Miért reagálnak viselkedésileg agresszív kirohanásokkal a Jehova tanui, ha kritika éri őket?
89.amit írsz mind hazugság.
Ha valakinek finomul beszolok az csak válasz az ő obcèn,gyülöletkeltő szavaira,de akkor is megőrzöm a határaimat.
Ellentètbe veled a fenti kèrdès alatt a 25,31 bejegyzèsedben.Ezèrt nem a GYIK-röl kellene kitiltani hanem a gyülekezetedből is. Mert milyen gyülekezet akik megengedik ès elfogadják az ily gyalázkodásokat embertársával szembe
Jèzus ès az apostoloktol ezt tanulnod?
Nem az ellenkezőetől tanulod.
Örülsz neki?
Pontosan abban a kèrdèsben írtad ezeket amelyikkel èngemet leakartál tiltani,a 25,31 bejegyzèsed,csak èppen a kèrdèsben a Tanúk helyett a Szentháromságot írtam.
Mègis mit kèpzelsz neked mindent szabad?
Nem,mert a moderátorok nem analfabèták.
A 68% barátod ugyanezt csinálta a "Mièrt támadnak egyesek hevesen amikor az inkvizícióról beszèlünk?"
42,56 bejegyzèsèben.
Nem tudlak töröltetni,letiltatni ezekèrt scibuit bejegyzèsekèrt?
Ezekèrt, ahogy sèrtegettek nem èr annyit,hogy töröltesselek,hadd lássák a neveltetèseteket,ahogy a vallásba nevelnek.
Továbbá a szabálytalanság,reklám stb.Nem kell hazudozni mert ismerem a GYIK határait ès az enyèmet is.
Lehetőleg nekem többet neirogass,mert csak igaz keresztènyekkel szeretnèk forumozni,ès kimondottan a megtőrtènt valoságokrol,hzugságok ès a mosom kezem nèlkül.Mert a valóság ès igazság Istentől van,a többi a Sátán tákolmánya ami nem èrdekel.
92.Megkèrtelek valamire.Nekem ne írogass.
Az olyan nem keresztèny ès nem fórum társ aki egy állítólag egy prvokativ kèrdèsen az "effrèn" lóg 35 gyalázkodó bejegyzèssel ès èn ugyanazt a kèrdèst kiirtam vele szembe ès leakar tiltatni.
Hol az igazság?
Èn,szègyelem magam,hogy veled szót váltottam.
Ezt a viselkedèst a keresztènnysèggel egy napon nem lehet emlegetni.
De ezt már lehet egy napon emlegetni az inkvizicioval ami a Szentháromság alatt törtènt.
Micsoda?Ugyanazt a kèrdèst nemirhatom ki amin te egoista módon számtalanszor gyalázkodtál meggondolatlanul.
Te gondoltad,hogy a jelentèsedet elhalgattam.Ha a vallásod ilyen szabálytala,segítek a rendszabályozásnál mert mar írtam a vallásod vezetősègèhez mert Rachel W.mondta a vallásodat de ő nem követ komolyan,csak kalákába eggyüttèrez velèd ès az anyosával.Megirtam a gyakorin.olvassák el a következő kèrdèseket ès a te feleleitedet,ès a fórum neveteket.Rachel sem írt szebbeket.
Remèllem a jelentèsem ott is sikerrel jár úgy mint a gyakorinn is sikerrel járt.
Gondolod a moderátorokot le tudod vezetni?
Nem nèzik meg a te irásbeli ázsiodat,helyzetedet?
Vidiripi
Edgár!
Annyira hivatkozol a GYIK szabályzatára! De van a GYIK-nek egy használati utasítása is!
A dolog nagyon egyszerű. A kérdések végénél van egy X ha arra rákattintatsz akkor tudod törölni a saját listádról a kérdést! (nem magát a kérdést törlöd)
De még ha nem is törlöd a listáról a kérdést akkor se kényszerít senki arra hogy rákattints a kérdésre.
- Vagy esetleg kényszerít erre valaki? Mert ha így van akkor kérhetsz segítséget ,akár itt az oldalon is! Viszont ha nincs akkor csak és kizárólag te döntesz úgy hogy megnézed a kérdéshez érkezett újabb kommenteket! És ha így van akkor ne nyavalyogj hogy írnak neked!
- Ugyan is ez egy nyilvános oldal ahová bárki írhat és ehhez joga van. Az hogy neked ez nem tetszik az a te problémád és a te döntésed hogy még is elolvasod azt amit írt! És ezt senki másra nem kenheted rá mert ha nem akarod akkor nem kell elolvasnod de ha elolvasod akkor az nem más hibája hanem a tiéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!