Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha valakinek ilyen rosszak a...

Ha valakinek ilyen rosszak a körülményei, miért reklámozza azt? (Lent kép. )

Figyelt kérdés

[link]

A kép tulajdonosa egy nagyon nagyképű lány, pedig ebből és a többi képéből is süt, hogy milyen rossz körülmények között élnek. Ennek ellenére arra büszke, hogy alig dolgozik. Ha alapból szegény, akkor talán nem kéne arra büszkének lennie, hogy naplopó, illetve, ha nagyképű, akkor miért tölt fel ilyen szinten aluli képeket? Az a valami, amin a macska ül, tiszta kosz, a fal csakugyan... Miért kell ezt? :S Ennyire nincs a mai embereknek önkritikájuk?

2010. júl. 20. 15:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
86%
Ez a baj a nyáriszünettel... A kis 13 éves taknyok még jobban ráérnek, mint amikor suli van, és itt élik ki magukat. Ciki vagy:)
2010. júl. 20. 21:20
 52/70 A kérdező kommentje:
Te is :))
2010. júl. 20. 21:25
 53/70 anonim ***** válasza:
84%
A kérdező egy idióta. Mi sem vagyunk pénzesek,nincs pénzük átfesteni a falakat,mégis vannak barátaim.
2010. júl. 20. 21:49
 54/70 A kérdező kommentje:
:D
2010. júl. 21. 10:58
 55/70 anonim ***** válasza:
85%
Persze nyomod a ":D"-t, közben pedig fapofával ülsz fintorogva, és nem tudsz visszaszólni, mert tudod te is, hogy igazunk van. Szánalmas vagy.
2010. júl. 21. 12:19
 56/70 A kérdező kommentje:
Én sosem vagyok fapofával, mert igazán boldog ember vagyok, aki folyton mosolyog vagy nevet, úgyhogy elírtad. :DDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. júl. 21. 12:26
 57/70 anonim ***** válasza:
85%
Szorakozol, sok idod van? Egy lanyrol irkalsz, de en csak egy macskat latok a kepen. Kommentalasod nelkul is nezve ezt a kepet, csak a macska tunik fel. Erdekes ember lehetsz! Irigyseg, bosszu?
2010. júl. 21. 15:23
 58/70 A kérdező kommentje:
Bosszú nincs bennem, bár nem bírom, irigység meg MIRE? : )
2010. júl. 21. 16:28
 59/70 anonim ***** válasza:
85%
Nem hinném,hogy csak anyagi dolgokra lehet írigykedni. Talán arra,hogy van pár barátja(biztos több,mint neked),és nem unatkozik ennyire..
2010. júl. 21. 18:35
 60/70 A kérdező kommentje:
Nekem is vannak barátaim. Elég. Nekem elég. Neki lehet, hogy több van, de én megemlékszek annyival, amennyi nekem van. Főleg, hogy tudom, nem olyan gázosak, mint az övéi. Nem 8. kerületi huligánok. :) Meg lehet velük jelenni bárhol. Az azért számít szerintem. Hogy fel tudjon öltözni normálisan, ismerje az etikettet, tudjon viselkedni, ha kell, választékosan beszélni...
2010. júl. 21. 23:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!