Szerintetek is a világ legnagyobb illetlensége utcán enni?
Figyelt kérdés
Anyukám szerint az.
Nem tudtam milyen kategóriába írjam
2011. szept. 14. 11:08
51/59 napietus válasza:
ugyanakkora illetlenség utcán cigizni is :) meg enni, hát sztem nem is túl higiénikus pl. a körúton, ha a levegő szállópor-kipufogógáz koncentrációját nézzük.
52/59 anonim válasza:
Ott levegőt venni sem higiénikus
53/59 napietus válasza:
ja, az igaz :) csak ahogy elképzelem, hogy mindaz, ami a levegőben kering szépen ráülepszik a kajámra, hát nem tudom, lenne-e gusztusom megenni.
54/59 anonim válasza:
Pontosan annyira ciki enni az utcán, mint dohányozni vagy rágózni.
55/59 anonim válasza:
Nekem mindegy a rágózás, csak ne ragasztgassák oda mindenhova, meg köpjék ki az utcán, és nem zavar.
Van, aki tényleg nem tud máskor enni. Én is voltam benn a városban, egésznap mentem, szendvicset ettem az utcán, mert nem volt nálam annyi, hogy vonatra is fussa meg gyorsétteremre is.
A cigizés undorító, és nem létszükséglet ellentétben az evéssel.
56/59 anonim válasza:
Utcán, vagy tömegközlekedési eszközön? Engem is idegesít, ha a buszon valaki kajál, Viszont, volt már az, hogy úgy alakult a napom, hogy egész egyszerűen nem tudtam sehol máshol enni, csak a buszon, vagy a metrón. Akkor bizony én is elővettem a szendvicset és kajáltam. Az utcai evés, meg kit érdekel, az nem illetlenség. Az öregek szeretik osztani az észt, és sajnos főleg hölgyeknél előfordul, hogy lényegtelen dolgokba úgy belekapaszkodnak, mintha bármit is számítana. Nekem attól volt ki otthon a drága nagyim, ha pl a szőlőből csak csipegettem és a fürt félig le volt legelve. Tényleg nem a legszebb, de ez egy kis piszlicsáré baromság, csak az foglalkozik ezzel, akinek amúgy valami gondja van az életben.
59/59 anonim válasza:
2011. szept. 14. 16:07
Magyarul nem az a nem jó, hogy helyileg közterületen van, aki éppen eszik, hanem ha álló helyzetben van vagy sétálás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!