Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért reagálnak viselkedésileg...

Effre kérdése:

Miért reagálnak viselkedésileg agresszív kirohanásokkal a Jehova tanui, ha kritika éri őket?

Figyelt kérdés
2019. dec. 15. 20:18
 11/94 anonim ***** válasza:
94%
Az az igazság hogy a jehova tanúi egyfajta szellemi betegséget terjesztenek.
2019. dec. 16. 07:58
 12/94 A kérdező kommentje:

Azt nem értem ,hogyan lehetséges hogy ennyire zaklatott állapotba tud hozni embereket egy szekta doktrinációja,hogy minden gondolkodás nélkül szinte pánikszerűen rohanjanak le másokat..Mi kell ahhoz ,hogy ilyesmit elhiggyenek?

Ez nekem egy csontvelőig hatoló félelemben tartásnak tűnik , sajnos sokan betegednek meg attól,hogy az irreális elméletek ilyen szinten fogva tartják..

Mi lehet szerintetek az a pont, amikor van némi esély megértetni velük és elérni,hogy meghallgassák azokat a tényeket ,érveket ami ebbe az állapotba vezette őket.

Egyik ismerősöm akkor kezdett ezen elgondolkodni amikor baj történt a családjában.

Egyik napról a másikra sikeresen szét tudta választani a reálist az irreálistól, de innentől kezdve az agresszív kirohanásai annál inkább felváltva az Őrtoronyra irányult - (vádolta őket,becsapták, tönkretették ..) az államot pedig azzal vádolja nem védték meg ..-

most segítséget vár az államtól ..nem érti,hogy nem tudnak sokat tenni érte ,nem tudják helyrehozni a családját és az évek alatt begyűjtött veszteségeit ,tönkretett életét..

Tehát az agresszív magatartás maradt nála - csak most más felé irányít..

Ha kritika éri, tehát régen tanuként, most volt tanuként - mindig más a hibás a vele történő rossz dolgokért..

2019. dec. 16. 08:48
 13/94 A kérdező kommentje:

11-es

igen , szerintem igy is lehet nevezni ,ahogy mondod

2019. dec. 16. 08:52
 14/94 A kérdező kommentje:

Kedves Letargia, Vidiripi, Lucifer

köszönöm nektek, fontosnak tartom a véleményetek,a lehetséges megoldási javaslatokat is szívesen veszem.Más kérdések által is ebben a témában egyezik a véleményem veletek.

2019. dec. 16. 09:04
 15/94 anonim ***** válasza:
87%

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Jehova tanúi pár éve voltak itt nagyon agresszívak, amikor aktívan jártak ide. Manapság már csak Living Witness meg Kzitus van itt, ők meg bem agresszívak, bár Living rendesen ki tudja csapni a biztosítékot némely megnyilvánulásával.

Viszont pár éve az egyik felhasználó összegyűjtött egy kis csokrot a legdurvább tanú megnyilvánulasokból:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

(6-os válasz)

Vagy itt van ez, ahol a 13%-os NAGYBETŰVEL ító tanút érdemes megfigyelni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..

Kzitus és Living vajon elítéli ezeket a tanúkat?

2019. dec. 16. 09:05
 16/94 A kérdező kommentje:
köszi,olvasom
2019. dec. 16. 09:22
 17/94 anonim ***** válasza:
23%
9#, én sem, de passzív agresszívat annál inkább. Kzitus rendszeresen vesz fel ordénáré bunkó stílust. Ezt kedvesség álcája mögé rejti, de én már láttam, hogy téma mentesen csupán beszol valakinek, lenézi, mintha csak egy fosfolt lenne, csak, mert egy bugyuta kérdésre kapott egy abszurditás érzését kimutató választ.
2019. dec. 16. 10:05
 18/94 anonim ***** válasza:
10%

12#, nem érted??? :OOO

Beszéltél már fideszessel? Az identitásukká válik a betegség, a bezárkózottság. Elméjük nem képes belátni a tényeket. Ha ide jönne valami vezető, és 10 percig szídna valakit, azt mondanák, hazudik, csak mert az ő 'vezetőjük', mást mond.

2019. dec. 16. 10:07
 19/94 anonim ***** válasza:
90%
Nekem vegyes érzéseim vannak velük kapcsolatban,ott van pl Zitus,ő talán kicsit barátságosabb természetű,de azért vér helyett neki is mártírkodás folyik az ereiben és ebből fakadóan jön egy kis adag vádaskodás és általánosítás a részéről,de ő még tényleg csak akkor tud felhúzni,mikor eleve rossz napom van. A legalja pedig az Edgár és a hozzá hasonlók....hát amit azok leművelnek,azt nem tudnám káromkodás nélkül jellemezni,úgyhogy inkább nem is kommentálom.
2019. dec. 16. 10:58
 20/94 anonim ***** válasza:
87%
#15 remekül össze is szedte,hogy melyik tanúk tudnak igen komolyan kihozni a béketűrésemből. Még most is kezdett felforrni az agyvizem az ottani kommentjeiktől,pedig marha régiek már..
2019. dec. 16. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!