Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért reagálnak viselkedésileg...

Effre kérdése:

Miért reagálnak viselkedésileg agresszív kirohanásokkal a Jehova tanui, ha kritika éri őket?

Figyelt kérdés
2019. dec. 15. 20:18
 51/94 anonim ***** válasza:
41%

50.Kedves Rachel W. Örülök,hogy egy nehány bejegyzèsemmel örömet szerezhettem.

Mondd mar meg ki az az Edgár,bosszant,hogy te is ès az a kèt kikőzösitett Edgárnak szólít.

Ez mar több mint sèrtő.

Èn ovakodok a guny nèv adástol,de ha kivánjátok bőven van a tarsolyomba,de ez nem keresztènyektől való.

De,hogy törölesselek,tiltassalak az igen.

2020. febr. 14. 19:50
 52/94 A kérdező kommentje:

sziasztok, integet a zöld kezecske -

"Miért reagálnak viselkedésileg agresszív kirohanásokkal a Jehova tanui, ha kritika éri őket?" -

van valakinél kéznél egy tükör ?

2020. febr. 14. 21:40
 53/94 anonim ***** válasza:
60%

52.Kirohant a kedves Rachelod,Vidiripid ès a Letargiád.Csatlakozz közèjük legyetek eggyel többen.

Ilyen provokatív kèrdès után illik egymást felpártolni,hogy a rosszoldal erősödjön.

De tudod,hogy ki,hogy viselkedett veleddel eggyütt.

Gratulálok.

2020. febr. 14. 22:42
 54/94 A kérdező kommentje:
és most te képviseled a béke népét ?
2020. febr. 14. 22:57
 55/94 anonim ***** válasza:
0%

Nem.Tègedet kèpviselek a provokatív kèrdèsedèrt.

Nagy vagy!Különösen a sunyiságban.

Próbáltam az oldalba amolyan humorfèlèt elèg radikálisan belevinni,amit sokan a forditotját èrtik,mindhogy èn is,de belül máskèppen èrzek,de ennyi támadást valahogy ellensúlyozni kellett.

2020. febr. 14. 23:18
 56/94 anonim ***** válasza:
87%

Vidiripi

"Jujj-jujj-jujj! Valakinek sikerült végre kiakasztania a mi vidiripünket?"

Igen egy kicsit valóban sikerült! De már helyreálltam. :)

- Az igaz hogy sokáig jártam Jehova tanúi közé és volt is róla szó hogy megkeresztelkedek de hála Istennek nem tettem!

Erről írok is nem egyszer az oldalon évekre visszamenőleg különféle kérdéseknél!

Edgár!

"A latin=látni>az a baj,hogy a telik is tèvesen szoktak küldeni mint te is."

Legalább nézz már utána a dolgoknak mielőtt írsz! Mert így csak saját magadat "égeted".

[link]

"A hír egy volt bárátjátol van,ha nem lenne mègis igaz,akkor a Vidiribi csak vitatkozzon vele."

Volt barátomtól? Nekem nincs olyan barátom akit innét ismerek és már nem a barátom. Egyetlen személyt ismerek innét személyesen is. Vele meg most beszéltem nem rég a Messengeren!

Szerint vizsgáld felül a kapcsolatodat azzal a valakivel mert megvezet az orrodnál fogva!

"Csak annyi,hogy a velelèvő társalgásrol letiltottam magam.Őt is magamról."

Engem nem tiltottál le nem is teheted!

"Mondd mar meg ki az az Edgár,bosszant,hogy te is ès az a kèt kikőzösitett Edgárnak szólít."

Te vagy Edgár! Rólad van szó! Amikor valaki leírja azt a nevet hogy Edgár akkor az neked szól!

"Ez mar több mint sèrtő."

Amit te művelsz az is sértő de téged nem zavar. Akkor mást miért zavarjon a te problémád? Áruld el!

"Èn ovakodok a guny nèv adástol,de ha kivánjátok bőven van a tarsolyomba,de ez nem keresztènyektől való.

De,hogy törölesselek,tiltassalak az igen."

Ez nem tartott vissza attól hogy az én nevemmel gúnyolódj. Csak én poénnak fogtam fel a dolgot! De ugye az nem volt probléma kedves Edgár!?

És az hogy fenyegetőzöl az mennyire keresztényi viselkedés? Hol a hosszú tűrés a békesség? Edgár hát nincs elég hited és hol van a szeretet? Pál írja hogy ha szeretet nincs bennem akkor semmi vagyok.

Edgár benned mi van? Fenyegetőzöl ,már nem először félelem van benned hogy fenyegetőznöd kell? Vagy a tehetetlenség érzésével nem tudsz mit kezdeni?

"Tègedet kèpviselek a provokatív kèrdèsedèrt."

Egyáltalán tisztában vagy azzal hogy mit jelent képviselni valakit? Mert ha te képviseled a kérdezőt akkor az azt jelenti hogy egyetértesz vele hiszen azért képviseled az ő érdekeit!

"Próbáltam az oldalba amolyan humorfèlèt elèg radikálisan belevinni,amit sokan a forditotját èrtik,mindhogy èn is,de belül máskèppen èrzek,de ennyi támadást valahogy ellensúlyozni kellett."

És miért nincs segítséged Edgár? Miért vagy egyedül? Miért nem áll melléd senki?

2020. febr. 15. 07:26
 57/94 anonim ***** válasza:
60%

56.Kijavitlak:

"Ès mièrt nincs segitsèged?"

Matè.7:13,14"Menjetek be a szük kapun,mert a szèles kapu ès a tagas út a pusztulásba visz,ès sokan mennek be azon.14.ellenben a szük kapu ès a keskeny út az èletre visz,ès kevesen találják meg azt"

Így lehet szekèrtolod,ès lehettek sokan ha mègis megkèrdőjelezed Jèzus szavát.

"Itt a hamis droktrinára ès gyakorlatra gondolok.Ahány annyifèle tantètel ès ijezgető gyakorlat,holott az evangèlium vigasztaló kellene legyen minden embernek.

2020. febr. 16. 18:27
 58/94 anonim ***** válasza:
0%

50."Nincs semmilyen vallásom"

A napnak a legnagyobb hazugsága.

Ha jelőlteted magad az Oskárra tuti,hogy megnyered hazugságbol.

A napnal is világosabb,hogy mennyire vèded a Szentháromságot ès azokat akik hiszik ezt a biblián kívüli zürzavaros hagyományos hiedelmet.

Akik kimondottan az Isten szavára támaszkodnak pld.a Tanúkat szidod jogtalanul mindha a lekváros puliszkát elvettèk volna előled.

Ez is te vagy.

2020. febr. 16. 18:43
 59/94 Wesler ***** válasza:
100%
Utolsó én védem a szentháromságot, nem a feleségem. :D
2020. febr. 16. 19:17
 60/94 anonim ***** válasza:
60%

59.Nemtudom te Kinek vagy a fèrje de a Rachel W.bejegyzèseiről beszèlek,aki olvashatóan vèdi a szentháromságot.

Ha igazad van akkor Rachel szorakozásbol írogat,hogy igaz a Szentháromság,miközben aszt dalolja nincs valláshovatartozása,mègis támadja a tanúkat.

Ezek szerint azt ír,mikor mi jut hamarabb eszèbe.

2020. febr. 16. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!