Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha valakinek ilyen rosszak a...

Ha valakinek ilyen rosszak a körülményei, miért reklámozza azt? (Lent kép. )

Figyelt kérdés

[link]

A kép tulajdonosa egy nagyon nagyképű lány, pedig ebből és a többi képéből is süt, hogy milyen rossz körülmények között élnek. Ennek ellenére arra büszke, hogy alig dolgozik. Ha alapból szegény, akkor talán nem kéne arra büszkének lennie, hogy naplopó, illetve, ha nagyképű, akkor miért tölt fel ilyen szinten aluli képeket? Az a valami, amin a macska ül, tiszta kosz, a fal csakugyan... Miért kell ezt? :S Ennyire nincs a mai embereknek önkritikájuk?

2010. júl. 20. 15:24
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
84%
Neked sem kellene másokkal foglalkozni, látszik, hogy túl sok időd van másokat fikázni. Az, hogy milyenek a körülményei, szerintem csak rá tartozik, rád nem. Gondolom te vagy az a nagyon gazdag barátnője, akivel pont tegnap vesztetek össze, és így akarsz neki visszavágni.... Szánalmas vagy.
2010. júl. 20. 15:40
 2/70 A kérdező kommentje:
Nem. :) Nem barátkozom szinten aluli emberekkel.
2010. júl. 20. 15:43
 3/70 anonim ***** válasza:
79%
Szegény cica:(
2010. júl. 20. 15:44
 4/70 A kérdező kommentje:
Szerintem is. :/
2010. júl. 20. 15:44
 5/70 anonim ***** válasza:
89%
Mi a szint nálad?
2010. júl. 20. 15:46
 6/70 A kérdező kommentje:

Nem pénzre értettem, mielőtt valaki félreértené.

Az alapvető ápoltság, igényesség viszont beletartozik, amihez hozzátartozik, hogy nem szutykosak a falak. Ha szegény valaki, attól még figyelhet a tisztaságra.

2010. júl. 20. 15:49
 7/70 anonim ***** válasza:
92%

Hol látsz te olyan rossz körülményeket. Van egy 200 éves pléd az ágyán, lehet az ükanyjától örökölte, vagy az ükanyja ágyán van. Fúú koszos a fal, szerintem az nem kosz, már bocs, bárkinél előfordulhat. Nálunk pl. okádék a fal, mert az ismerőseim állandóan a három gyerekükkel jöttek át, akik a fordulókban természetesen a falba kapaszkodtak. Most egy hónappal festés után mikor összefogdosták mit csináltam volna? Törjem el a kezét és fessek havonta? Ha a fal sárga lenne, semmi bajod nem lenne az egésszel. Nekem pl. mikor beköltöztünk az új házunkba anyámékkal, mikor még otthon laktam, tiszta gáz volt a szobám, mert nem engedték, hogy sötét lila legyen, így az egész lepukkant hatást nyújtott a sima fehér fal miatt. Mikor átlett festve színesre semmi nem változott, mindent ugyanoda raktam vissza, és mégis tök jó lett a szoba. A mostani lakásunkkal is ez van, míg a párom maga lakott itt, addig tök béna volt, mert fehér volt a fal. jöttem láttam kifestettem mediterrán színekkel, minden ugyanaz, és még is jobb. Amúgy festés után két héttel elhúztam az ágyat a helyéről és levertem a kovácsoltvas kerettel a falat véletlen. Most én is igénytelen szar vagyok, mert ha kép készülne a macskámról látszana?

Van aki mikor lefényképezi a gyerekét/macskáját stb. akkor azzal foglalkozik, hogy milyen aranyos a képen, nem azzal, fúúúú melyik pléden van, meg fúúú ott a hiba a falon.

2010. júl. 20. 15:59
 8/70 anonim ***** válasza:
89%

[link]

Ha mondjuk ezt töltötte volna fel, akkor érteném a kritikát.

2010. júl. 20. 16:00
 9/70 A kérdező kommentje:

Érdekes, mert nálunk van kisgyerek, aki szintén megfogja a falat, mégsem ilyen szutykos. Pedig nálunk is van fehér fal, mert direkt így van megtervezve, mert a nappali görög stílusban van, ahol a kiegészítők és a képek adják a stílust, a fal pedig sima fehér. Oda is bejár a kisgyerek, mégsem koszos. ;)

Ez a kép pedig a 19 éves lány ágyán készül, gratulálok neki az igényes terítőhöz.

2010. júl. 20. 16:04
 10/70 anonim ***** válasza:
93%
Egy tizenkilenc éves lánynak nem az az első hogy ágytakarót vesz az ágyára. Nekem sem arra volt gondom 19 évesen.
2010. júl. 20. 16:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!