Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A K. Egyház melyik èvben...

A K. Egyház melyik èvben választott előbször pápát?

Figyelt kérdés
Tudva,hogy sem Jèzus előtt,sem a halála után nem volt papa,csak az 5-dik század után.

2019. szept. 15. 12:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 szp72 ***** válasza:
100%

Nem vonatkozik az egész Bibliára már csak azért sem, mert akkor még össze sem állt a kánon lista.

Másrészt az egész Biblia nem fért el egy tekercsben, hanem minden könyv egy külön tekercsen volt. A szerző egyértelműen csak a Jelenések könyvének tekercséről beszél.

2019. szept. 18. 22:52
 72/87 anonim ***** válasza:
100%

"61.Hát neked a 11-ben az felelet volt?

Többmint ócska mocskondirozás,úgy hazudsz és szitkolozol benne mint a Szent háromság és annak hazug tanai.

Nemhiába viszonyulok hozzád így."

Én azt írtam, hogy az első oldalon, a 11-es hozzászólás a második oldalon van. Így elég nehéz veled, hogy még ezt sem tudod. A 11-est nem én írtam, úgyhogy ismét visszautasítom ezt a stílust. Kezdj el végre aszerint viselkedni, ahogy ezt másoktól követeled. Én a harmadik hozzászólásról beszélek, ami az első oldalon van, azt írtam én. Egy tényt írtam le, minden sértés nélkül.

2019. szept. 19. 07:53
 73/87 A kérdező kommentje:

69.Lukács 12:35."Legyetek felöltözve, álljatok készen, égjen a lámpátok"

Máté.25:4."Az értelmesen ellenben lámpákkal egyűtt olajat is vették palackokban"

Láthatod, hogy nem gyertyát ír hanem lámpát és olajat.

2019. szept. 19. 16:58
 74/87 anonim ***** válasza:
100%
Amit pedig én idéztem, ott gyertyatartó szerepel.
2019. szept. 19. 17:27
 75/87 anonim ***** válasza:
0%
A katolikus papoknak nem a gyertya használata a fő bajuk, hanem az, hogy a szívük megsötétedett, nem ismerik Istenr, és Isten adta őket tisztátalan indulatokra: férfiakkal fertelmeskednek, bu-zi a többség, a vatikáni papok túlnyomó többsége mar homokos, átvették az irányítást, ez már meleg egyház. Nem csodálnám, ha a Magyar Katolikus Egyház megvenné a Rudas fürdőt.
2019. szept. 20. 02:17
 76/87 anonim ***** válasza:
100%

"A katolikus papoknak nem a gyertya használata a fő bajuk"

Na hátha homi barátunk meg tudja válaszolni ezt a gyertyás dolgot. Miért is baj, hogy gyertyát használnak? Hol tiltja a Biblia a gyertya használatát? Mert még ha nem is fő bajnak, de ez alapján bajnak tituláltad te is.

2019. szept. 20. 12:28
 77/87 anonim ***** válasza:
51%

76.Az a bajom, hogy az imádatban egy olyan kelék amire nincs szükség, főleg fényes nappal. De ha mégis este van most villany.A használata hasonló a szpiritista josoknál hasonló üveggömbhöz, ami nem oszt/nem szoroz csak ott van szemfényvesztésként.

Vagy amikor valaki sétabotot hordoz magával pedig nincs szűkséges rá.

IGEN ám de a gyertya imádat aktus része az imádatnak amire nincs szűkség.

Annyi mindha én éjjel petroleumos viharlámpával sétálnék zseblámpa helyett, csak éppen nekem nem imádati tárgy. Nektek pedig annyi mindha állatáldozatot mutatnátok be.

2019. szept. 20. 15:14
 78/87 anonim ***** válasza:

Edgár, akárhány accountról nyomhatod itt a kamu dumádat, ez akkor is csak ócska mismásolás, gyenge hazugság marad.

Hol tiltja a Biblia a gyertya használatát? Idézd kérlek. Ha pedig nem tudsz ilyet, akkor ne hazudozz te kis kígyó.

2019. szept. 20. 16:06
 79/87 anonim ***** válasza:
0%

78.Mosolygok az igazságtalan felháborodásodon.

Márk, 7:7."hiába imádnak engem, mert a tanitásaikat emberek parancsolataikra alapozzák" 8"Elhagyjátok Isten parancsolatát, és emberek hagyományaihoz ragaszkodtok"

9"Még ezt is mondta nekik:ügyesen figyelmen kívül hagyjátok Isten parancsolatát, hogy megtartsátok a saját hagyományaitokat"

2019. szept. 20. 18:17
 80/87 anonim ***** válasza:

Sátáni kacajod mellett válaszolhatnál is, hogy hol tiltja a Biblia a gyertya használatát. Főleg ha a Bibliában is szerepel gyertyatartó, ráadásul pont az Úr színe előtt.

2019. szept. 20. 19:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!