Szerintetek túllőtt a célon a Kaposvári Egyetem, ami az öltözködési szabályokat illeti?
Tök mindegy mennyire gusztustalan ez a szabály,mindig lesznek olyan hülyék,akik szerint ez jó,mert ők prűdek,vagy irigykednek mások alakjára,stb.
Ez megint az emberi szabadságjog sárba tiprása és majd új bevélteli forrás az egyetemeknek,mert nem elég,hogy minden lószarért fizetni kell,nekem volt olyan,hogy rossz volt a neptun és nem tudtam lejeletkezni egy vizsgáról,de a 2000Ft-ot kifizettették velem...Ez is erről szól,hogy hátha vkit meglehet majd büntetni.
Engem nem zavar,ha valaki kirakott mellekkel megy suliba,az ő dolga,ez felső fokú intézmény,nem általános iskola,hogy megmondják felnőtt embereknek,hogyan öltözzenek,mellesleg én soha nem láttam még olyat,hogy vki úgy öltözött volna,mint egy prostituált.
A munkahelyeken sem szabadna ilyen öltözködési szabályokat előírni,persze itt nem az olyan egyenruhákra gondolok,amik nélkülözhetetlenek(pl étteremben kötény,laborban köpeny,hanem az olyan területeken,ahol az öltözék nincs összefüggésben a munkavégzéssel....
Elég sok szabály van ezen a világon,de már lassan az ember házába is beakarnak jönni meg megmondani,hogy milyen színűre festheted ki a szobádat!!!!Szörnyű!!
:DD
Jaj,szegény bajuszos lányokat is kirekesztik:DD
Adjanak nekik pénzt kozmetikusra ha nem tetszik:DD
Viccet félre téve szánalmas,hogy egy ilyet leírnak:D
Az ápolt hajon nem tudom mit értenek:)
Majd ellenőrzik hányszor mosol hajat egy héten vagy mi?:D
Mi köze ehhez bárkinek is?Ha az egyént nem zavarja......
Amúgy ahol én tanultam ott volt olyan tanárnő az egyetemen,akinek folyton marha zsíros volt a haja,de lehet vmi hormonális betegsége van,nem tudom...
De szerintem ilyeneket nem lehet előírni.
Erre az egyénnek vagy van igénye vagy nincs.És persze pénze,mert hát ugye drága a diákélet:DDD
Azért azt megnézném, hogy ott áll a bejáratnál egy biztonsági őr, és centivel méregeti a lányok szoknyáját, meg szagolgatja az embereket... :D
Az, hogy a lányok ne öltözzenek prostinak, a fiúk meg ne nézzenek ki se szörfösnek, se hajléktalannak, azt én is támogatom. De igazán megengedhetnék a rövidnadrágot (mondjuk térdnadrágot) és a normális pólót, fiúknak és lányoknak is. Meg nem mindig van az embernek ideje, energiája nekiállni vasalni. Máshol van a jó ízlés és a kukacoskodás határa. Mellesleg, akinek munkahelen ilyen előírás szerint kell öltözködni (rengetegen panaszkodnak is miatta, hogy mekkora szivatás), azok majd ezt teszik, amikor dolgoznak. Nekem például nem kell öltönyben járnom. És örülök, hogy az egyetemen sem kellet. Meg tényleg sok olyan egyetemi képzés van, ahol ez a viselet nemcsak nem célravezető, de egyenesen problémás is lehet.
Brandonee!Látszik,hogy nő vagy.Lószart sem tudsz az emberi jogok sárba tiprásáról.Az a felháborító amit te csinálsz.
Hol nem láttál prostikat?Előbb írtad, hogy nem zavar, ha valaki kidobott mellekkel jár suliba.Különben is mindenhol csak kur.válkat lehet látni.Épp ezaz,hogy nem általános iskola,tehát egyetemre felnőtt emberek járnak,ha nem tudnak normálisan,embermódjára felöltözni,akkor repüljenek!
Mitől nehéz a diákélet?Mikor az összes pénzedet elbulizod?Mire nincs pénzed?Ku.vás ruhára van,normálisra már nincs ? :D :D
Utolsó,nem tudok miből gondoltad,hogy nő vagyok,de ahogy látom elég szexista vagy.Gondolom elfojtott szexuális vágyakkal:))
Egy normális ember marhára lexarja ki mit vesz fel,csak az idxóták foglalkoznak mással.
Amíg vkit a feladatát ellátja,dolgozik,tanul.Nem kezd el felugrálni az óra közepén az asztal tetejére,addig nem értem mit kell ezzel foglalkozni.
Engem az sem érdekelne,ha az ember meztelenül mászkálnának az úton.Kit izgat?Engem nem.Az ő dolga lenne az is,nem az enyém.Engem az izgat én hogyan nézek ki,nem az ,hogy más mit vesz fel.Szoknyát,rövid gatyót,nem izgat,az ő dolga.
Bulizok?szerintem te irigykedsz,mert nincs pénzed ezekre de vágysz rá.
Képzeld én még életemben nem "buliztam",nem azért,mert nem lenne rá pénzem,hanem,mert nem izgat,nem érdekelnek az ilyen "szórakozóhelyek".De ha valakinek ez a szórakozás,az ő dolga,engem nem izgat,nem leszek erkölcscsősz,mint te.
Ebben az országban az a "menő",hogy fikázzuk a másikat,megmondjuk másnak mi a jó.Meg mindenki rxbanc,csak én nem:))
Én fiúként spec tök hxlyének tartom a lányok ezen viselkedését,egymást alázzák meg ezzel a magatartással.
Nekem aztán tök 8 ki mit vesz fel.
Gondolom megint egy fideszes,kdnp-s rektor trollkodott:)
Ennyi az egész:))
Látom félre értettél:D
Számomra,a kirakja a melleit,azt jelenti,hogy mély dekoltázsa van.
És?Nem a melleit rakja az asztalra konkrétan!!!
De ha még azt tenné,akkor sem lenne prostituált,mivel nem fizet neki ezért senki:D
Mellesleg,ha egy lány adott esetben elég feltűnő mellekkel van megáldva(nagy)akkor az akármilyen felsőben szembetűnő.
Nekem konkrétan volt egy olyan osztálytársam,akinek nagyon hatalmasak voltak a mellei,és tesi órán folyton beszólogattak neki.Most ő mit csináljon vele?
Az a baj,mondom.Kxrvára nem tanulják meg az emberek azt,hogy nem mással kell foglalkozni,hanem önmagával.
Az emberi test egy természetes dolog,olyan amilyen,nem kellene szégyellnünk.Aki meg szégyelli a sajátját nem kellene másokra hárítani az ő komplexusait.
És itt konkrétan nem vizsgáról volt szó,hanem a hétköznapi életről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!