Szerintetek is a világ legnagyobb illetlensége utcán enni?
Anyukám szerint az.
Nem tudtam milyen kategóriába írjam
Egyáltalán nem bunkóság.
Miért legyen az, ha azt a valakit csak egyszer látom? Úgy is elmegy mellettem, én is mellette, nem nézem le amiatt, mert képes volt enni az utcán. Ha nem bírja ki nyugodtan falatozzon. Engem sosem zavart ez.
Egyáltalán nem bunkóság..
Mi köze van a másik embernek hogy te épp eszel egy szendvicset vagy egy sült hurkát az utcán?
Már ez is baj?
Tényleg ennyire nem tud mit kezdeni magával pár ember hogy azt lesi ki eszik az utcán?? Nekem fel sem tűnik ha esznek,mert nem figyelek ilyen apróságokra.Ezért nem is tartom bunkósságnak,mert sosem tudhatom,hogy éppen miért eszik az illető.
Lehet hogy cukros,lehet hogy egész nap semmit nem evett,és éhes.Lehet hogy az egész napi kajája éppen az amit megvett és eszi..De azt már bunkósságnak tartom,ha az el nem fogyasztott ételt csak úgy a földre dobja,akárcsak a papírokat..Van kuka,lehet oda dobni..
Igen, nagyon rossz a cukorbetegség.
Anyukám is az, és nagyon szenved tőle, mert állandóan figyelnie kell arra, hogy mit eszik, mennyit és mikor. De így még el tudja kerülni, hogy szurkálnia kelljen magába az inzulint.
Nagymamám is cukorbeteg volt, úgyhogy tudom, hogy milyen macerás betegség.
Ezt csak az érti, aki érintett ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!