Van esélyem így egy rendes keresztény lányt találni és megházasodni?
24 éves férfi vagyok, homoszexuális. Nem akarok homoszexuálisként élni, de hiába imádkozom már 10 éve, hogy Isten változtasson meg, semmi sem változik.
Megtehetem azt, hogy heteroszexuálisnak hazudom magam és feleségül veszek egy lányt úgy, hogy nem tudok hozzá vonzódni, vagy ez hazugság/csalás lenne?
Isten nem fog téged megváltoztatni, ahogy például egy balkezesből se csinál jobbkezest. Sokan megtették már, amit fontolgatsz, de sose lett jó vége, ráadásul a házasság egy szentség, te ezt a szentséget akarod hazugságra építeni.
Lehet, hogy nem a házasságban kell keresned a választ.
Ha alapfogalmad lenne a kereszténységről, fel sem tetted volna a kérdést.
A katolikus esküvőd nem is lenne érvényes. (Bízom benne, hogy a protestáns sem)
Több életet éltél már, és jellemzően leggyakrabban nőként.
Ennél a leszületésednél bár férfi testet választottál, a nagyvárosok embertömegeinek aura megsértése miatt a lélek áthozta ezt a jellemző beállítottságot. Ez egy hiba, egyre gyakrabban előfordul.
Nem hiszem hogy lenne értelme megjátszani, hogy heteró vagy, legalábbis becsapni semmiképp ne csapd be a lányt...de szeretetben el tudom képzelni, hogy együtt élnétek.
És ehhez miért kell, hogy keresztény legyen a kiszemelt áldozat?
Ha meleg vagy, költözz össze egy pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!