Ha valakinek ilyen rosszak a körülményei, miért reklámozza azt? (Lent kép. )
A kép tulajdonosa egy nagyon nagyképű lány, pedig ebből és a többi képéből is süt, hogy milyen rossz körülmények között élnek. Ennek ellenére arra büszke, hogy alig dolgozik. Ha alapból szegény, akkor talán nem kéne arra büszkének lennie, hogy naplopó, illetve, ha nagyképű, akkor miért tölt fel ilyen szinten aluli képeket? Az a valami, amin a macska ül, tiszta kosz, a fal csakugyan... Miért kell ezt? :S Ennyire nincs a mai embereknek önkritikájuk?
Már megint rosszul írod. Nem anyámék rendezték be, én választottam ki minden, a munkások pakolták be. -.-
A lányt pedig nem azért szólom le, mert szegény, hanem mert nagyon nagyképű, a SEMMIRE!
Akkor biztos perzsád van. Az aranyos. Nekem is volt.
Milyen színű?
Szerintem kb. semmire nem vág fel, csak a kérdező nem szereti és megpróbálja itt lejáratni, hogy neki legyen igaza.
Aljas, hátba támadós, magadat lejáratós kérdés. Főleg ezzel a hozzáállással, hogy saját magaddal példálózol, hogy neked (nektek) anyádék pénzén mennyivel jobb van. Általában ezért kötekednek az emberek azokkal, akiknek több jutott, mert van egy jó pár ilyen bunkó, aki arra veri magát, hogy neki a pénzéből mennyivel szebbre telik, amaz meg ássa el magát, mert nincs neki pénze és van pofája fényképezni szegénységében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!