Van esélyem így egy rendes keresztény lányt találni és megházasodni?
24 éves férfi vagyok, homoszexuális. Nem akarok homoszexuálisként élni, de hiába imádkozom már 10 éve, hogy Isten változtasson meg, semmi sem változik.
Megtehetem azt, hogy heteroszexuálisnak hazudom magam és feleségül veszek egy lányt úgy, hogy nem tudok hozzá vonzódni, vagy ez hazugság/csalás lenne?
Figyi én is ezt csináltam évekig, én bi vagy pán vagyok, valahol a kettő között talán. Így jutottam el az első öngyilkossági kísérletemig, majd másnap reggel rájöttem, hogy hülyeség olyan dolog miatt utálni magad, amit nem lehet megváltoztatni. Mondhatod azt, hogy "Isten meg tudja" nem vagyok a vallásod ellen, de 10 év alatt már megtehette volna, nem mellesleg ha meg a terve ellen lennél, már nem lennél meleg. Nincs mit tenni, a pszichológia is kimondja, hogy nem változhatsz meg, csak bemeséled magadnak, hogy hetero vagy, aztán valamikor kirobban belőled az egész és you know ✨öngyilkossági kísérlet✨. Lehet, hogy nehéz, de a végén úgyis el kell magad fogadnod, persze, hozzámehetsz valakihez akihez nem vonzódsz, de: 1, vagy boldogtalan leszel életed végéig, vagy 2, megcsalod.
Bocs, ez van, megesik. Csak szeresd magad és sokkal könnyebb lesz :)
"Van esélyem így egy rendes keresztény" életet élni?
"heteroszexuálisnak hazudom magam"
NE HAZUDJ!
Tehát a válasz nem.
What Does The Bible Say About Homosexuality? // Rev. Matt Miofsky
61-es
"Elméletileg a legegyszerübb megoldás az lenne, amit már ezerszer meg is filmesítettek, hogy leszbikus hölgyet válassz magadnak."
Leszbikus, keresztény házastársat találni már önmagában minden, csak nem egyszerű.
Ez így miért lenne jó? Akkor már két ember lesz szexuálisan elégedetlen egy helyett. Mert gondolom a kérdező nem poligám kapcsolatot értett keresztény házasság alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!