Miért reagálnak viselkedésileg agresszív kirohanásokkal a Jehova tanui, ha kritika éri őket?
86."Te biztos nem vagy százas"
Èn nem százas vagyok,hanem ember.
Külöben ott a 68%-os barátod kèrj tanácsot töle,mikor,hogy kell használni a forumot.
Ez nem egy erőszakos emberek foruma,vannak szabályok amit se te sem 68%-os nem reszpektáltok.
Ti kèrdezhettek bármit,èn ugyanazt a főkèrdèsbe nem tehetem ki.
Mièrt?
De nem is èrdekel.
Èn tudom mikor mit kèrdezek ès mit felelek,azonkívül,hogy kèrdeznèlek tègedet vagy a 68%-ost.
Ugyanis messzire kezdtek menni.
Edgár... Próbálj meg nyugodt maradni, látom szakad a cérna. Felhozod a Gyakori kérdések szabályzatát, hogy én és a 68%-os "barátom" vegyük figyelembe. De könyörgöm te magad is ellene mész elég sok szabályzatban leírtaknak. pl.: "Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"
"Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!" (lásd a "feleséged" eseténél ugyan azt leírtátok mindketten) "Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!" Nem azt mondom, hogy mi nem mentünk el sokan, de könyörgöm személyeskedsz, mást irritálsz a hülyeségeiddel. Tiltani nem lehet téged, mert mint mind láthatjuk vissza-vissza jársz tehát ez teljesen lehetetlennek tartom. Tehát összefoglalva: Kapásból 4 szabályzatnak ellent mondasz te is, amit a válasz írása közben olvashatnál, és még te beszélsz nekem és a 68%-os felhasználónak, hogy mi milyen szabálynak mentünk ellen. Előbb a saját házad táján sepregess, de akkor még nem beszéltünk a főszabályzatról, ami azt is taglalja, hogy ne legyen egy felhasználónak TÖBB felhasználója, neked van legalább 3-4, ami bizonyítható, hogy a tied (pl.: ugyan azok a helyesírási hibák vagy ugyan úgy írsz egy-egy mondatot, szót, vagy a vesszők helye a mondataidban ugyan úgy helyezkednek el lásd: a "feleséged" és a te hozzászólásod esetében) tehát ezzel együtt már 5 szabályzatnak mész TE szembe.
6 szabállyal mész szembe, ha ezt is számítjuk:
"A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozás/termék/weboldal népszerűsítéséért, reklámozásért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!"
Ezt fentebb véletlen kihagytam a felsorolásomból.
Vidiripi
"Ti kèrdezhettek bármit,èn ugyanazt a főkèrdèsbe nem tehetem ki."
Miért mit nem tehetsz ki a főkérdésben? Írd le kommentben ide!
"Èn tudom mikor mit kèrdezek ès mit felelek,azonkívül,hogy kèrdeznèlek tègedet vagy a 68%-ost."
Én is tudom hogy mikor mit kérdezek és mit felelek. Azt nem tudom viszont hogy miért nem vagy képes idézni azt amit kértem tőled.
Csak sejtésem van!
Az hogy amit állítottál azért nem tudod alátámasztani mert nem úgy van ahogyan állítottad ,így nincs mit felhoznod azért vagy ennyire csendben ezt a konkrét dolgot illetően. És erősödik bennem ez a dolog!
"Ugyanis messzire kezdtek menni."
Na már megint nyugtalan vagy? Hogy akarsz így Jehova tanúja lenni ,ha még látatlanban sem tudod megőrizni a nyugodtságodat? Akkor mi lesz veled ha az egyik házigazda a szemedbe mond valamit amit nem tetszik vagy nem tudod a választ a kérdésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!