Ki ès mikor állitotta fel a purgatórium doktrínáját?
Gondold ahogy szeretnèd.Èn minden napot megtartok egyformèn.
Hol irja,hogy egyik nap nagyobb a másiknál?
Már egyik hozzászóló mutatta hol, de akkor újra.
"A linken mind Istent gyalázó cselekedet van. Jèzus mondta"ami nektek nem jó másnak se jó"
Ezt a mondatot nem értem. Akinek írtad, az pont azokat a dolgokat sorolta fel, amiket Jehova tanúi vallanak, de az oldal írója szerint gyalázatos és Istenkáromló. Akkor igaza van az oldalnak? Tényleg gyalázatos és Istenkáromlók Jehova tanúi?
Ez a kérdés nem a nem létező purgatoriumrol szól? A Jézus által nem tanított purgatoriumról. Ha lenne ilyen purgatorium, akkor Jézus tanított volna róla. De nincs, és Jézus nem tanított olyanról, ami nincs, mert Ő nem hazug. Akik a purgatoriumról tanítanak, azok hazugok. És átkozottak is, mert hozzátesznek az Igéhez. Ahogy Szent Pál apostol írta:
Gal 1:8 De ha szinte mi, avagy mennyből való angyal hirdetne is nektek valamit azon kívül, amit nektek hirdettünk, legyen átkozott.
Jó de Jézus nem tanított jehova tanuiról és hitgyüliről sem pl. Sőt az apostolok se alapítottak ilyen nevű gyülekezeteket. Akkor ők is mind átkozottak?
47."Jèzus nem tanított Jehova tanúirol"
Nem,Jèzus az inkviziciorol tanított ès a Katolikus vallásról.
Ezt te állítod, én nem mondtam ilyet.
Egyébként még mindig várom, hogy kik voltak a hűségesek és árulok. Látod, már kérdés is van róla, nagyon sunyi vagy, hogy nem mersz válaszolni sem.
49.Kène tudd a hüsègesek azok hüsègesek voltak.Az árulok pedig akik elhagyták a bibliat ès maguknak szabályokat törvènyeket írtak a Szentháromságon keresztül.
Mèg kèrdezzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!