Lehet, hogy valaki azzal akar önmaga lenni hogy megszegi az
íratlan szabályokat?
Figyelt kérdés
őt a többiek kiközösítik?ez mért baj ha így akar kitörni?vagy mindennek van határa?
2010. jan. 25. 14:00
1/9 anonim válasza:
Igen, van ilyen ember. Vagy kiközösítik vagy nagyon menő, de általában a "normális" (nem iszik, nem piál, nem pasizik, nem bulizik, felnőtten dolgozik, tanul) embereket közösítik ki. Azért baj hogy így akar kitörni mert evvel másokat bánt vagy legalább idegesít. Akinek van elég esze az tudja hogy ő egy külön egyéniség, és ezt nem kell a saját maga lealázásval, veszélyeztetésével, és mások zavarásával kifejezni. Aki biztos magában annak nem kell a "mellkasát verni" hogy nézzétek ez vagyok én! Az ilyenek valójában félnek önmaguk lenni, inkább általánosan menő dolgokat csinálnak...
Mindennek van határa.
2010. jan. 25. 14:10
2/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen íratlan szabályokat szeg meg, mert nem mindegy, hogy valaki egy étteremben elkezd kézzel enni és böfögni, így ezzel szegi meg az etikett szabályait vagy valami másban "tör" ki. Mindennek van határa, igen.
2010. jan. 25. 14:40
3/9 anonim válasza:
Van olyan, aki csak a kor íratlan szabályait szegi meg, enélkül nem is lehetne fejlődés.Ők azok, akik korszakalkotót tudnak alkotni. Ez nem annyira erkölcsi szabályt jelent, bár ezek közül is megdőlt egynehány. Ezeket az embereket a saját idejükben valóban kiközösítették, mert tényleg máshogy látták a világot. A birka tömeghez való meghunyászkodó, feltétlen csatlakozás nem visz előre. Egy birka lesz a sok közül.
2010. jan. 25. 14:48
4/9 anonim válasza:
De aki tudja magáról hogy egyéniség, annak nem kell szabályokat szegni, mégsem lesz birka...
Meg nem mindegy hogy ártok-e vele valaknek,. vagy hogy ez tényleg egy szabály-e? Én pl sosem fogok gyereket szülni, ewzzel nem ártok senkinek az ég világon, és nem is kötelező, mégsem bírják ezt egy csomóan elviselni. De nem azért teszem, mert önmagam akarok lenni, hanem mert egyszerűen nem érdekel ez a téma, nem érdekelt, és nem is fog.
2010. jan. 25. 15:06
5/9 anonim válasza:
Szerintem meg épp attól lesz a mai világban valaki "birka", hogy mindenki egyéniség akar lenni, aztán ez nem jön össze. Ez olyan, mint rockernek lenni, amiről azt hiszik, hogy egyéniséget ad, azt már nem nézik, hogy rajtuk kívül még 50 millió másik ember ugyanúgy öltözködik és ugyanazt a zenét hallgatja. Mi az, hogy birka? Minden ember más, mindenki egyéniség.
2010. jan. 25. 15:20
6/9 anonim válasza:
Én nem akarok egyéniség lenni, én az vagyok. Mert vannak gondolataim amik csak az enyémek, és ízlésem, és nem kívülről akarok egyéniság lenni.
2010. jan. 25. 15:31
7/9 anonim válasza:
Pölö az út íratlan szabályát? Nem szop fuvarért?
2010. jan. 25. 17:37
8/9 anonim válasza:
Önmagunk vagyunk és nem "akarunk"lenni.
Az már csupán egy eröltetett póz,amit általánban a sérült emberek húznak magukra figyelemfelhívás céljából.
"itt vagyok,nem olyan boldog mint te,ezért hülyeségeket mondok,teszek,segíts már rajtam."
2010. jan. 25. 18:08
9/9 anonim válasza:
Egy dolgot nem tud bennem, senki és semmi megváltoztatni:engem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!