Ha valakinek ilyen rosszak a körülményei, miért reklámozza azt? (Lent kép. )
A kép tulajdonosa egy nagyon nagyképű lány, pedig ebből és a többi képéből is süt, hogy milyen rossz körülmények között élnek. Ennek ellenére arra büszke, hogy alig dolgozik. Ha alapból szegény, akkor talán nem kéne arra büszkének lennie, hogy naplopó, illetve, ha nagyképű, akkor miért tölt fel ilyen szinten aluli képeket? Az a valami, amin a macska ül, tiszta kosz, a fal csakugyan... Miért kell ezt? :S Ennyire nincs a mai embereknek önkritikájuk?
"megemlékszek annyival, amennyi nekem van."
Lehet, hogy arra irigykedsz, hogy jobb helyesíró nálad?
Szia
Én, nem akarlak kritizálni, azt már tették elegen. Azt szeretném megkérdezni, hogy számodra mit jelent az a bizonyos szint, amiről beszéltél?
Ha jól értem, de ha nem akkor kérlek, javíts ki.
Te azért nézed őt le mert tré helyen lakik és mert szegények és nem telik neki rendes holmikra pl. ágytakaró ill. lenézed mert felvágós liba és semmit nem ért el az életben csak néha 1-1 diákmunkát és még azért is megveted mert a baráti társasága kisgyerekeket molesztáló, agresszív, antiszociális egyénekből áll.
(Nem kritizállak, csak közlöm a meglátásom felőled.)
Ugyanakkor te felvágsz arra, hogy a szüleid eltartanak, és gazda családban élsz és a baráti köröd normális emberekből áll. még 1 kérdés: Számodra mit jelent a normális barát (mennyire gazdag, mennyire ad magára, milyen körökben mozog)? Te bulizol és az ezt a pénzt bulizásra költöd, ne kritizálásnak vedd, de ez éppen nem nevel önállóságra, hiszen akkor a bulin iszol, talán lerészegedsz és a pénzed kárba vész, tehát nem tanulod meg felelősségteljesen kezelni és így a szüleid pénzéből élsz. Életvidám lány vagy, aki tesz másokra, mert lenézi őket és elvan a saját világában ez számomra kicsit egoista és lesz@rom a másikat stílus meg némi sznobizmus is érződik.
Kicsit hosszú, de remélem elolvastad. Megint kiemelném nem bántásnak szánom, hanem csak az észrevételeimet közöltem. Tudom, nem igazán érdekel téged, de a kérdésekre kérlek, válaszolj, hogy tisztább képet kapjak.
Mit jelent az a bizonyos szint, amiről beszéltél?
Számodra mit jelent a normális barát (mennyire gazdag, mennyire ad magára, milyen körökben mozog)?
Köszönöm
Nem tökéletes a helyesírásom, de jónéhány válaszolónak sem, tehát abból a részből ők is tökéletesen támadhatók. Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, a helyesírására sem lehetek irigy. Hiszen, ha valaki megnézi az adatlapját, rájön, hogy ez a lány nem csak helyesen nem tud írni, de gondoltait képtelen értelmes mondatokba szedni. :)
A képet NEM ÉN töltöttem fel, hanem ő az adatlapjára, én csak linkeltem. :))
Aztán, hogy válaszoljak másik kérdésre: Számomra az a bizony "szint" ott kezdődik, ha valakinek nincsenek normális életkörülményei, tehát még arra is képtelen, hogy vegyen 1 normális ágyterítőt vagy ne legyen koszos a fala, nem villog vele a neten.
tegnap 22:57 vagyok
Mit jelent az a bizonyos szint, amiről beszéltél? erre válaszoltál, de az erre adot válaszod már kiderült előző kommenteidből a kérdéstől elvonatkoztatva mikor nem nézel le egy emberet és mennyire számít az anyagi háttere, akár Ft kifejezve.
Számodra mit jelent a normális barát (mennyire gazdag, mennyire ad magára, milyen körökben mozog. Erre a kérdésr e nem válaszoltál és még ez mellé fontos az hogy magas egzisztenciával rendelkezzen?
TE
kiválasztottad, anyádék
meg megvették.
Próbáld már meg eltartani magad legalább míg férjhez mész ( és nem bulizásra gondolok hanem kaja, számlák, ruhák, új takaró... esetleg festés) csak próbáld ki egy ideig...
Ez te ciki. Jól leégette a kérdező saját magát, aztán még hadonászott egy kicsit, de végén már nem tudott válaszolni egy teljesen egyszerű kérdésre sem.
Szarul jött ki a bosszúd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!