Ateisták! Titeket mi győzött meg isten nemlétezésében?
A keresés során rátaláltam a spiritualitásra, ami választ adott minden kérdésemre.
1. Milyen okból születtünk, milyen célja van az életünknek?
2.Mi történik velünk a halál után?
Azóta teljesen más az életem. Aki eljut ezen kérdésekig, az már nagy lépés, ha talál rá választ, soha senki sem tudja őt elteriteni az útjáról.
#62: veled valami probléma van?
1: Mióta hiszel el mindent a Bibliából? Már szó volt róla, hogy ezek az életkorok jelképesek.
2: Nem arról volt szó, hogy valaki nem élhet idáig. Létezik 4000 éves fa is, és köszöni, jól van.
Arról volt szó, hogy az emberi agy nem képes kezelni ennyi időt: tehát aki eddig él, annak már régóta összemosódik minden. Akkor, ha valahogyan életben tartják az agyát, mert az kb. 200 évig tud élni magától.
AZÉRT élünk ilyen jól, és ilyen sokan, mert materialista alapon gondolkodnak azok, akik az életünket biztosítják.
Idealista alapon pár millió ember élhetne a Földön, középkori szinten.
50% halandóság 10 év alatt biztos jó lenne neked, igaz?
Lehet, hogy sok tudós hisz valamilyen istenségben, de abban mindenki biztos lehet, hogy azt a tudóst, aki a munkája során aktívan alkalmazza a hitét, semelyik másik tudós nem fogja komolyan venni.
Egy vegyészmérnök, például, bármilyen hívő is, igencsak materialista alapon fogja a kémiatudását alkalmazni. És én sem biztos, hogy örültem volna, például, ha a műtétemet végző sebész elmondott volna egy "miatyánkot", mielőtt a kezébe vette a szikéjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!