Na álljunk meg egy szóra!
A valláskárosult az csak egy szóvicc...
Ez a vulgárateisa szó viszont jópofáskodónak szánt tök èrtelmetlen szóösszetètel,talán a prolikeresztèny ellentetjekènt felel meg...Hameg affèle bosszúnak,revansnak vèled e szó ismètlegetèsèt azèrt jèzus nagyon szomorú lesz.
"szóvicc"
A fészkes fenét.
Azt jelenti, akinek a vallás TÉNYLEGES - fizikai, vagy lelki - KÁRT okozott. Sokszor maradandó károsodást.
Teljesen valós és találó szó.
A vallás mindenkinek lelki kárt okoz.
Ha van hited az segíthet,de az nem összekeverendő a klèrus tanitásaival .
“ A vallás mindenkinek lelki kárt okoz.”
Na pont az ilyen sommás kijelentések, amelyeknél csak fogom a fejem... azonnal látszik, hogy olvasatlan vagy, fogalmad sincs miről beszélsz (és fogalmad sincs, mi az, hogy vallás). Ehhez tegyél még hozzá valami leereszkedő, pöffeszkedő okosságot “most elmondom nektek, mi az, hogy 1+1” stílusban, és máris előáll a vulgárateista recept.
Pont attól vagy valláskárosult,hogy kèptelen vagy a hit ès a vallások közt külömbsèget tenni.
Sèrtegetès rèszedről indult most is ,szóval kár magad felèm helyezni ès kèpzeld el tanultam teológiát ès amellett úgy vèlem "olvasott"is vagyok.
“ Pont attól vagy valláskárosult,hogy kèptelen vagy a hit ès a vallások közt külömbsèget tenni.”
Ezt a sommás baromságot például honnan szedted?
Vallástörténész vagyok PhD-val, és egyetemen oktatok vallástudományi szakon, okoska.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!