Ateisták! Titeket mi győzött meg isten nemlétezésében?
De, végeznek. Pl. agyműtétek során is előfordul, hogy magánál van a beteg. Én úgy gondolom az komoly műtétnek számít, nem tudom, te hogy vagy vele.
Az én esetemben is agy közeli helyen kellett matatniuk és féltették a látóidegemet is, ezért fenn kellett tartaniuk a kontaktust, kérdéseket tettek fel és a szememet ellenőrizték rendszeresen. Ne ítélkezz, mert fogalmad sincs a dologról.
Erről a klasszikus vicc jut eszembe, amikor két kisgyerek beszélget:
- Ti is imádkoztok ebéd előtt?
- Nem, az én anyukám jól főz.
Viccet félretéve, nem gondolom, hogy rosszabb, bizonytalanabb, gyengébb tudású lenne egy orvos, ha a képzeletbeli barátjától kér lelki támogatást műtét előtt. Valójában nem mutat semmit a képességeire nézve se pro se kontra. Pont ugyanúgy, ahogy az ebéd előtti ima sem mond sokat az ebéd minőségéről.
Lelki erőt adhat bármilyen kép. Az említett képzeletbeli barát, vagy az, hogy valós szeretteire gondol, mielőtt kezébe veszi a szikét. Bármi. És ezzel alapvetően, a hivatására nézve aligha van bármi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!