Miért reagálnak viselkedésileg agresszív kirohanásokkal a Jehova tanui, ha kritika éri őket?
Lehet,hogy nincs. De én nem is vallom magam Isten állítólagos szolgájának. Nem próbálom szentnek és tökéletesnek beállítani magam. Ezzel szemben mit csinál Isten szolgája? Végigmegy a kommentelőkön és ítélkezik,vádaskodik,hazudozik. Tökéletes példája vagy a kérdésben megemlített agresszív tanúknak. Köszönjük,hogy jöttél és képviselted őket.
41.Elnèzèst: nem tudtam,hogy te vagy az agreszivá Tanú.De ha mar magadra vetted,nem tiltakozom,van saját autonomiád mint egy más normális embernek.
Kitől van garantálva az autonomiád a vallásodra nèzve?Mert szolgája vagy a vallásodnak.
Vidiripi
Edgár! Hazudozol és rágalmazol! Nem vagyok kiközösített mert hála a mennyei Atyának soha nem voltam Jehova tanúja!
- Tényleg undorító már amit művelsz!
37# latin inkvizítor 😀😀😀😀😀😀😀
Annyira ostoba vagy, hogy az már fáj 😀😀😀😀 Szerinted van vagy volt olyan, hogy Latinország? 😀😀😀
vagy pedig az inkvizícióra izgulsz. De hogy mindenkinél jobban érdekel a téma, az biztos. Igaz, tök hülye vagy hozzá, mert életedben két betűt nem olvastál, de mindegy 😀😀😀
# 44
Jujj-jujj-jujj! Valakinek sikerült végre kiakasztania a mi vidiripünket?
Pacsi! :D (De piros pacsi :D)
(A zöld meg vidiripinek járt... asszem, el is kezdett üszkösödni a kezem...)
P.T.
45.Kèrlek tisztelettel a 37 ben...A latin=látni>az a baj,hogy a telik is tèvesen szoktak küldeni mint te is.
Az ilyeneket úgy lehet tisztítani,hogy ujrainitjuk a tellot is tègedet is.
A tellot lehet,tègedet esetleg majd a purgatorium indíthat újra.
44,46.A hír egy volt bárátjátol van,ha nem lenne mègis igaz,akkor a Vidiribi csak vitatkozzon vele.
Külömben a viselkedèse az oldalon jellemző rá.
Csak annyi,hogy a velelèvő társalgásrol letiltottam magam.Őt is magamról.
Akkor fuss neki mégegyszer annak,amit írtam,mert a válaszodból ítélve valahogy nem jött össze az értelmezés. Mit vennék magamra? Hol mondtam,hogy agresszív tanú vagyok? Te vagy ennyire sötét vagy,hogy annak ellenére próbálsz hazudozni,hogy mindenki látja a válaszomat,vagy pedig csak szimplán nemhogy értelmezni,de még olvasni sem tudsz.
És ez vonatkozik a vallás témára is,amiről tucatszor írtam,hogy tárgytalan,mert nincs semmilyen vallásom,de te csak tolod tovább a hülyeséget,hogy én mit és kit szolgálok. Inkább azon gondolkodnál,hogy te jó helyen vagy-e,mert szerintem te minden vagy,amit egy valamire való vallásos ember kárhozatra méltónak ítél és tartózkodik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!