Szerintetek túllőtt a célon a Kaposvári Egyetem, ami az öltözködési szabályokat illeti?
Amúgy az agyhalottság elsősorban nem az öltözködésben nyilvánul meg.:)Hanem a gondolkodásban:))
Az is divat úgymond,hogy utálod a divatkövetőket:D
Szóval ez is egy birkatulajdonság:))
Számomra az egyéni gondolatok a fontosak.Utálom az olyan embereket,akik mindenre helyeselnek,nincs önálló véleményük,vagy az a véleményük,amit mások vagy a többség hallani akar.Az álszentség is elég nagy divat.....sajnos:)
De aki kur.vának öltözik,főleg ha nem vállalja a következményeit,akkor az elég agyhalottan gondolkodik :D
Lehet követni a divatot, csak nem minden áron, lehet azt egészségesen is.
Pontosan a divatkövetők az olyanok,akiknek nincs önálló véleményük,de még ízlésük se nagyon,mert csak is azt akarják megvenni ami éppen menő.
Ku.vák is pontosan ilyenek, nincs önálló véleményük,gondolatok,hanem azt teszik amit a média mond.
Szerintem meg általánosítasz:)
Egy "kxrvának" is lehet önálló véleménye.
Attól,hogy követi a divatot,még nem 100%,hogy másban is birka.
Beszéltem már értelmes pláza cicával is meg olyannal is,aki az a tipikus visszafogott,átlagos,konzervatív,butácska,álszentke:)Ő sem jobb semmivel:))
Utolsó előtti a strandpapucs meg a sima papucs között kb annyi különbség van,mint a zsemle meg a kifli között:DD
Eszembe nem jutna,hogy az emberek lábát figyeljem:D..Hogy nyáron kinek mi van a lábán:D
Ha mezítláb menne valaki az feltűnne,de akkor is csak kb ennyi lenne róla a véleményem,hogy biztos nem kellemes neki,mert feltöri a talpát minden:DD
Szerintem ez már beteges,aki az emberek lábát is figyeli és zavarja őt,hogy mi van a lábán....
Az ilyen hülye embereket figyelmen kívül kell hagyni,hagy mérgelődjön magában a semmin,nekem fontosabb dolgom is van,minthogy azzal foglalkozzam,hogy strandpapucs van-e valaki lábán vagy mamusz:DD
Így van!A kur.va robogót sem véletlenül hívják így :D
Branodnee!Gondolom megint vmelyik női rokonodra gondolsz,egyértelmű,hogy vele elfogult vagy.Értelmes ku.va nincs,mert normális nő nem kur.va.Normális plázacica?Te mi az apád rücskös fa.száról beszélsz?Annyi eszed van neked is mint egy döglött hintalónak.Megérdemlitek egymást a plázakur.váidal.
Sok ember megnézi más ember lábát.Főleg nyáron-tavasszal,férfiak nőkét.A nők a cipőt bámuljak férfiakon,az alapján döntik el részben,hogy szóba állnak-e veled.Mert a cipődből következtetnek a státuszodra,és hogy nagyjából mennyire vagy pénzes.
Nők cipőit azért kell nézni,mert arról Te meg elszűrheted,hogy egy intelligens-normális,vagány,vagy a kettő egyszerre nővel van-e dolgod, vagy egy kicseszett kur.vával,aki egy felszínes lotyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!