Honnan ered ez a "Nem veszem fel a privát hívószámos hívást telefonon!" című elmebaj sok embernél?
Nem küldöm senkinek a dokumentumokat privátban, inkább beteszem ide.
He-he-he-he-he-he-he, na mi van, szerencsétlen lúzerek?!? :D Kinek lóg a keze a bilibe? Eladom a lakást, még adózás után is marad annyi, hogy beteszem MÁP Pluszba, aminek a havi kamatja öt éves lekötéssel 230 ezer forint. Na, ezért vagytok ti lúzerek, és ezért is maradtok azok. Azért ne vegyétek fel továbbra se a privát számokat! :D Kíváncsi vagyok, majd ha suli után újra megjelenik itt a sok lúzer hülyegyerek, kiveszik-e a kezüket a biliből. :)
Jaj, tudom, most jönnek majd mindjárt a tipikus lúzer dumák, úgy mint:
"- Ezt a képet internetről szedted!"
"- Minden ki van takarva, ez így nem ér semmit!" (Tényleg?) :)
"- Lehet, hogy van pénzed, de boldog sosem leszel!" (Tényleg?) :)
Az igen.
Mindig rácsodálkozom, hogy milyen emberi hulladékot tud idesöpörni a szél.
Ha ez igaz lenne babám, akkor nem itt vergődnél, mert boldog ember lennél és nem lenne szükséged erre a műsorra, hanem koktélt szürcsögve Netflixeznél
Ha pedig mégis igaz a sztorid, amit kétlek, akkor mentálisan nem vagy ép.
"Ha ez igaz lenne babám, akkor nem itt vergődnél, mert boldog ember lennél és nem lenne szükséged erre a műsorra, hanem koktélt szürcsögve Netflixeznél"
Ezt meg azért csatoljuk a Tipikus Lúzer Dumák közé.
Honnan tudod, hogy nem szürcsölgetem a koktélokat? Egyébként a Netflix az is ilyen komolytalan kis proli hülyegyerekeknek való, én egészen mást fogok tenni a befektetésemből jövő haszonnal. A Netflixet pedig meghagyom neked. Gubózz be, és nézzél egész nap Netflixet. Én meg addig élvezem a valódi életet, he-he-he!
Mert a film nem kultúra :)
Remélem azt azért érzed, hogy kb. fél órája én vagyok az, aki nagyon jól szórakozik a szánalmas vergődéseden.
A privát számokat én se veszem fel. Vagy kinyomom, vagy lenémítom..
Egyszer-kétszer felvettem, vagy médiashop, vagy valami lakásbiztosítást akartak rám sózni, vagy éppen Bio gyógykenőcsöt vagy mi az istent...
Úgyhogy most már úgy vagyok vele hogy egyáltalán nem veszem fel a privát számokat, na meg a 06 1 és a 06 96-os előhívós számokat sem!
A Netflix az főleg sorozat, nem magas kultúra.
Akartam pont írni, csak éppen találkoztam veled (értsd, mosdóban voltam), hogy nagyon vicces ez a vergődés, amit ti szerencsétlen, proli lúzerek előadtok az interneten. Ráadásul magatoknak keresitek a szart, és tátott szájjal rohantok be a péniszerdőbe. Mert egy k*rva szóval nem hoztam volna fel azt a szerencsét, ami engem ért, ha nem kezdetek el fölényeskedni. De a kérdés az, hogy mi a retkes frászra fölényeskedtek ti? A szakmunkás végzettségre? Vagy a Netflix előfizetésre? Vagy valamelyik tetoválásotokra? Vagy arra, hogy otthon laktok még anyucival és apucival? Komolyan érdekel, mire fel ez a nagy arc a ti fajtátoknál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!