Van esélyem így egy rendes keresztény lányt találni és megházasodni?
24 éves férfi vagyok, homoszexuális. Nem akarok homoszexuálisként élni, de hiába imádkozom már 10 éve, hogy Isten változtasson meg, semmi sem változik.
Megtehetem azt, hogy heteroszexuálisnak hazudom magam és feleségül veszek egy lányt úgy, hogy nem tudok hozzá vonzódni, vagy ez hazugság/csalás lenne?
Nem becsapni akarnám. Megadnék neki mindent, rendes munkám van, tisztességes ember vagyok. Az egyetlen, ami nem menne, az az, hogy szexuálisan vonzódjak hozzá.
Az mennyivel lenne jobb, ha összejönnék egy férfivel, aztán emiatt az egész családomat megszólnák?
"Megtehetem azt, hogy heteroszexuálisnak hazudom magam és feleségül veszek egy lányt"
Szóval nem becsapni akarnád...
Isten nem azt várj el az emberektől, hogy kifelé boldogságot és szeretetet hazudjanak.
Nem kerülsz pokolra, ha meleg vagy. Az embernél magasabb szinten értik mi miért történik.
Összekötni az életedet egy heteró lánnyal...ne tedd boldogtalanná, ne csapd be...ismerkedj, és beszélgess lányokkal...de passz.
22. Ezt sosem értem, tegyük fel ott van Pistike, Pistike apja rendőr, az anyja orvos, az egyik testvére lelkésznek tanul, a bátya szintén rendőr mint az apja, a húga pedig ápolónak tanul, de Pistike mégis megöl valakit szórakozásból. Pistike gyilkos lesz, de ettől a családját még értékes emberek teszik ki. Persze meglehet vetni, hogy jaj a gyilkos család, de szerinted ez reális?
Vagy ha egy élő példád akarok felhozni ott van Kennedy családját, a lány (Rosemary) túlzott érdeklődést mutatott a fiúk iránt és emiatt lobotómiának vetette alá az édesapja. (volt USA elnőkének édesapja), persze bizonyos körökben ilyen viselkedéssel szégyen a lány, de vajon az nem nagyobb szégyen hogy lobotómiának vetette alá?
Szóval azért mert meleg vagy lehet falunk a 60 éves Kati néni csúnyán néz majd apádra, de az átlag ember nem fog elítélni ha meleg vagy, kivéve ha rá akarod erőltetni másra is.
"Ezt sosem értem, tegyük fel ott van Pistike, Pistike apja rendőr, az anyja orvos, az egyik testvére lelkésznek tanul, a bátya szintén rendőr mint az apja, a húga pedig ápolónak tanul, de Pistike mégis megöl valakit szórakozásból. Pistike gyilkos lesz, de ettől a családját még értékes emberek teszik ki. Persze meglehet vetni, hogy jaj a gyilkos család, de szerinted ez reális?"
Igen, ilyenkor ők lesznek a "a gyilkos családja"...
Melyiket választod
1. Egy idő után megunod a feleséged
2. Egy idő után vele elfelejted homoszexualitásod. Ugye ilyen nincs. Akkor viszont csak az első lehetséges, és bár rendes feleségét találtál, megunod ezért lehet hogy te nem leszel rendes vele.
3. Éltek boldogan ugy hogy benned valami hiányérzet maradt...?
4 Feleséged nem fog tartani kielégítőnek ezért elhagy.
Amúgy mi a célod, azonkívűl hogy feleségül vetted és rendesen bánsz vele?
a gyilkos család és a gyilkos családja ugyan az?
A gyilkos család <- Itt az egész családra jellemző hogy gyilkos.
A gyilkos családja <- Itt csak a rokonai a gyilkosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!