Melyik alapvető emberi tulajdonságtól lenne szebb a világ?
Figyelt kérdés
Szerinted melyik az a tulajdonság ami ha nem lenne az emberekben,sokkal békésebben élnénk???
Köszönöm aki válaszol:-)))
2010. ápr. 22. 06:18
1/13 anonim válasza:
A rosszindulat első sorban! És az irígység!!!!
2/13 anonim válasza:
önzőség, érzéketlenség, figyelmetlenség, irigység
3/13 anonim válasza:
Attól, ha mindenki tudná, hogy az irigységet rövid i-vel írják.
4/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is az irigység.Eszméletlen amit ki tud hozni az emberből.
2010. ápr. 22. 07:33
7/13 anonim válasza:
amitol jobb lenne: emberseg; kedvesseg; segitokeszseg
aminek meg el kene tunnie: reszrehajlas; irigyseg; rosszindulat
8/13 anonim válasza:
A szaporodási kényszer.Ha fele ennyien lennénk szerintem jobb lenne.
9/13 anonim válasza:
irigység ja az nagyon gáz..és hát alapvetően önzetlenebbeknek kéne lennünk.ez a világ a széthúzásra épül nem az összetartásra és hát láthatjuk mire jutottunk..
10/13 anonim válasza:
Azt irnam, h melyik tulajdonsagtol lenne szebb a vilag, s gyakorlatilag tokeletes lehetne: Jézus elmondta nekunk 2000 éve: "Szeressétek egymast!" Ami azt jelenti, hogy ha szeretem a masikat (na jo, elturom, ha egyéb nem) akkor nem lenne irigyseg sem, nem lenne gyulolet, amibol ellensegesseg, nem lenne haboru, hisz tekintettel vagyok a masikra, s ilyenek. Persze még rengeteget kell fejlodjon a vilag, mig eljutunk oda, hogy ezt vilagszinten elfogadjuk, és megertsuk, és hogy igy is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!