Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van esélyem így egy rendes...

Van esélyem így egy rendes keresztény lányt találni és megházasodni?

Figyelt kérdés

24 éves férfi vagyok, homoszexuális. Nem akarok homoszexuálisként élni, de hiába imádkozom már 10 éve, hogy Isten változtasson meg, semmi sem változik.

Megtehetem azt, hogy heteroszexuálisnak hazudom magam és feleségül veszek egy lányt úgy, hogy nem tudok hozzá vonzódni, vagy ez hazugság/csalás lenne?

2021. ápr. 1. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
100%
9. Igen az erkölcs nem indentitás kérdése, bár nyugaton a felvilágosult szülő volt hogy át műtette a gyerekét, mert a másik nem játékával játszott, gondolom ezzel te sem értesz egyet.
2021. ápr. 1. 20:36
 12/68 anonim ***** válasza:
91%

Isten nem fog téged megváltoztatni, ahogy például egy balkezesből se csinál jobbkezest. Sokan megtették már, amit fontolgatsz, de sose lett jó vége, ráadásul a házasság egy szentség, te ezt a szentséget akarod hazugságra építeni.

Lehet, hogy nem a házasságban kell keresned a választ.

2021. ápr. 1. 20:37
 13/68 anonim ***** válasza:
100%
11, igen, az a másik véglet. Én nem tartom halálos bűnnek a nemi műtétet, de csak 18 éves kor után. Sajnos van akiket nem vizsgálnak meg rendesen pszichológusok, hogy miért akarja átműttetni magát, s később megbánja! Nem vagyok a meleg házasság támogatója sem. Piszok nehéz kérdés teológiailag a meleg téma. Már akikbe empátia szorult, azok számára.
2021. ápr. 1. 20:49
 14/68 anonim ***** válasza:
75%

Ha alapfogalmad lenne a kereszténységről, fel sem tetted volna a kérdést.

A katolikus esküvőd nem is lenne érvényes. (Bízom benne, hogy a protestáns sem)

2021. ápr. 1. 21:13
 15/68 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 1. 21:18
 16/68 anonim ***** válasza:
9%

Több életet éltél már, és jellemzően leggyakrabban nőként.

Ennél a leszületésednél bár férfi testet választottál, a nagyvárosok embertömegeinek aura megsértése miatt a lélek áthozta ezt a jellemző beállítottságot. Ez egy hiba, egyre gyakrabban előfordul.

Nem hiszem hogy lenne értelme megjátszani, hogy heteró vagy, legalábbis becsapni semmiképp ne csapd be a lányt...de szeretetben el tudom képzelni, hogy együtt élnétek.

2021. ápr. 1. 21:35
 17/68 A kérdező kommentje:
Nem akarok egyedül maradni. 24 vagyok, 3 éve egyedül élek, minden nap az üres lakás vár otthon. Így nincs értelme a dolgoknak, egyszerűen nincs miért várnom a holnapot. Szívesebben halnék meg, minthogy egyedül kelljen leélnem az egész életem.
2021. ápr. 1. 22:22
 18/68 anonim ***** válasza:
94%

És ehhez miért kell, hogy keresztény legyen a kiszemelt áldozat?

Ha meleg vagy, költözz össze egy pasival.

2021. ápr. 1. 22:24
 19/68 anonim ***** válasza:
95%
Akkor válassz egy férfit társnak, és tegyétek boldoggá egymâst, szeretetben.
2021. ápr. 1. 22:25
 20/68 A kérdező kommentje:
Nem tudok. A családom is meggyűlölne érte, és én igazából hiszek Istenben és nem akarok a pokolra jutni emiatt.
2021. ápr. 1. 22:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!