Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért reagálnak viselkedésileg...

Effre kérdése:

Miért reagálnak viselkedésileg agresszív kirohanásokkal a Jehova tanui, ha kritika éri őket?

Figyelt kérdés
2019. dec. 15. 20:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/94 anonim ***** válasza:
64%
Mert démonizáltak.
2019. dec. 15. 20:21
 2/94 anonim ***** válasza:
24%
Mert Jógáznak :)
2019. dec. 15. 20:26
 3/94 anonim ***** válasza:
10%

Volt már ez a kérdés, keress vissza.

1. Nem vagyok tanu, sok mindenben nem értek velük egyet, de el lehet velük normálisan beszélni, ha tisztelettel fordulunk hozzájuk, és nem csesztetve!

Miért kell minden egyes héten vagy a Hiteseket vagy a Tanúkat szekirozni? Nincs olyan hét, hogy vagy a tanúk vagy a HitGyüli a téma negatív szempontból...

"Miért reagálnak viselkedésileg agresszív kirohanásokkal a Jehova tanui, ha kritika éri őket?"

Mégegyszer kijelentem nem vagyok tanu, de ha engem is kritizálnak én is felhúzom magam, sőt az ateisták is...ez is egy emberi természet, van aki bírja a kritikát, van aki kevésbé...ez van.

2019. dec. 15. 20:28
 4/94 anonim ***** válasza:
17%
Nem rohanok ki agresszivan a kritikára.
2019. dec. 15. 20:53
 5/94 anonim ***** válasza:
69%

Nem mindegyik agresszív, van aki csak mártírkodik a kényes kérdéseknél.

Érdekes viszont, hogy volt itt régebben egy Tantételbeli tanú, na ő mindig normálisan valaszolt. Érdekesség: ő ma már nem tanú.

2019. dec. 15. 21:05
 6/94 anonim ***** válasza:
92%
Tantételbeli már nem tanú? 😳
2019. dec. 15. 21:22
 7/94 anonim ***** válasza:
80%

Vidiripi

Letargi! Igen így van ,Tantételbeli már nem tanú! Pedig ő nem átlagos tanú volt!

Kedves "Mégegyszer kijelentem nem vagyok tanu"!

Neked is vissza kellene olvasnod! Ugyan is vannak sokan olyanok is akik tisztelettel fordulnak a tanúkhoz. De kényes kérdéseket feszegetnek!

Jehova tanúi miért írnak ki kérdéseket? Talán nincsenek tisztában azzal hogy kritika érheti őket?

Egyébként pedig nem kötelező nekik az oldalra látogatni kommentelni vagy kérdést kiírni. Azt is megtehetik hogy nem látogatják az oldalt. Tudod nekik is van szabad akaratuk és hozhatnak döntést ez ügyben!

"...de ha engem is kritizálnak én is felhúzom magam, sőt az ateisták is...ez is egy emberi természet, van aki bírja a kritikát, van aki kevésbé...ez van."

Jó akkor felhúzod magadat! Aminek egyébként nem sok értelme van. De csak hogy tiszta legyen nem személy szerint Jehova tanúi vannak kritizálva. Hanem az Őrtorony szervezet és annak tanításai! Az hogy ezt Jehova tanúi személyes kritikának veszik az már az ő problémájuk. És újra elmondom hogy nem kötelező nekik itt az oldalon tevékenykedniük. De ők még is teszik. Ezen nem kell fennakadni! Ok és okozat! Ha egyetlen Jehova tanúival kapcsolatos kérdésre sem írnak tanúk akkor egy idő után megfognak szűnni ezek a kérdések. De mivel ez nem fog megtörténni így aztán minden folytatódik!

2019. dec. 15. 22:42
 8/94 anonim ***** válasza:
6%

7.

Gyakorlatilag te egy olyan oldalt akarsz ahol bele lehet kötni másokba csak úgy szabadon?

Ha valakit kritizálsz, akkor nem fogja hagyni magát.

2019. dec. 15. 23:14
 9/94 anonim ***** válasza:
14%
Én nem láttam még itt aggreszív Jehova tanút, pedig tényleg kapnak rá elég okot, hogy azok legyenek.
2019. dec. 16. 01:07
 10/94 A kérdező kommentje:

Általános értelemben tettem fel a kérdést.

Sajnos én már tapasztaltam, hogyha nem értek egyet velük akkor azonnal vehemens reakció lép fel.

Olyan is volt már sajnos ,hogy az igaza bizonyítása érdekében mindennek elhordott az illető,pedig az utcán ő jött oda hozzám .

Szinte hisztizett, hogy értsem meg ,nagyon rosszul teszem ha nem hallgatom meg ,és Jehova haragja utol fog érni és a telefonján mutogatt írásokat... stb stb

Azt találtam neki mondani,köszönöm nem érdekel, hogy nem hiszek az Őrtorony Zrt-ben, és szerintem inkább ő is nézzen utána mi is az valójában..

Majd leharapta a parókám.

Csak néztem kerek szemmel, mi baja van ennek a villogó szemű idősebb asszyonynak ,hiszen soha életemben nem is láttam ....

2019. dec. 16. 07:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!