Szerintetek túllőtt a célon a Kaposvári Egyetem, ami az öltözködési szabályokat illeti?
Igen,a ruha,öltözködés is a személyiség része,ízlés,önkifejezés.
Az a baj,hogy te elég begyöpösödött ember vagy,és másokkal foglalkozol,magad helyett.Ha ennyire zavar akkor ne menj ki az utcára,sehová,mert ott is fogsz látni mindenféle embert.
De inkább jelentkezz szerintem a bigottak gyülekezetébe ott szívesen várnak:))
Te meg a liberális pártba. A normális emberekkel nincsen bajom, csak a primitívekkel. Normális ember így gondolkodik, veled ellentétben. A primitív embereknek nem kéne kijönniük az utcára, nekik nem lenne szabad, de szerencsére sok, még épeszű ember járkál az utcán, nekik kifejezetten örülök.
Te meg egy szerencsétlen vagy.Az a fajta, aki itt ajnározza, hogy nem a ruha a lényeg,meg aki úgy öltözik az nem kur.va,meg senkit nem ítélsz el kinézet alapján, aztán a való életben meg lenézed, meg kiröhögöd azt akinek mondjuk nem telik divatos ruhákra.
Kiforgatod a szavaimat vagy félreértelmezed.
Számomra az értelem nem ott kezdődik,hogy mindent tiltunk az embereknek,mert bigottak vagyunk és mindenki legyen az.
Én nem akarok korlátozni senkit,te meg akarsz,ez a különbség kettőnk között.
Szabályokra szükség van a világban,de nem diktatúrára.
Az erkölcs nem az öltözködésnél,sőt nem a szexuális szokásainknál kezdődnek.
Én azt vallom,hogy mindenki azt tesz,amit akar,még azzal nem árt másnak.
Ismerek olyat,akit az öltözködése miatt terrorizáltak az utcán,nem azért,mert hiányos volt,hanem,mert nem átlagos,nem az aktuális menő trendnek megfelelő,és emiatt pánikbeteg lett,és most nagyon nehezen tud kimozdulni otthonról az ilyen barmok miatt,akik megakarják mondani másoknak mi a jó vagy mit kell felvenni,meg azt hiszik joguk van más zaklatni,az utcán,munkahelyen,iskolában bárhol.
Te totál félreértelmezted amiket írtam,te valamilyennek szeretnél látni,amilyennek ezeket az embereket feltételezed.
Képzeld én tök átlagosan öltözök engem még sem zavar,ha más nem teszi,az ő dolga.
Az ilyen szabályok teljesen feleslegesek,elterelik a valós,komoly problémákról a figyelmet..
De szerintem nem tudlak meggyőzni,és nem is akarlak,neked a génjeidbe van kódolva ez.
Neked is a butaság :D
Ki mondta, hogy terrorizálok bárki is?Sajnálom azt az embert akit azért szívatnak, mert más az öltözködési stílusa.Általában az egyedi embereket sokkal többre tartom a divatmajmoknál. De aki szándékosan provokál az öltözködésével az bizony megérdemli.
Ez is valós probléma,pont, hogy ezt sem kéne a szőnyeg alá söpörni. Végre léptek ez ügyben valamit.
Kellenek a szabályok, Te is azt mondod, ahhoz képest elég töketlenül gondolkodsz.
Persze neked mindenki kiforgatja a szavaidat ezen az oldalon..:D
Igen,vannak öltözködési szabályok.
Pl amelyik ruhát szex shopban veszed,azt nem fogod felvenni az utcára csak otthon:D
De a hétköznapi ruhaboltokban sok szerintem a feltűnő,szexi darab is,amik sokat sejtetnek.
Szerintem mindenki tudja a határokat.Nyáron pedig nincs gond azzal,ha valaki papucsban vagy rövid gatyóban megy,mert ezek időjárásnak megfelelő öltözékek.
És a hétköznapokról van szó,nem a vizsgákról.
Másrészt az emberek nagy része nem is jár sehová sulin,melón kívül vagy csak ritkábban.A ruháit nagyrészt oda veszik fel.Jó hát vannak oylan extrém emberek is akik hétköznap is képesek meló/suli után csinálni még ezt-azt.De hosszú távon nagyon kimerítő.
Másrészt azért a ruha manapság nem egy olcsó dolog.
Drága pénzért veszi az ember.És most én itt nem a márkás dolgokra gondolok,hanem arra,hogy van akinek megterhelő a fizetéséhez képest egy 5-10 ezer Ft-os ruhadarobot is megvenni.Most akkor dobja ki?Vagy mi?
Meg nem azért vásárolunk ruhákat,hogy a szekrényben álljanak.
Fölöslegesen vitatkoztok.
Legtöbben tisztában vagyuk az ízléses öltözködés határaival. Itt pedig valaki példát akar statuálni, ezért átlépve ezt a határt, enyhén irreális követelményeket támasztott a diákok elé. Nem kell ezt túlmisztifikálni. Nem kell komoly erkölcsi dilemmákat sejteni ott, ahol nincsenek. Valakinek volt egy olyan víziója, amiben egy tökéletes világban, mindenki előkelően öltözködik, intelligens, kultúrált, stb. Viszont azt elfelejtik, hogy jelenleg az intézmény van a hallgatókért, és nem fordítva. Persze, kellenek szabályok, de ezeket ésszerűen kell meghozni. Más dolog, hogy megkérik a hallgatókat, hogy ne prostinak öltözve, vagy hobó módjára, a jó ízlést sértő megjelenéssel járjanak iskolába, és megint más dolog, hogy kisbankárnak öltöztetjük őket, még ha ez nem is indokolt. Nem egy bizalmi állást töltenek be. Nem presztizs kérdés számukra az elegáns megjelenés. Mások az igényeik, mint azokban a munkakörökben, ahol ezt a fajta viseletet minden körülmények között megkövetelik. Ezt kellene szem előtt tartani.
Pont, hogy a nők nagy része nem ismeri a határokat.
Egyszerű ruhaboltok is tele vannak olyan cuccokkal, amiket szexshopokban kéne árulni, és a nők ezeket megveszik, és még utcára is felveszik.
Strandpapucs rövidgatyával semmi gond nincsen.
Sokan sajnos nincsenek tisztában vele.Mi irreális az egyetem kéréseiben?Miért baj az, ha valakik egy normális társadalmat szeretnének?
A kur.vának öltözött nők agyhalottságát jelzi, hogy saját ruháikat nem tartják kur.vásnak, így ha azt kérik, hogy ne öltözzenek prostinak, folyton azzal jönnek, hogy ez szubjektív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!