Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki ès mikor állitotta fel a...

Ki ès mikor állitotta fel a purgatórium doktrínáját?

Figyelt kérdés

2020. szept. 9. 15:13
 51/101 anonim ***** válasza:

"Kène tudd a hüsègesek azok hüsègesek voltak."

Jó, de kik? Név szerint. Miért titkolod? Ez valami titkos tan, amiről nem szabad tudni?

2020. szept. 11. 10:53
 52/101 A kérdező kommentje:
51"Kène tudd"Persze,hogy tudom de azok között te nem vagy sem azok a katolikusok aki a szakadást előidèztèk.
2020. szept. 11. 11:11
 53/101 anonim ***** válasza:
Rendben, tudom, hogy nem vagyok. De írj már pár nevet, aki benne van. Amikor Jézust kérdezték, ő mindig egyenesen és tisztán válaszolt. Te csak mellébeszélsz és nem válaszolsz tisztán.
2020. szept. 11. 11:16
 54/101 A kérdező kommentje:

53.Irnèk de nem katolikusok voltak,így tárgytalan.

Ha tudsz katolikus hüsègest írhatsz neveket.

2020. szept. 11. 11:35
 55/101 anonim ***** válasza:
Én azt se értem, hogy mit jelent a hűséges pontosan, tehát ilyen neveket se tudok. Te meg nem akarsz írni, gondolom te se tudsz egyet se, csak hazudsz, mint mindig.
2020. szept. 11. 11:47
 56/101 anonim ***** válasza:

54# "Irnèk de nem katolikusok voltak,így tárgytalan."

Nem tudom mennyire szoktad Jehova tanúi hivatalos weboldalát, de ott csak katolikusok vannak felsorolva, hogy őnekik köszönhető a Biblia kanonizálása, még a zsinat előtt. Kérlek olvasd el a megfelelő cikket, ha nincs meg, akkor nagyon szívesen idemásolom neked.

2020. szept. 11. 12:03
 57/101 A kérdező kommentje:

56.Hányba jelent meg az első katolikus?

Jèzus előtt,Jèzus alatt,Jèzus után.

2020. szept. 11. 15:06
 58/101 anonim ***** válasza:
57# Most másoljam ide, amit ír a jw.org? Miért? Te is meg tudod nézni.
2020. szept. 11. 16:25
 59/101 anonim ***** válasza:

Jó igazságtalan vagyok, lehet, hogy te nem tudod használni ezt a weboldalt, elnézést. Akkor mutatom mit ír a jw.org:

Origenész i. sz. 230 körül belefoglalta az ihletett Írásokba a Zsidókhoz írt levelet és Jakab levelét is, amelyek hiányoztak a Muratori-töredékből. Miközben rámutat, hogy némelyek kételkedtek ezek kanonikus voltában, azt is megjegyzi, hogy ekkorra már elfogadták a Görög Iratok legnagyobb részének kanonikusságát, és csak kevesen kételkedtek néhány kevésbé jól ismert levélben. Később Atanáz, Jeromos és Ágoston elismerte a régebbi listák következtetéseit a kánon meghatározásánál és ugyanazt a 27 könyvet vette bele, amelyek most a mi Bibliánkban vannak.

2020. szept. 11. 16:26
 60/101 A kérdező kommentje:
59.Ezt így tudom.De ebben mi a katolikus?
2020. szept. 11. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!