen gyógyír ha elfogadod magad! Istenkéhez ímádkozhatsz egy életen át akkor sem lehetsz hetero, mert nem az a dolga, ő nem dzsin!
2021. szept. 17. 22:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!