Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért reagálnak viselkedésileg...

Effre kérdése:

Miért reagálnak viselkedésileg agresszív kirohanásokkal a Jehova tanui, ha kritika éri őket?

Figyelt kérdés
2019. dec. 15. 20:18
 61/94 anonim ***** válasza:
90%

Vidiripi

"Így lehet szekèrtolod,ès lehettek sokan ha mègis megkèrdőjelezed Jèzus szavát."

És hol kérdőjeleztem meg? Nem igaz hogy megkérdőjelezem ,igyekszel kitalálni dolgokat mert nem tudsz mit kezdeni azzal amit írok. Ezért viselkedsz így ezért fenyegetőzöl. Jézus talán fenyegetőzött? Te mit kérdőjelezel meg a fenyegetőzéseddel? Egyébkén pedig ,én a te szavaidat és állításaidat kérdőjelezem meg és az Őrtorony teológiát kritizálom!

"Itt a hamis droktrinára ès gyakorlatra gondolok.Ahány annyifèle tantètel ès ijezgető gyakorlat,holott az evangèlium vigasztaló kellene legyen minden embernek."

Megtennéd hogy pontosítod? Ugyan is nem vagyok gondolat olvasó.

"A napnal is világosabb,hogy mennyire vèded a Szentháromságot ès azokat akik hiszik ezt a biblián kívüli zürzavaros hagyományos hiedelmet."

Tőlem bocsánatot kérsz a tévedésedért Edgár? Mert én már többször írtam neked hogy nem hiszek a háromságban és nem is védem azt! Te még is megvádoltál ezzel. A tévedésedet nem kellene kijavítanod? De nem csak ebben tévedsz velem kapcsolatban azzal is vádoltál hogy kiközösített vagyok. Ez sem igaz!

"Ha igazad van akkor Rachel szorakozásbol írogat,hogy igaz a Szentháromság,miközben aszt dalolja nincs valláshovatartozása,mègis támadja a tanúkat."

Edgár! Te nem is vagy Jehova tanúja és még is véded őket!

Akkor hogy van ez? Csak te csinálhatsz úgy dolgokat hogy nem is tartozol egy közösséghez és senki más?

Előbb a saját dolgaidat tedd már rendbe! Vagy te is csak szórakozol?

2020. febr. 16. 22:03
 62/94 anonim ***** válasza:
0%
61 Kiigazitlak. A vádad hamis.Neked nem irtam semmit.
2020. febr. 16. 22:45
 63/94 anonim ***** válasza:
90%

Vidiripi

Nem ,Edgár barátom. Te nem engem igazítasz ki ,hanem saját magadat. Olyan vagy már mint az Őrtorony szervezet. Folyton kiigazításra szorulsz mert nem vagy képes világosan fogalmazni és nem értik hogy mire gondolsz!

- De igen írtál nekem. Keveset! Nem is tudsz nagyon mit írni hiszen ha lenne valami amit írhatsz akkor azt már régen megírtad volna.

De még saját magadat is becsapod.

2020. febr. 17. 08:24
 64/94 Wesler ***** válasza:
88%
22%-os, Rachel Warner-ről beszéltem én is. :) Ha védi, mert talán előfordul, akkor hát hadd védje, én ennek csak örülök. :) A másik meg, hogy kemény ateistáktól is hallottam már, hogy tanúk ellen felhozták, hogy a szentháromság igazabb mint az ő tanaik. :D Ez nem jelent semmit, itt senki nem beszél félre rajtad kívül.
2020. febr. 17. 11:20
 65/94 anonim ***** válasza:
27%

64.Akkor olvasd el a Rachel W...19,20,24,41,50 bejegyzèseit.

"Itt nem beszèl senki fèlre rajtad kívül".

Mi ez?

2020. febr. 17. 15:29
 66/94 Wesler ***** válasza:
88%
A te megalázásod és lehordásod, amit kiváltasz az emberből. Mért szerinted mi, mikor a tanúk hülyeségéről és a te agyhalottságodról beszél? :)
2020. febr. 18. 10:56
 67/94 Wesler ***** válasza:
88%
Még mindig nem látom, hogy RAJTAD kívül (igen TE rajtad kívül), ki beszélne teljesen érthetetlen baromságokat. xD
2020. febr. 18. 10:57
 68/94 Wesler ***** válasza:
88%
De ha már itt tartunk, mért nem idézel akkor a feleségemtől (Rachel Warnertől, hogy megint nehogy félre beszéljünk), hogy melyek azok a mondatok szók, vagy betűk, amivel ő a Szentháromságot próbálta volna védeni. Hajrá, várom az idézeteket (IDÉZETEKET, tudod mi az remélem!)
2020. febr. 18. 11:14
 69/94 anonim ***** válasza:
0%

67.Te olyan se vagy mint Rachel.

Őszintesèg helyett ugráltok mint aki nem tudja miről van szó.

2020. febr. 18. 11:15
 70/94 Wesler ***** válasza:
91%
Idézeteket kértem.
2020. febr. 18. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!