Ha valakinek ilyen rosszak a körülményei, miért reklámozza azt? (Lent kép. )
A kép tulajdonosa egy nagyon nagyképű lány, pedig ebből és a többi képéből is süt, hogy milyen rossz körülmények között élnek. Ennek ellenére arra büszke, hogy alig dolgozik. Ha alapból szegény, akkor talán nem kéne arra büszkének lennie, hogy naplopó, illetve, ha nagyképű, akkor miért tölt fel ilyen szinten aluli képeket? Az a valami, amin a macska ül, tiszta kosz, a fal csakugyan... Miért kell ezt? :S Ennyire nincs a mai embereknek önkritikájuk?
Nem hiszem,hogy jobban felvág ,mint te! Ha neked kellene eltartanod magadat,akkor te sem lennél ilyen nagyképű! Az,hogy néha úgy csinálsz,mint aki dolgozik valamit,hogy legyen a bulira pénzed,messze van az önállósodás tanulásától! Nem ártana VALÓBAN megtanulni,hogy dolgozz,megkeresd a kajára,ruhára,rezsire,lakbérre valót.
Semmi biztosítékod nincs arra,hogy a szüleid mindig tudnak támogatni.
Láttam én már gazdag vállalkozót teljesen tönkre menni,vagy olyant,aki súlyos beteg lett,és mielőtt meghalt a vagyon elment az orvosokra-gyógyszerekre. Az elkényeztetett gyerek pedig öngyilkos lett,mert nem tudott megélni.
Mire irigykedjek? :D Arra, hogy betegdzsungelben lakik, ameddig én kertvárosban, hogy egy panelban él, ameddig én családiban, hogy szegény barátai vannak, amíg nekem normális életszintűek, hogy milyen ronda, mikor én szebb vagyok?
Hagyjuk már ezt. -.- :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!