Mit gondoltok ha valaki nem teljesen követi a szabályokat?
Nem Magyarországon élek, hanem kint Svédországban.
Itt sok bevándorló van, föleg jugoszláv, meg arab-népek)
èn nem gondolom hogy rossz bünt csinálni, magyar ellen nem csinálnék, vagy más európai ellen, ha jó fej. De ha egy arabot betudnék verni, én lennék oda az elsö.
ès itt, nálam úgy érzem a legtöbben a koromban (20/F) ugyanúgy látják.
A biztosítónktól, már kiszedtem kb 100 000 forintot, nem sokk, de egy kezdés. ès a hosszú tervem, hogy innen szerezzek majd pénzt, haverom is épp az autóját fölégette, ahelyett hogy eladja, bíztositó többet adott érte. Ez szerintem nem nagy dolog, de mert mindjart megyek Magyarországba, szeretném tudni, nehogy csúnyán nézzenek rám a emberek, mert így gondolkozom...
Kedves kerdezo! Nem tudom, hogy mit szeretnel Te mas orszagban, ha a sajat hazadban sem tudsz megelni normalisan es tisztessegesen.
Az arabokrol, Akiket elitelsz es lenezel, jo ha tudod, hogy elmenekultek az otthonukbol. Nem azert mert....
Azert mert nem akarnak tisztessegesen es becsuletesen elni, de tisztelet a kivetelnek.
Ezek az arabok, irani, iraki, egyitomi stb. csocselek, mint Te, de vannak tisztesseges emberek is kozottuk, Akik valoban a nyugodt eletre vagynak. Ezek nem a csalasbol fognak megelni, hanem a becsuletes munkabol.
Ne a csalason jarjon az eszed, hanem tanulj meg normalisan elni.
Ki mondta hogy a hazámnak nézem ezt az országot?
Tudom hogy menekültek, nekem nem kell magyarázni, azt hiszed hülye vagyok, attól hogy itt írok?
Látam hogy müködik a világ körülöttem, és ez alapon én is formáltam magamnak, tisztességesen meg élni, ki mondja itt hogy nem próbálok, hogy csak a csalásokon jár az eszem, tanuljál meg olvasni, és gondolj mielött írsz valamit.
A kérdés az volt, más szavakkal hogy magyarországon mennyire "tisztességesek" az emberek, vannak szabályok amiket nem "kell" követni, ami szabad kicsit megszegni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!