Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek is a világ legnagy...

Szerintetek is a világ legnagyobb illetlensége utcán enni?

Figyelt kérdés

Anyukám szerint az.

Nem tudtam milyen kategóriába írjam

2011. szept. 14. 11:08
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem bunkóság.

Miért legyen az, ha azt a valakit csak egyszer látom? Úgy is elmegy mellettem, én is mellette, nem nézem le amiatt, mert képes volt enni az utcán. Ha nem bírja ki nyugodtan falatozzon. Engem sosem zavart ez.

2011. szept. 14. 11:20
 12/59 anonim válasza:
100%
Utolsó voltam, bocsi, nem utolsó előttinek, azóta már írtak. :D
2011. szept. 14. 11:21
 13/59 anonim ***** válasza:
96%
Meg se fordult eddig a fejemben, hogy valaki ezt bunkóságnak tartja. Szerintem egyáltalán nem bunkóság, viszont valaki írta, hogy nem egészséges mászkálás közben enni, ez viszont igaz. De az utcán is vannak padok, székek, lelehet ülni ott is. Nem értem, mitől bunkóság. A bunkóság ott kezdődik, hogy megeszi az ember a péksüteményt, aztán a szalvétát/zacskót eldobálja az utcán.
2011. szept. 14. 11:23
 14/59 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem bunkóság..

Mi köze van a másik embernek hogy te épp eszel egy szendvicset vagy egy sült hurkát az utcán?

Már ez is baj?

2011. szept. 14. 11:24
 15/59 A kérdező kommentje:
szerintem sem bunkóság, én is sokszor eszem reggel az utcán suliba menet
2011. szept. 14. 11:25
 16/59 anonim ***** válasza:
86%
Én vagyok a cukorbeteg kismama. Azért megkérdezném a lepontozóktól, hogy jól esik??? Csak annyit kívánok, hogy legyetek ti is ilyen helyzetben, mikor mindig kell valami harapnivaló a táskába, mindig kell ilyenre figyelni, és ha leesik a vércukor, akkor nincs kecmec, elő kell venni, és enni rögtön, mert ha nem, akkor szürkeség, és puff, ájulás, ami nem a legszebb a 9. hónapban. Ha ennyire nem tetszik, hogy én ilyen vagyok, akkor pontozzatok csak le, de kerüljetek aztán ilyen helyzetbe, és álljátok meg evés nélkül!!! Kellemes ájulásokat...
2011. szept. 14. 11:27
 17/59 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ennyire nem tud mit kezdeni magával pár ember hogy azt lesi ki eszik az utcán?? Nekem fel sem tűnik ha esznek,mert nem figyelek ilyen apróságokra.Ezért nem is tartom bunkósságnak,mert sosem tudhatom,hogy éppen miért eszik az illető.

Lehet hogy cukros,lehet hogy egész nap semmit nem evett,és éhes.Lehet hogy az egész napi kajája éppen az amit megvett és eszi..De azt már bunkósságnak tartom,ha az el nem fogyasztott ételt csak úgy a földre dobja,akárcsak a papírokat..Van kuka,lehet oda dobni..

2011. szept. 14. 11:29
 18/59 anonim ***** válasza:
100%
ilyet még nem is hallottam. Miért lenne bunkóság? Akkor az összes utcai perec meg fornettiárus kliensei mind bunkók? Ugyanmár. Ha éhes vagyok, veszek valamit és megeszem.
2011. szept. 14. 11:30
 19/59 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon rossz a cukorbetegség.

Anyukám is az, és nagyon szenved tőle, mert állandóan figyelnie kell arra, hogy mit eszik, mennyit és mikor. De így még el tudja kerülni, hogy szurkálnia kelljen magába az inzulint.

Nagymamám is cukorbeteg volt, úgyhogy tudom, hogy milyen macerás betegség.

Ezt csak az érti, aki érintett ebben.

2011. szept. 14. 11:31
 20/59 A kérdező kommentje:
oké, szóval szerintetek sem bunkóság, akkor megnyugodtam. :) köszi a válaszokat
2011. szept. 14. 11:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!