Ki ès mikor állitotta fel a purgatórium doktrínáját?
Az olyasmi, amit te próbálsz ezen az oldalon folytatni a katolikusok ellen?
Ma már a Római Katolikus önmagát Egyháznak nevező szervezetnek nem az erőszakos térítések vagy az inkvizíció a legfőbb problémája, hanem pl a papok között terjedő homoszexualitás és a pedofília, kisfiúk megrontása.
Benedek nyugalmazott expápa szerint a 60-as évek szexforradalmára a szervezet nem tudott megfelelő választ adni, a római katolikus papi szemináriumokban nyíltan meleg társaságok, klubok alakultak.
szp :)) A 8-as megpróbált kiegészíteni, de még neki sem sikerült tökéletesen, mert kimaradt még a "keresztes háborúk", meg hogy "világháborúban megáldották az ölő fegyvereket".
Bár én azt sejtem, hogy ez az egész purgatórium-dolog a bálványimádással is összefügghet, de majd fellapozom a legújabb őrtornyot, hátha írnak erről..
11.Nekem egy vallással sincs semmi bajom,csak egyedül annyi van hogy igazat írok ès miután látod igazam van,mert amit állitok az igaz,mert a tantèteled biblia ellen szol,akkor mar megfordulsz ès szemèlyeskedsz.Nem tudsz kiállni mert nincs amivel.Èn se tudnèk a hamis tantètel mellett kiállni.
Èn a katolikust amelyik laikus sajnálom.De aki itatja velük a mèrget haragszok.
Na pont így vagyok veletek én is. Mondjuk téged nem sajnállak, mert gonosz vagy, de azért a jehovások többsége szerintem jó szándékú, de az ördögtorony által megvezetett ember.
"az annyira imádott purgatórium"
Látod, egy újabb hazugság tőled. Erősen kétlem, hogy bármelyik katolikus imádná a purgatóriumot. Mi egyedül a Szentháromság egy Isten imádjuk, ahogy minden keresztény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!