Ti mit szólnátok ahhoz a hipotézishez, hogy a világmindenség és a létező saját maga öngenerációja, mert "nem bírná elviselni" a nemlétezését?!
Én nem mondtam, hogy lehetetlen… Azt kérdezted, mit szólnék hozzá, hát azt, hogy egészségedre.
(Amúgy meg ha véletlenül látod Wachowskiékat, akkor nekik is üzenem, hogy egészségükre!)
#6 : Mármint Hentes Úrra és Wadmalacra gondolsz?
Hajjaj, ne tudd meg..... vagyis inkább mégis : azaz Wadmalac pont most vallotta be, hogy szerinte egyáltalán nem felesleges kutakodni a mátrix-teória igazságtartalmai felől.
Bár ha őszinte akarok lenni, szerintem Ő is csak arra gondolt, mint ahogy az alkhimisták munkái is ösztönzőleg hatott a kémiatudomány fejlődésére, még ha kicsit zakkantak is voltak.
De amúgy komolyra fordítva a dolgot, mindenki abban hisz, amiben akar. Egy gyakorikérdések.hu-ra specializálódott - nem mellesleg segítőkész - univerzális elméleti fizikusnak legalább annyi joga van hinni a mátrix-teóriákban - HA NEM TÖBB -, mint nekem nem-hinni.
> „De amúgy komolyra fordítva a dolgot, mindenki abban hisz, amiben akar. Egy gyakorikérdések.hu-ra specializálódott - nem mellesleg segítőkész - univerzális elméleti fizikusnak legalább annyi joga van hinni a mátrix-teóriákban - HA NEM TÖBB -, mint nekem nem-hinni.”
Ez így van, és ezért nem akarok jobban beleszólni.
Ez nekem sima antropomorfizmusnak tűnik. Miért akarnám megszemélyesíteni az univerzumot? Csak azért, hogy olyan emberi jelenségeket rendelhessek hozzá, mint az elviselés? Ez egy eléggé jelentős elrugaszkodás a nullhipotézistől :)
Én nem látom értelmét, bár hozzá kell tenni, hogy nem vagyok különösebben jártas ebben a témakörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!