Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha valakinek ilyen rosszak a...

Ha valakinek ilyen rosszak a körülményei, miért reklámozza azt? (Lent kép. )

Figyelt kérdés

[link]

A kép tulajdonosa egy nagyon nagyképű lány, pedig ebből és a többi képéből is süt, hogy milyen rossz körülmények között élnek. Ennek ellenére arra büszke, hogy alig dolgozik. Ha alapból szegény, akkor talán nem kéne arra büszkének lennie, hogy naplopó, illetve, ha nagyképű, akkor miért tölt fel ilyen szinten aluli képeket? Az a valami, amin a macska ül, tiszta kosz, a fal csakugyan... Miért kell ezt? :S Ennyire nincs a mai embereknek önkritikájuk?

2010. júl. 20. 15:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
32%
Amúgy szerintem is felvág..:OOO
2010. júl. 20. 16:37
 32/70 A kérdező kommentje:
Én ismerem ezt a lány, nem Te, úgyhogy tudom... De szívesen kölcsönadom az ismerettségemet vele, mert nekem csak égő, ha köszön pl.
2010. júl. 20. 16:37
 33/70 anonim ***** válasza:
91%
ez most komoly?? kpes vagy ezért kérdést kiírni és képet feltölteni??? te meg jobb lenne ha a saját dolgaiddal foglalkoznál... nem értem , ennyi ráérő unatkozó ember van. olvass, sportolj és ne másokkal foglalkozz
2010. júl. 20. 16:41
 34/70 A kérdező kommentje:
Nem tudok sportolni, mert eltört a kezem, olvasni meg nincs kedvem. :/
2010. júl. 20. 16:42
 35/70 anonim ***** válasza:
89%

Nem hiszem,hogy jobban felvág ,mint te! Ha neked kellene eltartanod magadat,akkor te sem lennél ilyen nagyképű! Az,hogy néha úgy csinálsz,mint aki dolgozik valamit,hogy legyen a bulira pénzed,messze van az önállósodás tanulásától! Nem ártana VALÓBAN megtanulni,hogy dolgozz,megkeresd a kajára,ruhára,rezsire,lakbérre valót.

Semmi biztosítékod nincs arra,hogy a szüleid mindig tudnak támogatni.

Láttam én már gazdag vállalkozót teljesen tönkre menni,vagy olyant,aki súlyos beteg lett,és mielőtt meghalt a vagyon elment az orvosokra-gyógyszerekre. Az elkényeztetett gyerek pedig öngyilkos lett,mert nem tudott megélni.

2010. júl. 20. 16:42
 36/70 anonim ***** válasza:
89%
egyébként meg a hozzászólásaidból ítélve, te vagy egy kis elkényeztetett p.csa. biztos valamiért irigykedsz a másik csajra és ezzel a szánalmas kis akcióval akarsz magadnak egy kis örömet...nagyon gáz.
2010. júl. 20. 16:44
 37/70 A kérdező kommentje:
Ha anyukámék elszegényednének, akkor is el tudnám magamat tartani, mert 1 év múlva lesz 1 szuper szakmám, a pasim cégénél egyszerre fel fognak venni, és Ő is segíteni fog, szóval... Szerencsére nem áll fent a veszély.
2010. júl. 20. 16:44
 38/70 A kérdező kommentje:

Mire irigykedjek? :D Arra, hogy betegdzsungelben lakik, ameddig én kertvárosban, hogy egy panelban él, ameddig én családiban, hogy szegény barátai vannak, amíg nekem normális életszintűek, hogy milyen ronda, mikor én szebb vagyok?

Hagyjuk már ezt. -.- :D

2010. júl. 20. 16:46
 39/70 anonim ***** válasza:
88%
Kivéve, ha a pasiddal addig szétmész. Amúgy érdekes arra felvágni, hogy te csak a szüleid, pasid stb. hátán tudsz felkapaszkodni. nekem ő szimpatikusabb ezek alapján.
2010. júl. 20. 16:47
 40/70 A kérdező kommentje:
Nem hagy el, előbb hagyom el én őt. (: De az sem fog bekövetkezni, jövőre lesz az esküvőnk! ;D
2010. júl. 20. 16:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!