Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek túllőtt a célon a...

Szerintetek túllőtt a célon a Kaposvári Egyetem, ami az öltözködési szabályokat illeti?

Figyelt kérdés
[link]
2013. okt. 3. 20:56
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
Igen,egyértelmű.Meg fiúknak sem lehet túl rövid gondolom.Vizsgán meg senkinek.
2013. okt. 12. 21:33
 52/60 anonim ***** válasza:
48%
Sztem meg nem az egyetemista intelligenciájától függ a ruha, amiben bemegy dolgozni, hanem attól, hogy a munkahely kiír-e egy házirendet. Ott jogosnak érezném, mert tényleg ügyfelekkel foglalkozik. Ha ki van adva, hogy elegánsan menjen be dolgozni, nem hinném, hogy az egyetemisták nagy része nem tudná, hogy miből válogathat, csak azért, mert urambocsá egyetemista korában kapucnis pulcsiban meg sortban ment be az órákra.
2013. okt. 12. 21:57
 53/60 anonim ***** válasza:

Ez az! Más az, hogy nem mehetsz be egy szál sortban, meg megint más az, hogy nem mehetsz be pólóban és farmerban.

Azért van egy határ, amit nem kellene átlépni.

Akik azt írják, hogy jólvan ez a szabály, azok ilyen alapon miért nem tisztelik meg a másikat, hogy öltönyben járnak mindenhova? Meg tényleg van olyan ember, aki azt hiszi, hogy ha normális szolid öltözet helyett öltönyöset, meg kosztümöset játszanak az egyetemen, attól bármi is jobb lesz? Attól kultúráltabbak lesznek a fiatalok? Attól jobban tanulnak? Attól több lesz a fizetés? Hogy otthon nem hányják le magukról az "elegáns" göncöt az első 10 másodpercben és veszik fel a megszokott öltözéküket? Van értelme ennek a jelmezbálnak? Mert amég nem maguktól hordják, addig ez csak egy elcseszett farsangi "mulatság".

2013. okt. 13. 03:39
 54/60 anonim ***** válasza:
Fölösleges személyeskedned! Ki beszélt öltönyről? "férfiaknak sötét öltöny, klasszikus nyakkendő" ez szerinted micsoda? Nem mellesleg meg kéne érteni a különbséget aközött, hogy valamit előírnak, vagy csak bizonyos dolgokat tiltanak.
2013. okt. 13. 13:43
 55/60 anonim ***** válasza:
És ha egyenruha van akkor mi van?De semmi ilyenről nem volt szór, csak a jövő ,,értelmiségiei" szándékosan félreértik.
2013. okt. 13. 14:48
 56/60 anonim ***** válasza:

Na jó,én itt fejeztem be veled a kommunikációt.Én nem sértegettelek.Látod,itt kezdődik az intelligencia ,hiába öltözöl te "normálisan".Belül egy kötekedő,szemét alak vagy,akit mások lábát néziXDDDD

Mondhatnám úgy is,ha vallásos lennék,hogy egy angyalbőrbe bújtatott ördög vagy:D..De szerencsére nem vagyok vallásos.

Tuti valami önbizalom hiányos,prűd pxcsa/fxszi vagy,élj akkor úgy,hogy folyton azt nézed,hogy más mit csinál,vagy úgy,hogy megfelelj mindenkinek.A te életed,ha neked ez jó....

2013. okt. 13. 20:14
 57/60 anonim ***** válasza:

Ja,meg még az öltönynek is sötétnek kell lennie:DD

Még azt is megmondják:DDD

Hát igen sötétekhez a sötét illik:DDD

2013. okt. 13. 20:17
 58/60 anonim ***** válasza:

Akkor neked tetőtől talpig feketében kéne járnod :D

Senki nem mondta,hogy öltönyt kell hordaniuk te idióta :D

Ha lenen eszed,te is megnéznéd egy két nő milyen cipőt hord akkor rá jöhetnél,hogy kikkel van dolgod, vagyis te nem,te abból sem szűrnél le semmit. Egy olyan életképtelen fa.sztól mit várhatunk akit az sem zavarna,ha valaki mezítláb,vagy meztelenül mászkálna az utcán :D

Toleráns idióta állat vagy,téged kéne bezáratni,mert még a végén a gyilkolást is támogatni fogod.

Ne tegyél ígéreteket, úgyis vissza fogsz írni :D

2013. okt. 13. 21:15
 59/60 A kérdező kommentje:
Szerintem el se olvastátok a rektori utasítást, csak a cikket. Vagy elég gyengék vagytok szövegértésből. (Tisztelet a kivételnek.)
2013. okt. 13. 23:32
 60/60 anonim ***** válasza:
Ja Brandonee :D
2013. okt. 14. 00:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!