Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek is a világ legnagy...

Szerintetek is a világ legnagyobb illetlensége utcán enni?

Figyelt kérdés

Anyukám szerint az.

Nem tudtam milyen kategóriába írjam

2011. szept. 14. 11:08
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
82%
A francokat! Nincs is jobb, mint ráérősen bandukolni, nézegetni a kirakatokat, és egy finom péksütit enni. Főleg télen, amikor hullik a hó, jól be vagyok öltözve, a kezemet pedig melegíti a friss, ropogós és meleg pékárú*.* Akinek nem tetszik, fordítsa el a fejét.
2011. szept. 14. 17:38
 42/59 anonim ***** válasza:
76%

"Az amcsikat ne hozzuk fel példának, mert az egyik legegészségtelenebbül táplálkozó nép, látszik a fejükön, rondák, elhízottak, bőrproblémásak. A gyorsétteremezés is tőlük jött"

1. Az általam ismert amerikaiak pont nem elhízottak, kimondottan jól néznek ki.

2. Ne te szabd már meg nekem, hogy mit hozok fel példának.

3. Bár nem vág a témába, az amerikaiak fényévekkel barátságosabb, kedvesebb emberek - egymással és idegenekkel is az utcán - mint itt Magyarországon.

Szóval még ha "bunkóság" lenne is az utcán enni, van tíz másik szempont, amiben ők sokkal normálisabbak az utcán ..

2011. szept. 14. 17:56
 43/59 anonim ***** válasza:
66%
Vaniliahime-mal egyetértek. Én is szeretek télen péksütizve kirakatot nézni.
2011. szept. 14. 17:58
 44/59 anonim ***** válasza:
81%
Ha kultúráltan teszi az ember, akkor nem.
2011. szept. 14. 18:50
 45/59 anonim ***** válasza:
87%
anyukád egy kicsit furcsa felfogású ember.....
2011. szept. 14. 19:34
 46/59 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem sem bunkóság.

Annyi minden miatt ehet az ember az utcán, ha nem vagyok annyira éhes kibírom hazáig (nem azért, mert cikinek érzem, hanem akkor már otthon kényelmesebb lesz), de ha nagyon az vagyok, már ájulnék el, akkor simán eszek. Vagy pl. sűrűn járok vérvételre, egyéb vizsgálatokra, ahova képesek jó késői időpontot adni és természetes éhgyomorra kell menni, muszáj vagyok úton enni közben, vagy ha sietek munkába. Én nem bírok reggelizni, mert a gondolatára is rosszul leszek, mire megéhezem a fél utat megtettem.

2011. szept. 14. 20:32
 47/59 anonim ***** válasza:
87%
Most belegondoltam valamibe. A fagyit általában az utcán eszi a többség.
2011. szept. 14. 22:12
 48/59 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem az! Kiindulva abból, ha nem volt időm rendesen enni és ne essek össze, valahol ennem kell, veszek pl. túros batyut. Főleg nyáron visel meg a nagy meleg, mindig is alacsony volt a vérnyomásom..Így nem csak az evésre, de folyadékra is figyelnem kell.
2011. szept. 14. 23:41
 49/59 napietus ***** válasza:
6%
szerintem nem illik. utcán nem eszünk, nem iszunk (kivéve hőségriadó idején) és nem dohányzunk.
2011. szept. 16. 11:52
 50/59 anonim ***** válasza:
91%
Oké, majd ha senki nem fog az utcán cigizni, akkor én sem eszem semmit ott. Megígérem!!!
2011. szept. 16. 18:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!