Milyen bizonyíték kell a Teremtő Isten létezésére? Miért nem elég bizonyíték az, amiket látunk a rosszakon kívül?
40
"Erre szoktam mondani, hogy a kereszténységre a leghatásosabb ellenérv maguk a keresztények."
Nem mindenki keresztény akit annak mondanak vagy annak tartja magát. Júdást is az apostolok közé számították pedig ördög volt!
Isten majd megítéli azt is hogy ki az övé és ki nem!
Üdv: Gábor
41
"Monty Pythonék csináltak egyszer valami hasonlót, meg még régebben talán Victor Hugo írt ilyesmiről. Tényleg, akárki akármit mond, csak ugyanazt képes szajkózni. Be van betonozva a butasága."
Majd az ítéletben elválik, hogy mi a butaság az Istenben való hit vagy az ateizmus!
Véleményem szerint egyébként az ateizmus értelmetlen!
"Majd az ítéletben elválik"
Az rendben is lenne, de addig még sajnos nagyon sokat kell szenvednünk veled.
Utána majd nyilván kapsz valami csendes, nyugodt helyet, ahol nem zavarsz másokat - de addig sajnos együtt kéne élnünk, és rettenetesen zavar minket a butaságod.
Isten nyilván türelmesebb ennél, de szerintem már lassan őt is kezdi zavarni.
"Konkrétan rád értettem."
Persze tudom hogy rám értetted de a véleményed nem sokat nyom nálam a latba! Nekem is megvan a véleményem rólad!
"Júdást is az apostolok közé számították pedig ördög volt!"
Már ne haragudj: ezt honnan tudod?
Ismerted a gondolataid?
Nem lehet, hogy csak összezavarodott, vagy megtévesztett volt?
Egyáltalán: hogy mersz te látatlanban, tudatlanul ítélkezni felette, amikor egyedül az isten ítélhet?
""Majd az ítéletben elválik"
Az rendben is lenne, de addig még sajnos nagyon sokat kell szenvednünk veled."
Ez azt hiszem kölcsönös! De azért majd csak kibírod!
"Utána majd nyilván kapsz valami csendes, nyugodt helyet, ahol nem zavarsz másokat - de addig sajnos együtt kéne élnünk, és rettenetesen zavar minket a butaságod.
Isten nyilván türelmesebb ennél, de szerintem már lassan őt is kezdi zavarni."
Nem kellene személyeskedni nem vagy te olyan okos mint amennyire gondolod magadról!
Amúgy a Szentírás olyanokról is írt mint amilyen te vagy:
"Mert azt mondták néktek, hogy az utolsó időben lesznek csúfolódók, a kik az ő istentelen kívánságai szerint járnak. Ezek azok, a kik különszakadnak, érzékiek, kikben nincsen Szent Lélek." Júd. 1,18-19
"Júdást is az apostolok közé számították pedig ördög volt!"
"Már ne haragudj: ezt honnan tudod?
Ismerted a gondolataid?
Nem lehet, hogy csak összezavarodott, vagy megtévesztett volt?
Egyáltalán: hogy mersz te látatlanban, tudatlanul ítélkezni felette, amikor egyedül az isten ítélhet?"
Majd olvassál Bibliát az javadra fog válni!
Ján. 6,70
Felele nékik Jézus: Nem én választottalak-é ki titeket, a tizenkettőt? és egy közületek ördög.
Ján. 6,71
Értette pedig Júdás Iskáriótest, Simon fiát, mert ez akarta őt elárulni, noha egy volt a tizenkettő közül.
Akkor e szerint azért választotta, mert a munkájához szüksége volt az ördögre.
Akkor pedig megint csak nincs jogod megítélni az ő választását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!