Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha valakinek ilyen rosszak a...

Ha valakinek ilyen rosszak a körülményei, miért reklámozza azt? (Lent kép. )

Figyelt kérdés

[link]

A kép tulajdonosa egy nagyon nagyképű lány, pedig ebből és a többi képéből is süt, hogy milyen rossz körülmények között élnek. Ennek ellenére arra büszke, hogy alig dolgozik. Ha alapból szegény, akkor talán nem kéne arra büszkének lennie, hogy naplopó, illetve, ha nagyképű, akkor miért tölt fel ilyen szinten aluli képeket? Az a valami, amin a macska ül, tiszta kosz, a fal csakugyan... Miért kell ezt? :S Ennyire nincs a mai embereknek önkritikájuk?

2010. júl. 20. 15:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:

Már megint rosszul írod. Nem anyámék rendezték be, én választottam ki minden, a munkások pakolták be. -.-

A lányt pedig nem azért szólom le, mert szegény, hanem mert nagyon nagyképű, a SEMMIRE!

2010. júl. 20. 16:17
 22/70 anonim ***** válasza:
100%
Van udvarom elég nagy, és bent tartom a macskáimat, tudod 60ezres macskát hülye, aki kitesz, arról nem beszélve, hogy a tenyésztő el sem adná kinti tartásra. Nem a házi macskámat sem csukom ki. Nálam az állatok TÁRSállatok, nem valami szutykos kis dögök, akiket ki kell zárni a házból, mert pfuj.
2010. júl. 20. 16:17
 23/70 A kérdező kommentje:

Akkor biztos perzsád van. Az aranyos. Nekem is volt.

Milyen színű?

2010. júl. 20. 16:18
 24/70 anonim ***** válasza:
100%
Te írod rosszul. TE kiválasztottad, anyádék meg megvették. Tudod nem mindenkinek az anyja tud ilyeneket megvenni. És egy 19 évesnek nem az az első gondja, ha szegények a szülei, akkor ha pénzhez jut lakberendezzen, hanem lehet rendes ruhát vesz magának, meg segít kifizetni a számlát vagy ilyesmi.
2010. júl. 20. 16:18
 25/70 A kérdező kommentje:
Értem ám én, mit mondasz, de akkor azt is mond el nekem, hogy ez a lány miért büszke arra, hogy alig dolgozik vagy néha egyáltalán? Ilyen diákmunkát... Mert az én szüleim gazdagok, vállalkozók, én mégis dolgozom, mert nem fizetik ki a bulikat, úgyhogy muszáj, de nem is bánom, kicsit önállósodok.
2010. júl. 20. 16:20
 26/70 anonim ***** válasza:
100%
Én megnéztem az adatlapját, nem látom sehol, hogy ilyenekre vágna fel. Lehet más dolga van. lehet nem kap. Én in szarul érezném magam, ha azt kellene mondanom, hogy nem hívnak sehova. Sokszor akik kifelé nagyképűek meg parasztok azok rejtegetik a legtöbb sérelmet.
2010. júl. 20. 16:21
 27/70 A kérdező kommentje:
Én nem csak az adatlapját ismerem, hanem a lányt is, úgyhogy tudom, hogy felvág.
2010. júl. 20. 16:23
 28/70 anonim ***** válasza:
100%
Mire vág fel?
2010. júl. 20. 16:31
 29/70 A kérdező kommentje:
Mindig azt állítja, hogy ő mindenkinél műveltebb, pedig buta. Akkor még felvág arra, hogy neki milyen baráti társasága van... Elmondanám, olyan, akik fiú létükre fiatal lányokat bántalmaznak, vernek meg meg ilyesmikre. :/
2010. júl. 20. 16:34
 30/70 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem kb. semmire nem vág fel, csak a kérdező nem szereti és megpróbálja itt lejáratni, hogy neki legyen igaza.

Aljas, hátba támadós, magadat lejáratós kérdés. Főleg ezzel a hozzáállással, hogy saját magaddal példálózol, hogy neked (nektek) anyádék pénzén mennyivel jobb van. Általában ezért kötekednek az emberek azokkal, akiknek több jutott, mert van egy jó pár ilyen bunkó, aki arra veri magát, hogy neki a pénzéből mennyivel szebbre telik, amaz meg ássa el magát, mert nincs neki pénze és van pofája fényképezni szegénységében.

2010. júl. 20. 16:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!