Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek túllőtt a célon a...

Szerintetek túllőtt a célon a Kaposvári Egyetem, ami az öltözködési szabályokat illeti?

Figyelt kérdés
[link]
2013. okt. 3. 20:56
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

Amúgy az agyhalottság elsősorban nem az öltözködésben nyilvánul meg.:)Hanem a gondolkodásban:))

Az is divat úgymond,hogy utálod a divatkövetőket:D

Szóval ez is egy birkatulajdonság:))

Számomra az egyéni gondolatok a fontosak.Utálom az olyan embereket,akik mindenre helyeselnek,nincs önálló véleményük,vagy az a véleményük,amit mások vagy a többség hallani akar.Az álszentség is elég nagy divat.....sajnos:)

2013. okt. 12. 18:34
 42/60 A kérdező kommentje:
Szerintetek a strandpapucsnak miért strandpapucs a neve? Szerintem, ha az egyetemen is illendő viselet lenne, nem így hívnák... Vagy fürdőruhában is elmentek bárhova? Nem értem, hogy valakinek a strandpapucs miért nem a strandra való... Még csak nem is kényelmes annyira, hogy egész nap abban rohangáljon valaki.
2013. okt. 12. 19:35
 43/60 anonim ***** válasza:

De aki kur.vának öltözik,főleg ha nem vállalja a következményeit,akkor az elég agyhalottan gondolkodik :D

Lehet követni a divatot, csak nem minden áron, lehet azt egészségesen is.

Pontosan a divatkövetők az olyanok,akiknek nincs önálló véleményük,de még ízlésük se nagyon,mert csak is azt akarják megvenni ami éppen menő.

Ku.vák is pontosan ilyenek, nincs önálló véleményük,gondolatok,hanem azt teszik amit a média mond.

2013. okt. 12. 20:20
 44/60 anonim ***** válasza:

Szerintem meg általánosítasz:)

Egy "kxrvának" is lehet önálló véleménye.

Attól,hogy követi a divatot,még nem 100%,hogy másban is birka.

Beszéltem már értelmes pláza cicával is meg olyannal is,aki az a tipikus visszafogott,átlagos,konzervatív,butácska,álszentke:)Ő sem jobb semmivel:))

2013. okt. 12. 20:44
 45/60 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti a strandpapucs meg a sima papucs között kb annyi különbség van,mint a zsemle meg a kifli között:DD

Eszembe nem jutna,hogy az emberek lábát figyeljem:D..Hogy nyáron kinek mi van a lábán:D

Ha mezítláb menne valaki az feltűnne,de akkor is csak kb ennyi lenne róla a véleményem,hogy biztos nem kellemes neki,mert feltöri a talpát minden:DD

Szerintem ez már beteges,aki az emberek lábát is figyeli és zavarja őt,hogy mi van a lábán....

Az ilyen hülye embereket figyelmen kívül kell hagyni,hagy mérgelődjön magában a semmin,nekem fontosabb dolgom is van,minthogy azzal foglalkozzam,hogy strandpapucs van-e valaki lábán vagy mamusz:DD

2013. okt. 12. 20:48
 46/60 anonim ***** válasza:
Papucsban legalább szellőzik a láb:DD
2013. okt. 12. 20:51
 47/60 A kérdező kommentje:
Hát, ha így gondolkodsz az emberekről, s magad sem törődsz az öltözködéseddel, nem sok sikered lesz az életben. Közhely, hogy nem a ruha teszi az embert, de nekem az a személyes tapasztalatom, hogy igenis, a ruha teszi. Ha valaki nem öltözik fel "normálisan", az a helynek és az alkalomnak megfelelően, azt nem veszik komolyan, tehát saját magával cseszik ki.
2013. okt. 12. 21:06
 48/60 anonim ***** válasza:
Azt azért hozzátenném, hogy amíg az önkormányzaton pink csillámos kínais "armani" felsőben meg csillogós zsebű, tépett farmerben foglalkozik velem az ügyintéző, addig egy egyetemen, ahol nem kell ügyfelekkel foglalkoznom, ne próbálja meg senki rámerőltetni, hogy mit vehetek fel és mit nem, ésszerű kereteken belül, meztelen embert én sem akarnék nézni... de hogy egy rövidnadrág nyáron miért baj... főleg, hogy az egyetem még nem munkahely. Lehet jönni az ösztöndíjjal, de csomó helyen a munkával baromira nincs köszönőviszonyban az ösztöndíj (5.5-es átlagra hétezer forint... röhej).
2013. okt. 12. 21:16
 49/60 anonim ***** válasza:

Így van!A kur.va robogót sem véletlenül hívják így :D

Branodnee!Gondolom megint vmelyik női rokonodra gondolsz,egyértelmű,hogy vele elfogult vagy.Értelmes ku.va nincs,mert normális nő nem kur.va.Normális plázacica?Te mi az apád rücskös fa.száról beszélsz?Annyi eszed van neked is mint egy döglött hintalónak.Megérdemlitek egymást a plázakur.váidal.

Sok ember megnézi más ember lábát.Főleg nyáron-tavasszal,férfiak nőkét.A nők a cipőt bámuljak férfiakon,az alapján döntik el részben,hogy szóba állnak-e veled.Mert a cipődből következtetnek a státuszodra,és hogy nagyjából mennyire vagy pénzes.

Nők cipőit azért kell nézni,mert arról Te meg elszűrheted,hogy egy intelligens-normális,vagány,vagy a kettő egyszerre nővel van-e dolgod, vagy egy kicseszett kur.vával,aki egy felszínes lotyó.

2013. okt. 12. 21:25
 50/60 A kérdező kommentje:
Igen, csak később az egyetemistából lesz az ügyintéző, aki majd csillogó kínai izében fog veled foglalkozni, mert sose tanulta meg azt, hogy hogyan kell normálisan felöltözni. Egyébként a rövidnadrág szerintem is túlzás, de már írtam, hogy szerintem túl rövid rövidnadrágra gondolhattak, amiből majdhogynem kibuggyan a leányzók feneke.
2013. okt. 12. 21:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!