Mikor egyesült Buda és Pest? Körülményei?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 19:54
1/9 anonim válasza:
google a barátod b@szki.
Írd be BUDA meg PEST meg EGYESÜLÉS.
Az ilyen rest kérdésekért gázkamra járt volna 43-ban...
2/9 A kérdező kommentje:
úgy látszik, hogy nem vagy tisztában a gázkamrás dolgokkal, googlizz te is egy kicsit, hogy vágd, miért kerültek gázkamrába :)
2011. ápr. 3. 20:18
3/9 anonim válasza:
A gázkamra túlzás, de azért te is megbillenthetnéd a kisujjadat, ez nem olyasmi, amit kérdezni kellene.
4/9 A kérdező kommentje:
megnéztem már, csak nem akartam arra + időt elcs.szni, hogy olvasgassak oldalakat a körülmények miatt, tudom, hogy nem olyan kérdés és hogy fent van neten minden :)
2011. ápr. 3. 21:24
5/9 anonim válasza:
Első válaszoló ruler!
Pedig ezek pont olyan dolgok, amelyek tények, és emigyen fent vannak a neten. Nem kell keresni sem szinte. Találni kell :DDDD
6/9 anonim válasza:
Ahelyett, hogy itt klimpírozol, a google-ba írva, már rég kijött volna a megoldás. A gesztenye kikaparás tipikus esete...
Amúgy a google maga is feladja az általad említett tárgy szót!
Amúgy meg wikipédia, Bp története...olvasni helyetted senki sem fog!
7/9 A kérdező kommentje:
minek írtok? nem látjátok, hogy a második hozzászólásom tartalmazza azt, hogy MÁR MEGVAN??
2011. ápr. 4. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!