Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szavazzatok ! Melyik bűnt...

Szavazzatok ! Melyik bűnt tartjátok legsúlyosabbnak, miért ?

Figyelt kérdés

2020. máj. 28. 15:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
100%
Emberkínzás (az állatkínzással együtt) olyan dolog, amire nincs mentség. Én vallástalan vagyok, szóval a többi esetben szerintem mérlegelni kell. Alapból elítélem a gyilkosságot, de vannak esetek, amikor pozitív változást idézhet elő sokak számára. A hazugság lehet kegyes, illetve életmentő, a lopás szintén történhet a túlélés érdekében, az alkoholizmus nem bűn, hanem függőség. Az irigység egy érzés, ami önmagában se nem jó, se nem rossz, de lehet rossz dolgok katalizátora.
2020. jún. 4. 10:42
 82/84 anonim ***** válasza:
A gyermekbántalmazás nincs a listán. Az a nemi erőszak, kínzás, gyilkosság kategóriájában, szerintem ezekkel semmilyen irigység meg istenkáromlás nem ér fel.
2020. jún. 4. 15:45
 83/84 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem a kínzást választotta, még nem szenvedett igazán.

Nem az a legrosszabb, ha valamid nincs, mert te sem lehetnél.

Az se a legrosszabb ha nem vagy, mert szenvedve is lehetnél. Ez a legrosszabb.

2020. jún. 4. 18:52
 84/84 anonim ***** válasza:
Sztem a gyilkosság a legrosszabb, hiszen az egy végleges dolog. Nem lehet jóvá tenni.
2020. jún. 4. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!