Szerintetek is a világ legnagyobb illetlensége utcán enni?
Anyukám szerint az.
Nem tudtam milyen kategóriába írjam
"Az amcsikat ne hozzuk fel példának, mert az egyik legegészségtelenebbül táplálkozó nép, látszik a fejükön, rondák, elhízottak, bőrproblémásak. A gyorsétteremezés is tőlük jött"
1. Az általam ismert amerikaiak pont nem elhízottak, kimondottan jól néznek ki.
2. Ne te szabd már meg nekem, hogy mit hozok fel példának.
3. Bár nem vág a témába, az amerikaiak fényévekkel barátságosabb, kedvesebb emberek - egymással és idegenekkel is az utcán - mint itt Magyarországon.
Szóval még ha "bunkóság" lenne is az utcán enni, van tíz másik szempont, amiben ők sokkal normálisabbak az utcán ..
Szerintem sem bunkóság.
Annyi minden miatt ehet az ember az utcán, ha nem vagyok annyira éhes kibírom hazáig (nem azért, mert cikinek érzem, hanem akkor már otthon kényelmesebb lesz), de ha nagyon az vagyok, már ájulnék el, akkor simán eszek. Vagy pl. sűrűn járok vérvételre, egyéb vizsgálatokra, ahova képesek jó késői időpontot adni és természetes éhgyomorra kell menni, muszáj vagyok úton enni közben, vagy ha sietek munkába. Én nem bírok reggelizni, mert a gondolatára is rosszul leszek, mire megéhezem a fél utat megtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!