Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha valakinek ilyen rosszak a...

Ha valakinek ilyen rosszak a körülményei, miért reklámozza azt? (Lent kép. )

Figyelt kérdés

[link]

A kép tulajdonosa egy nagyon nagyképű lány, pedig ebből és a többi képéből is süt, hogy milyen rossz körülmények között élnek. Ennek ellenére arra büszke, hogy alig dolgozik. Ha alapból szegény, akkor talán nem kéne arra büszkének lennie, hogy naplopó, illetve, ha nagyképű, akkor miért tölt fel ilyen szinten aluli képeket? Az a valami, amin a macska ül, tiszta kosz, a fal csakugyan... Miért kell ezt? :S Ennyire nincs a mai embereknek önkritikájuk?

2010. júl. 20. 15:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim válasza:
92%
Hát én komolyan azt hittem vagy vagy 16 éves. Persze a szellemi színvonalad még lehet annyi. Egy felnőtt ember nem akad fent ilyeneken, vállat von és tovább megy. Főleg nem menőzik azzal, hogy jobbnak tűnjön a kritizáltál, hogy neki MÁSOK jobbat biztosítanak. Nagyon ciki vagy ám. Én kertvárosi, medencés, szaunás, nagy kocsis nő vagyok, de nem hiszem, hogy szóba állnék veled, mert ahogy mondod nem vagyunk egy színvonalon. Nem pénzügyileg. Agyilag. És az fontosabb.
2010. júl. 20. 17:00
 42/70 anonim ***** válasza:
91%

"Mire irigykedjek? :D Arra, hogy betegdzsungelben lakik, ameddig én kertvárosban, hogy egy panelban él, ameddig én családiban, hogy szegény barátai vannak, amíg nekem normális életszintűek, hogy milyen ronda, mikor én szebb vagyok? "

Szerintem kabd be kiscsirke! Gondolkodj már normálian!

Nem érzed, hogy milyen gyerekes vagy?! Ásd el magad!

2010. júl. 20. 17:01
 43/70 A kérdező kommentje:
Nem baj, ha nem állnál velem szóba, lehet, hogy én sem veled, vannak nekem barátaim, nem szorulok rád. =)
2010. júl. 20. 17:23
 44/70 A kérdező kommentje:
Az is gyerekes, hogyha valaki nem kedvel valakit, akkor mások egyből azzal jönnek, hogy biztos irigy rá. ;)
2010. júl. 20. 17:24
 45/70 anonim ***** válasza:
88%
kibújt a szög a zsákból :))))) szóval te egy kisebbségi komplexusos kislány vagy :) elárultad magad. ezért is foglalkozol mással mert te egy kis senki vagy..kiderült a végére , hogy itt nem is a másik lányról van szó hanem rólad. te szebb vagy, te jobb környéken élsz neked jobb barátaid vannak..meg persze te boldogabb is vagy. kár, hogy ez az utolsó nem igaz. nézz magadba, és nőlj fel!!!! mert nagyon szánalmas vagy.
2010. júl. 20. 17:30
 46/70 anonim ***** válasza:
79%

"Én megnéztem az adatlapját, nem látom sehol, hogy ilyenekre vágna fel. "

Hogy tudtad megnézni az adatlapját?

2010. júl. 20. 17:54
 47/70 anonim ***** válasza:
87%
De ciki vagy kérdező, de ciki... Neked vannak barátaid?! Kérdezem: Miért is a barátaid?! Szerintem csak kibeszélnek a hátad mögött, mint te másokat. Szánalmas vagy!
2010. júl. 20. 18:26
 48/70 A kérdező kommentje:

Nincs kisebbségi komplexusom, egyszerűen továbbra is fenttartom a véleményem, hogy ez a lány undorító és igénytelen, a környezetével együtt. ;)

Nem érdekel, ha cikiztek, az én életem teljes és boldog. ;D

Ciki vagyok, cikik! :PPP

2010. júl. 20. 19:59
 49/70 anonim ***** válasza:
100%
"fenttartom a véleményem" Attól még nem lesz igazad és szánalmas maradsz, az itteni írásaid alapján. Tagadhatsz mindent, meg áltathatod magad, de attól még nem leszel több.
2010. júl. 20. 20:10
 50/70 A kérdező kommentje:
Te sem.
2010. júl. 20. 20:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!