Van esélyem így egy rendes keresztény lányt találni és megházasodni?
24 éves férfi vagyok, homoszexuális. Nem akarok homoszexuálisként élni, de hiába imádkozom már 10 éve, hogy Isten változtasson meg, semmi sem változik.
Megtehetem azt, hogy heteroszexuálisnak hazudom magam és feleségül veszek egy lányt úgy, hogy nem tudok hozzá vonzódni, vagy ez hazugság/csalás lenne?
39
Azert, mert Magyarorszag jogallam, ahol a homoszexualisokat nem lehet "utálni". A jogallam torvenyeit nem irhatjak felul a vallasok eloirasai.
Kedves Kerdezo, nehez helyzetben vagy.
A konzervativabb kereszteny felekezetek azt mondjak, elj colibatusban.
A liberalisabbak azt mondjak, nyugodtan elj meleg parkapcsolatban.
Nyilvan a Te meggyozodesed is szamit, es ha jol ertem, egyiket sem erzed megfelelonek.
Amit felvetsz, nem ritkasag. Nem kereszteny melegek is vesznek el noket, es aztan neha elnek hazaseletet veluk, es gyerekeik is szulethetnek. Ha a feleseged nem tudja, hogy meleg vagy, akkor ez hazugsag es a masik becsapasa, igen.
Megoldas az lehet, ha olyan lanyt talalsz, aki ezt tudja es elfogadja. Hallottam ilyet - bar nyilvan ezt az ilyen hazasparok nagy titokban tartjak. Lehetseges, hogy egy kereszteny no elfogadja, hogy ez van, de kuzdesz ellene, probalkozol es hatha egy nap megvaltozol.
"ha pedig olyan az ismerőseid zöme aki nem oltat jobban teszed ha letagadod ha te igen."
Nem baj, ők majd hullanak, én meg nem. Nincs ezzel semmi probléma.
A Teremtő nem gyűlöli a melegeket, ez is az Ő műve.
Az hogy valaki melegnek születik, nem választás kérdése, a teremtésben húzódnak az okok, azaz része a teremtésnek.
A Teremtő szemében nincs különbség, hogy valaki aki boldoggá teszi a párját, szeretetben, tisztességben él, az meleg vagy sem.
A hűtlenség, hazugság, stb melegként és heteroként is elkövethetők, erre kellene inkább figyelni.
Legyél művész. A művésznek az alkotás olyan, mintha saját gyereke lenne.
Továbbá feldobna téged nem éreznéd egyedül magad. Egyfajta alkotói boldogságot ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!