Mit gondoltok ha valaki nem teljesen követi a szabályokat?
Nem Magyarországon élek, hanem kint Svédországban.
Itt sok bevándorló van, föleg jugoszláv, meg arab-népek)
èn nem gondolom hogy rossz bünt csinálni, magyar ellen nem csinálnék, vagy más európai ellen, ha jó fej. De ha egy arabot betudnék verni, én lennék oda az elsö.
ès itt, nálam úgy érzem a legtöbben a koromban (20/F) ugyanúgy látják.
A biztosítónktól, már kiszedtem kb 100 000 forintot, nem sokk, de egy kezdés. ès a hosszú tervem, hogy innen szerezzek majd pénzt, haverom is épp az autóját fölégette, ahelyett hogy eladja, bíztositó többet adott érte. Ez szerintem nem nagy dolog, de mert mindjart megyek Magyarországba, szeretném tudni, nehogy csúnyán nézzenek rám a emberek, mert így gondolkozom...
oké, eddig:
1 bünnek nevezi az ilyen gondolkodást/ viselkedést..
èn úgy godolom, hogy én tudok valakinek a csak példa, de mondjuk a kocsiját ellopni, a biztosítója úgyis ad neki egy újjat, még ha jól játsza, még keress is azon hogy én elloptam a kocsiját. De ezzel nem azt jelenti, hogy bárkinek a kocsiját ellopnám, mint mondtam, egy ismerösnek, magyarnak az autóját sohase bántanám, akkor is ha fel van bíztosítva a füleig, csak mert minek bántsam, ugyan az család taggal.
Magyarországon akkor néznek furcsán, ha nem próbálsz minél több pénzt "szerezni" a biztosítótól, munkahelytől, vagy bármitől/bárkitől, akinek sok pénze van. Itt még mindig az ország szétlopása és "hazavivő-bajnokság" folyik.
Ha más (nem gazdag) embereket húzol le, akkor azzal nem leszel nyerő, bár ha cigányokat károsítasz meg, akkor annak sokan örülnek (de a cigányok nem:D)
tényleg ne gyere haza! :D bár Svédország se neked való.
"ès itt, nálam úgy érzem a legtöbben a koromban (20/F) ugyanúgy látják" kik? szerintem ezzel a hozzáállással a svédek szemében pont ugyanolyan invandrare vagy, mint egy arab.
Miert hiszed hogy Te okosabb vagy a biztositonal, vagy eppen egy arabnal? Mostanaban sokan rafaznak, ez 20 evvel ezelott tema volt, ma mar nem olyan konnyu. probalj valahogy maskepp penzt "csinalni," talan dolgozzal meg erte.
Amugy sokat kell meg tanulnod, elned, hogy Te egy arabot at tudj verni. Ok mar regen megettek, kisz.rtak amirol Te irsz itt.
FromOz, miböl veszed hogy nem dolgoznék?
Amit az Arabokról mondtál kész röhej, mikor találkoztál te utoljára egy arabbal, én naponta körülvagyok véve arabokkal, ezek nem tudnak semmit a "világról"...
A másik svéd vagy mi, aki írt, hát épp ezek, a többi invandrare gondolja így mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!