Szerintetek is a világ legnagyobb illetlensége utcán enni?
Anyukám szerint az.
Nem tudtam milyen kategóriába írjam
Én sosem azt figyelem, ki eszik, és mit, hanem, mit olvas, vagy milyen saját készítésű cucca van, esetleg milyen arcot vág.
Nekem is volt olyan, hogy hajnali háromkor keltem, reggel a vonaton bekaptam egy kiflit, aztán este kilencig nem volt időm enni, mert dolgoztam. És hol ettem? Az utcán meg a vasútállomáson, és nem tartottam bunkó dolognak.
Viszont amikor valaki a szemem láttára dob el szemetet - és nem az a rosszabbik, verekedős fajta -, akkor szoktam szólni neki.
Amúgy a kérdés az volt, hogy illetlenség-e, nem az, hogy bunkóság-e.
Anyukád megmaradt egy régebbi kor szellemében, ami tulajdonképpen nem baj, csak akkor, ha nem veszi észre, hogy változnak az idők.
Anyámék is ezt tanították nekem....mármint, hogy illetlenség az utcán enni és persze emellett még sok más hülyeséget pl.: ne rendezzek jelenetet az utcán, ne kiabáljak, ne bámuljak be más udvarába....stb.
És én is szoktam utcán enni. Főiskolára járok, és az órák közötti szaladgálások közben, nem jut arra időm, hogy leüljek enni...így én is tömöm a fejem az utcán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!