Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek is a világ legnagy...

Szerintetek is a világ legnagyobb illetlensége utcán enni?

Figyelt kérdés

Anyukám szerint az.

Nem tudtam milyen kategóriába írjam

2011. szept. 14. 11:08
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%

Hát, azért a gitáros hamburger, vagy épp egy pizza tényleg nekiülős kategória, de amihez nem kell támadó cápa-szerűen kinyitni a szádat, hogy megedd, nem csurog-csöpög, azt nyugodtan eheted az utcán is.

Egyébként anyukád indokolta, hogy miért tartja ezt bunkóságnak? Csak mert üzenem, hogy az indoklás nélküli kinyilatkoztatás tényleg a bunkóság kategóriája, mert (indoklás) nem veszi figyelembe mások értékrendszerét miközben elvárja a sajátja elfogadását.

2011. szept. 14. 11:34
 22/59 anonim ***** válasza:
100%

lehet, bunkóság, de kivel szemben????

Ahhoz elég sok pénz és idő kell, hogy az ember beüljön valahová, sokan egyedül nem is szívesen teszik ezt. Egy nem folyós, kenődős valamit simán lehet utcán enni, főleg ha valakinek nincs ideje leülni sem vagy későn ér haza.

2011. szept. 14. 11:34
 23/59 anonim ***** válasza:
84%
Jéééézusom... azt megértem még, hogy vki szt neveletlenség, de hogy a legnagyobb bunkóság... az enyhén túlzás (az jut róla eszembe, amikor az egyik begyöpösödött egyetemi tanárunk mondta, hogy a késés aljasabb dolog, mint a lopás... mert az ellopott dolog még előkerülhet, de az az elveszett egy perc, amivel később értem be, az már nem o_O)... persze, otthon illik enni, megvan annak is a szentsége... de ma már más világban élünk, van, aki örül, ha van ideje arra, hogy az utcán bekapjon két szem fornettit. Nem hiszem, hogy annyival nagyobb szemetet csinálna, mint más utcai tevékenység. Aki meg undorodik attól, hogy más az utcán eszik, az klinikai eset, és ne nézzen oda... ha meg azért nem tetszik neki, mer tő éhes lesz, akkor menjen és egyen vmit...
2011. szept. 14. 11:37
 24/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem bunkóság, sőt sok országban óriási hagyománya van az utcán étkezésnek.
2011. szept. 14. 11:37
 25/59 anonim ***** válasza:
94%
3.vagyok,én is voltam kismama nem avgyok cukorbeteg az igaz,de annyira alacsony volt a vércukrom a terhesség alatt,hogy az utcán is képes voltam rosszul lenni akkor is ha akkor ettem mikor elindultam,sőt a boltban össze is estem,úgyhogy mindig volt nálam egy csoki vagy valami szőlőcukor,cukros innivaló,vagy péksüti,nem beszélve arról hogy a kórházban meg orvosnál már akkor is mindig rosszul lettem ha nem voltam terhes,szóval oké nem kezdek el hamburgert,rizses húst enni az utcán de a péksütemény,fornetti,csoki,kisebb szendvics belefér ha nagyon éhes vagyok
2011. szept. 14. 11:52
 26/59 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, vannak olyan országok, ahol már-már normálisabb utcán enni vagy épp kocsiban, mint otthon asztal mellett.Anyukádnak 300millió amerikai bunkó ? Mindenesetre "kicsivel" többen vannak, mint a magyarok.
2011. szept. 14. 11:55
 27/59 anonim ***** válasza:
75%

Nem. Utcán, parkban egy padon, stb. helyszíneken enni nem bunkóság.

Buszon, villamoson, egyéb tömegközlekedési eszközön enni -na, AZ a bunkóság. Amellett még tilos is.

2011. szept. 14. 12:07
 28/59 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy lenne bunkóság?Utcán tömegközlekedése de leginkább vonaton teljesen normális dolog.Mondjuk csülköspacalt zacskóból az már cinkes:D Nehogymár ne egyek ,ha éhes vagyok és még órákig nem jutok haza, étterembe meg nem fogok beülni egy vagyonért.Ott a rengeteg lángosos, pizzás ,hambis ,fornettis büfé ,ezek mind utcai evésre vannak kitalálva.
2011. szept. 14. 12:17
 29/59 anonim ***** válasza:
87%
Leírtam, hogy velem voltak bunkók olyanok, akiknek semmi köze ahhoz, hogy én miért eszek este hazafelé menet Mekis burgert. Sajnálom, hogy emiatt még engem pontoznak le..
2011. szept. 14. 12:20
 30/59 anonim ***** válasza:
90%
Anyád leragadt 30-40 évvel ezelőtt, mikor még mindenkinek volt ideje mindenre + szinte nem is lehetett olyat venni, ami ehető útközben. Azóta a világ sokat változott és változnak azok a dolgok is, amik bunkóságnak számítanak.
2011. szept. 14. 12:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!